Jasia 21.12.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech te Święta będą wyjątkowe - tak wspaniałe, jak żadne dotychczas! http://images33.fotosik.pl/84/367d8a56af85af8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Katarek, Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą Wam odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no nie ja tu zaglądam i co widzę- zima u kolegi jeszcze!!!!a w innych watkach się udzialamyproszę o uzupełnienie braków w dzienniku, bo chciałam pochwalić, pogratulować itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 13.08.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 I to jeszcze zima sprzed 2 lat!!! Niestety - czasu brakuje... Może po wakacjach będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No taaa... Już od paru miesięcy się zbieram do uzupełnienia dziennika, tylko jakoś czasu znaleźć nie mogę. A to praca, a to Marcysia, a to budowa... A zostały mi jeszcze wpisy z zeszłego roku do zrobienia. Ale się wkrótce zawezmę i coś napiszę... Obiecuję! tu się też deklarowałeś a potem jeszcze kilka razy buduj, urządzaj, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.08.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 no właśnie Katarek, czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witaj, zajrzałam tu chyba po raz pierwszy ale nie tak bezinteresownie Masz moze jakies namiary na sprawdzonych ludzi od wykonczen, KG, wylewki, tynki zewnetrzne, wewnetrzne. Praca praktycznie od zaraz. Za wszelkie info bede wdzieczna równiez takie z usług kogo nie korzystac. A dziennik to troche Ci sie przykurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 04.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja jeszcze nie na tym etapie (znaczy się wykończenia), więc ekip nie mogę polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 02.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Apropos wpisu w dzienniku - zdjęcia prosiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 03.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no taak... przydałoby się sie coś uaktualnić... postaram się... tylko, że już dawno odpuściłem robienie zdjęć z każdego etapu budowy - czasu na to brakuje. robię raz na jakis czas - spróbuję zrobić i zamieścic jakieś aktualne - może będzie reaktywacja dziennika! - przynajmniej będzie coś ciekawszego, bo już mi dom zaczyna wyglądać jak dom, nawet jakieś wnętrza się pojawiają.. - i nadal większość własnymi ręcyma robione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 cieńtopry! ładnie Katarek, ładnie, ale pokaż conieco, będzie weselej a tak serio to naprawdę, niezły jesteś! też bym tak chciała - bez kredytu, solidnie i tanio a piwniczkę ziemną to chętnie obejrzę pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 10.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no staram się! tylko mi się stary komputer ze zdjęciami, gdzieś w zamętach przeprowadzki zagubił i mam tylko nowe fotki. a chciałbym zachować jakąś chronologię! No cusz.... jeśli w najbliższym czasie tych historycznych materiałów nie odnajdę, to obiecuje zamieścić nową dokumentację. Ale chwilowo proszę o wyrozumiałość... piwniczka na razie jest brzydka i nie wygląda imponująco, bo jest jeszcze nie skończona - przypomina kupę ziemi na ogródku - ale przynajmniej spełnia swoje zadanie - ziemniaki przechowuje doskonale! - na design i wykończenie przyjdzie kiedyś jej czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts