Gość 13.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Na mojej iłowej glebie doły chłonne się nie sprawdziły, teraz gdy mam już kanalizację, wolny zbiornik szamba przerobię na zbiornik deszczówki, kupię pompę ogrodową i będę podlawać ogródek. Ktoś ma cenne doświadczenia z takim rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.04.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a ja zasilam woda z rynny oczko wodne. I mam w nim czysta wode, No nie przesadzaj ! A kwaśne deszcze ? ale to jest prawie w Wolinskim Parku Narodowym, Ty szczęściarzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 14.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 A ja odprowadzam do studni bo i tak uzywam z niej wody tylko do podlewania ogrodu.Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafu2 14.04.2005 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 tylko dobrz wypłucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 14.04.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 A ja odprowadzam do studni bo i tak uzywam z niej wody tylko do podlewania ogrodu. Pozdrawiam Jankes ja tez tak planuje. brakuje mi tylko pompa . Jaka ty masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekola 15.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Są do kupienia /Castorama, Praktiker/specjalne "zakończenia" spustów rynnowych,które umożliwiają wkopanie tego w ziemie - pod spustem,a potem od tego "zakończenia" pójście dalej zwykłą kanalizacją. Cena jednego ~32,00 zł. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts