Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję dobrej ekipy budowlanej Halinów i okolice

Recommended Posts

• 4 weeks później...

Mieszkam w Sulejowku czyli tuz obok i sama teraz szukam ekipy do remontu i rozbudowy ale mam juz sprawdzonego - przynajmniej u mnie - hydraulika, Kazimierz Radzikowski z Wesolej, 0506 936 052. Jego wada jest spoznianie sie, wiec trzeba mu zwracac uwage, ze jak ma przyjechac o 8-ej rano, to zeby byl punktualnie. U mnie robil wymiane calego ogrzewania gazowego: nowy piec, kaloryfery i wymiane roznych rzeczy w lazience.

pozdrawiam i powodzenia w budowie

• 4 years później...
Jeśli ktoś ma ludzi godnych polecenia, który wybuduja i wykończą dom, proszę o kontakt.

Proponuję firmę fpis-konstrukcje.

Pracujemy szybko, fachowo i uczciwie. za jeden m2 stanu surowego zamkniętego dachem z naszym materiałem bierzemy 650 zł/m2

za samą robociznę bez materiału bierzemy 220 zł/m2 pow.użytkowej bez piwnicy, za dach tu konstrukcja więźby + przykrycie za 1m2 = 60zł

nasz adres [email protected]

ELEKTRYK – instalacje elektryczne, Lan TV, automatyka, itp.

Pomiary instalacji elektrycznych i odgromowych.

Gwarancja na wykonane nowe instalacje

Fachowe doradztwo przy projektowaniu instalacji

Uprawnienia - faktury VAT – rabaty w hurtowniach

Kosztorys dla osób zainteresowanych na podstawie przedmiarów (KNR) lub wycena od punktu według projektu.

Marek - 513-576-219 e-mail [email protected] lub [email protected]

Można wcześniej zarezerwować termin – to nic nie kosztuje.

Fachowe i solidne wykonanie prac elektrycznych to moja wizytówka.

• 1 month później...

Polecam serdecznie firmę FPiS - Konstrukcje gdzie twardą ręką szefuje Pan Wojciech Schwerbel to uczciwy i godny polecenia fachowiec, budowali nam i paru naszym znajomym domy pod klucz , to doskonała firma. Ich adres [email protected].

Basia.

• 9 years później...