goike 16.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam, czy ktos ma jakies doswiadczenia z mPLANEM - zwlaszcza w odniesieniu do PKO BP. Mam 3 rozne konta w mbanku i zastanawiam sie, czy nie jest to dobry punkt wyjscia do brania u nich kredytu, ale troche sie ich boje - sa tacy wirtualni ... - prosze o opinie! Jezeli nie musicie nie bierzcie kredytu w mbanku. dostałem po łbie u nich. Zebrałem komplet dokumentów, zapłaciłem za wycenę i wtedy dopiero stwierdzili że nie dadzą kredytu bo mam wpis w BIK (biuro informacji kredytowej) że zalegałem z zapłata jakiegoś kredytu. Jak się później okazało sprawa dotyczyła zaległości wynoszącej kilka zł (została zapłacona z opóźnieniem 37 dni) Na moje tłumaczenia i wyjaśnienia czego to opóźnienie dotyczyło usłyszałem odpowiedź że tak zadecydowano w centrali i koniec. Przeniosłem się do GE Money Bank. Ci w mbanku w ogóle nie mają pojęcia i doświadczenia w udzielaniu kredytów, przynajmniej większość z nich. Do trzymania pieniędzy to dobry bank ale do brania kredytu nie. Nie obchodzi ich nawet to że jesteś ich klientem od kilku lat (łatwo mogą prześledzić zapisy na koncie) i dobrze cię znają i nie obchodzi ich że znacznie przekraczasz zdolności kredytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts