krzychu74 07.10.2002 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ekipa robiąca mi docieplenie ze styropianu miała w składzie jednego takiego debila, który obrabiając okno, strasznie porysował profil plastikowy okna (ościeżnicę). Oczywiście po mojej interwencji na drugi dzień tego "fachowca" już nie było, a obrabiał okna facet, który już znał się na rzeczy, jednakże wygląd tego okna, strasznie mnie martwi, czy jest jakaś metoda aby zniwelować zarysowania, albo chociaż polepszyć ich wygląd w oknie tego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 07.10.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 czy to są okna z powierzchnią powlekaną czy jednobarwnejeżeli jednobarwne to są specjalne pasty polerskie (takie coś jak do lakierów samochodowych) do profili z PVC zapytaj u producenta okien powinni coś mieć.Jeżeli z powłoką to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu74 07.10.2002 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 To są okna jednobarwne (białe), także spróbuję zrobić tak jak polecasz. Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts