Karka 11.04.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Co sądzicie o tym domku ?Powoli przymierzam się do wyboru projektu.Widzę ,że nikt na razie jej nie wybrał. http://www.domyrodzinne.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=44&CanBack=1 Chodzi mi głównie o układ pomieszczeń ,bo zewnętrzny wygląd zostanie trochę zmieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karka 14.04.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Plisss , poradźcie mi.Podoba mi się ten domek ale projekt to projekt , w rzeczywistości może nie okazać się dla mnie taki ok.Moje założenia to parterówka 150-170 m2 pow. użytkowej.Cztery pokoje w tym gabinet oddzielony od reszty .Kuchnia koniecznie ze spiżarnią.Garaż z pomieszczeniem gospodarczym.Duża łazienka z sauną.W tym projekcie chcę połączyć dwie łazienki a toaletę w sypialni zaadoptować na saunę .Przejrzałam tysiące projektów i żaden poza tym nie zwrócił mojej uwagi.Nie wiedziałam ,że to takie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts