Funia 11.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 a było tak pięknie! było, ale juz nie jest. bo przyjechał spychacz i zdjął humus. Było?? było?? Teraz to dopiero jest pięknie no i naprawdę się zaczęło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 12.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Pięknie się zaczyna. Tak systematycznie. Zwłaszcza zdjęcie poglądowe ładnej i brzydkiej końcówki siatki mnie zafrapowały. Musze już dziś ćwiczyć palce.A teścia (skarb) to trzeba wyposażyć w aparacik, wtedy to i spychacz zobaczysz.Pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 a było tak pięknie! było, ale juz nie jest. bo przyjechał spychacz i zdjął humus. Było?? było?? Teraz to dopiero jest pięknie no i naprawdę się zaczęło!!! Właśnie, właśnie, takie samo zdanie mam jest cudnie. Co do prostowania rur...to nie wiem jak to się robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 18.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Właśnie, właśnie, takie samo zdanie mam jest cudnie. Co do prostowania rur...to nie wiem jak to się robi . ha! a dzisiaj podłączamy i będzie można zasypać! przynajmniej te dziury w drodze! a rury już wyprostowałem - metoda opiera się na kilku kołkach i gorącym piasku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 OGROMNE GRATULACJE Zyczę dużo zdrówka dla żony córeczki i dla Was wszystkich. Niech się dzidzia chowa zdrowo, domek rośnie bez problemów i ogólnie samych NAJ NAJ NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.08.2005 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 dzięki śliczne! zaraz właśnie jadę do dziewczyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Czołem Katarki, GRATULUJĘ CÓRY!!!! :) no i oczywiście działeczki, siateczki, kibelka, wody i miejsca na DOM Ale o tej szopce majaczącej się w tle na zdjęciach to chyba nie wspomniałeś... Jeśli pozwolisz pośledzę twoje poczynania, bo zapowiada się ciekawie... Ja niestety jeszcze poczekam na działania - w czwartek dopiero zacznie się robić mój projekt... POZDROWIONKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gratulacje z okazji narodzin córeczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 I ja gratuluję dzidzi. Pozdrawiam całą Waszą rodzinkę. W końcu teraz to już prawdziwa rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dzieki wszystkim za życzenia! Właśnie wróciłem ze szpitala. Żona już trochę lepiej się czuje, chociaż nadal leży bez ruchu. Mała teraz śpi, wcześniej wierzgała i płakała bo głodna była. Trochę jest za mała (2300) bo miała jeszcze 3 tygodnie zaczekać, ale było zatrucie ciążowe i trzeba było poród przyśpieszać. Wczoraj wieczorem Kasi zaczęło ciśnienie skakać i musieli ją, biedaczkę ciąć. No ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Mała zdrowa tylko musi troszkę podrosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ale o tej szopce majaczącej się w tle na zdjęciach to chyba nie wspomniałeś... a bo to nie moja szopka tylko sąsiada. Ja niestety jeszcze poczekam na działania - w czwartek dopiero zacznie się robić mój projekt... ale za to jak sie juz zrobi to pójdzie szybko z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 GRATULACJE NA CAŁOŚCI !!! MALA PODROŚNIE , bez obaw !!! A Wy ...teraz macie dla kogo domek stawiać , aby d Marcysi żyło się pięknie, własne świeże powietrze, własna piaskownica itp. niedostępne dla większości dzieci z bloków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Gratulki z powodu córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Katarku serdeczne gratulacje ślicznej córy....http://www.kobarts.de/Menu/Archiv/Toy_s_World/a_o-zabawki-43.jpgI budowa kroczy wielkimi krokami....trzymaj tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Hello, Córa - miodzio, moja młodsza kończy właśnie 18 m-cy i ciągle malutka, buuuuuuuuuu... taka jej uroda Małe córcie są the best Teść O.K. Zaczynam pracować nad swoim, hmmmmmmmm... Ale on jest typoweym blokersem (w tym wieku? ). Opis stawiania ogrodzenia baaaaaaaardzo pouczający. Skorzystam, a jakże! Tak trzymać! Pozdrawiam i kibicuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Prześliczna ta Twoja córeczka. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 08.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za gratulacje i życzenia! czas się juz powoli opanowywać w tym szczęściu i wracać do rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam. Przeczytałem Wasz Dziennik. Gratuluję budowy no i przede wszystkim CÓRKI Jeden minus... nie widzę zdjęć Marcysi i z budowy. Działka, ogrodzenie ok a dalej to już nic. Coś nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam. Przeczytałem Wasz Dziennik. Gratuluję budowy no i przede wszystkim CÓRKI Jeden minus... nie widzę zdjęć Marcysi i z budowy. Działka, ogrodzenie ok a dalej to już nic. Coś nie tak... Nie ma to jak ponarzekać Już są zdjęcia !!! dziwy wielkie ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 09.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam. Przeczytałem Wasz Dziennik. Gratuluję budowy no i przede wszystkim CÓRKI Jeden minus... nie widzę zdjęć Marcysi i z budowy. Działka, ogrodzenie ok a dalej to już nic. Coś nie tak... Dzięki za gratulacje! ze zdjęciami to może była jakaś chwilowa przerwa w działaniu serwera??? jakby sie nadal to powtarzało to wrzucę gdzieś indziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts