janekdworzycki 11.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 witam. poradzcie proszę jak wybrać dobrego fachowca do remontu łazienki? czym się kierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 11.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Poleceniem zaufanej osoby albo lepiej kilku osób i własnym obejrzeniem wykonej przez gościa pracy. W żadnym przypadku nie ma 100% gwarancji, ale na ogół pozwala wykluczyć większe wpadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 11.04.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Jak wyżej. Nie opierać się na opowieściach,. Miałem takiego, co opowiadał u ilu ministrów robił. Ministrom też można spartolić.... Dobrze przygotować się samemu i postawić parę podche\wytliwych pytań, jakby rozwiązał parę elementów.Zapytaj się, a co by Pan zrobił , aby wykonać to w wyższym standardzie - odpowiedź np. zamiast plastikowych listew, szlifowane krawędzie ceramiiki, jak wykonać profesjonalne uszczelnienia itp. Ceny - porównuj koszty za całą łązienkę. Normalnie dają niską cenę z m2 glazury, a potem podwójnie golą na cenie wycięcia gniazdka, 200 pln za półeczkę = 10 pln za m2 glazury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 11.04.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Tak jak powyżej.Ja swojego fachowca wybrałem z polecenia projektanta mojej łazienki.Miałem mozliwość wczesniej obejrzenia jego wyczynów no i nie zawiodłem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts