Anna Baranowska 09.04.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Przyznam ze mam problem-mialam w planie polaczyc dwie mozliwosci grzewcze(gazowe,kominkowe z plaszczem wodnym)W zwiazku z tym ze mam w wiekszosci podlogowke to wynikl problem polaczenia tych dwoch instalacji.Proponuja mi jako wspomaganie gazowki -komunek na powietrze grawitacyjne.Dlaczego to jest taki problem?czy jest to duzy koszt aby ogrzewanie gazowe -podlogowe (w wiekszosci)polaczyc z kominkiem z plaszczem wodnym? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 15.04.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 nie ma żadnego problemu to tylko kwestia umiejętności. śmiało można wykonać instalację z kominkiem kotłem podłogówką i co jeszcze sobie życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts