bartosz borowiak 11.04.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Mam dzialkę 1000m, ale niestety już bardzo malo pieniedzy na budowę domu.Maksymalnie wygospodaruję 150tyś-wiem że malo na budowę domu.Czy jest szanasa za te pieniadze postawic dom tak aby móc tam zamieszkać?Maly dom ok 120m, prosty dach,4pokoje,średni salon,garaz,lazienki dwie(jedna mala-prysznic plus toaleta),pomieszczenie gospodarcze.Możę być parterówka oczywiście bez piwnicy.Wchodżą w grę rózne rozwiązania i rózne konstrukcje.Do zamieszkania to mam na myśli korzystanie z kuchni i toalety nie licząć wykończeń typu kafelki,panele,mebleitp.Mam do pomocy teścia i ojca, którzy mogą mi trochę pomóc.Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 No popatrz, mamy takie same założenia http://dzialka.kero.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=28 Chcemy zrobić wymagane minimum (nie jakościowe), dokonac odbioru częsciowego i zamieszkać. Resztę robić w miarę pozyskiwania wolnych środków. Wiem, że to niewygodne, ale zawsze lepsze od wynajmowania mieszkania w bloku prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz borowiak 11.04.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 dzięki za odpowiedz, ale czy robileś wstępny kosztorys domku do zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz borowiak 11.04.2005 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 dzięki za odpowiedz, ale czy robileś wstępny kosztorys domku do zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.04.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 120K PLN Brakujące do pełnego wykończenia 50-70K PLN trzeba będzie zebrać w ciągu kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts