domek_nad_jeziorem 09.04.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Czy ktoś używał takiego wynalazku: http://www.nomi.com.pl/produkt.php?idpr=31952 warte to coś, czy nie ? (do drewnochronu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpiatkowski1 10.04.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 witam.uzywałem podobnego,nie pamietam jakiej firmy,ale powiem jedno-duże straty materiału-maska nieodzowna-generalnie takase mała lipa za nieduże pieniadzew tej chwili uzywam go tylko do malowania sztukaterii gdzie potrzebna jest jakas tam powłoka a w impregnatach raczej wskazane wtarcie niz tworzenie powłokipedzel lepszypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.04.2005 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Używałem kilku podobnych. Ale za 50 zł to nie licz, że coś pomalujesz. To tak jak z wiertarką za 27 zł z hipermarketu. Wywierci jedną, a jak trafisz na wyjątkowo dobry egz. to 10 otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpiatkowski1 13.04.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 brachu ja mam pistolet za cztery stówki i tyz lipa,profesjonalny kosztuje ok 800-1200 zł.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 27.04.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 pistolet i kompresor w jednym kiedyś taki kupiłem i po pierwszym malowaniu (o ile mozna to tak nazwać) zatkał się pomimo mycia. Profesjonalny pistolet musi współpracować z kompresorem żeby malowanie dawało efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts