kze 23.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.tmzc.las.pl/img/paczka.jpgWesolych Swiat i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 23.12.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://members.chello.pl/e.gajewska3/dziennik/komin.gifNiech Ci świeta w blasku radości rodzinnej płyną a przyszły rok niech przyniesie Ci taaaaaakiegooooooooo komina na waszym dachu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i Radosnych Świąt oraz Szampańskiej Zabawy życzy Faciowa Rodzina http://www.kartki.bej.pl/kartki/karolina_szczepaniak/balwanki_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.12.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 A ja niestety nie zdążyłam z życzeniami świątecznymi, ale z noworocznymi, to i owszem : SPEŁNIENIA MARZEŃ , REALIZACJI WSZYSTKICH PLANÓW , ZDROWIA , WYTRWAŁOŚCI , SIŁ I WORA PIENIĘDZY DO OSIĄGNIĘCIA SZCZYTNEGO CELU JAKIM JEST Z PEWNOŚCIĄ WYBUDOWANIE DOMU DLA SIEBIE I NAJBLIŻSZYCH. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.01.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Kasiu i Katarku Budowa, budową, ale jaki sliczny prosiaczek Wam rośnie. Moja Hanka za Prosiaczka nie robi, za to czasem bywa tygryskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 22.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Katarku - jakie miałeś kręgi betonowe do studzenki wodnej ? (śrenica wewnętrzna). Jeśli możesz to rzuć na priva (albo na forum ) info gdzie kupowałeś i ile płaciłeś z pokrywki i reszte betonu ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.03.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 hi! Sorry, że dopiero teraz odpowiadam, ale ostatnio niezbyt często tu zaglądam... Kręgi w projekcie były na 1,2m, ale jak teraz patrzę na fakturę to okazuje się, że są 1m. Kupowałem w PREFABET, Dąbrowa Górnicza, ul.Fabryczna 1 (tel. 262 36 61, 264 50 08) ceny: krąg betonowy ze stopniami 1000/500 - 90zł brutto krąg betonowy ze stopniami 1000/360 - 70zł brutto płyta pokrywowa 1200/600 - 97zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 11.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Dzięki - a z wymiarami w projektach przyłączy to chyba są jakieś jaja - nic nie jest "znormalizowane" - jakie kto kręgi ma takie wkłada bo przecież na zamówienie kręgów nie robią . Wiele przekleństw słyszałem od użytkowników studzienek gdy komentowali proces spisywania stanu wodomierza w środku zimy A najgorsze jest to że Wodociągi jako firma są niereformowalne i nie dopuszczają do zamontowania wodomierza we wnętrzu domu. Jedyna zaleta przyłącza z kręgów to chyba taka że może za schron pozłużyć - tylko nie wiem przed czym ! No i jak już ktos tam wejdzie i nie daj Boże zasłabnie to ...... po nim ! Wyciągnąć się nie da - czysta paranoja. Sorki że tutaj wyłożyłem swoje przemyślenia ale baaardzo mnie te projekty przyłączy wodociągowych bulwersują. Pozdrowienia Katarku i ..... zaczynaj kończyć budowę - wiosna tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 15.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://members.chello.pl/e.gajewska3/dziennik/najlepsiego.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dawno sie nie pojawiacie . Prosimy o swieze fotki z postepów budowlanych no i z wzrostu ślicznej Marcysi (to nie dla mnie tylko dla Hani ). Ps. zazdraszam kani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 11.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No taaa... Już od paru miesięcy się zbieram do uzupełnienia dziennika, tylko jakoś czasu znaleźć nie mogę. A to praca, a to Marcysia, a to budowa... A zostały mi jeszcze wpisy z zeszłego roku do zrobienia. Ale się wkrótce zawezmę i coś napiszę... Obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Oczywiście, że Cię pamiętamy . Tylko bardzo rzadko przypominasz o sobie, więc nowi forumowicze pewnie Cię nie znają. Czekamy na aktualizację dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 No taaa... Była dłuższa przerwa. Najpierw zima, a potem to jakoś czasu ani ochoty na wpisy znaleźć nie mogłem. Ale wziąłem się! I teraz w miarę możliwości będą uzupełniennia i być może wkrótce nawet do stanu aktualnego dojdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 trzymam kciuki za wasza budowe ciekawa jestem ciagu dalszego wrazenie na mnie zrobila betoniara (bez kitu) no i ta ramka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 26.07.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 dzięki, dzięki! wreszcie jakieś komentarze! Chociaż spodziewałem się, że większe wrażenie od betoniarki zrobi fakt, że sam ściany postawiłem, ale po chwili uzmysłowiłem sobie, że jeszcze tego nie opisałem. (będzie wkrótce!) A betoniara też mnie cieszy! Szczegónie ze względu na cenę (jakieś 300zł)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 o sorki wobec tego podziwiam rowniez zlote raczki poprosze o ich fotke(najlepiej na tle betoniarki no i w rameczce slicznej ) cena betoniarki faktycznie tez robi dobre wrazenie (kupie sobie taka sama,a co!) katarku...na budowie sie nie znam,ale twoja bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 01.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 dzięki raz jeszcze. ciąg dalszy następuje w miare wolnego czasu, którego coraz mniej, niestety. a taką betoniarkę to w Tychach można kupić.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts