darks 11.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Mam do wykonania schody (osobne wejście do budynku jedorodzinnego) i prace wykończeniowe w środku-panele, terakota, glazura itp. 20 km od W-wy. Robota jest od zaraz, jest pozwolenie na bud. Namiary i propozycje proszę przesyłać na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 14.04.2005 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Temat nadal aktualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 14.04.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Powiedz więcej na temat prac jakie trzeba wykonać,zajmuję się tym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 15.04.2005 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Powiedz więcej na temat prac jakie trzeba wykonać,zajmuję się tym. Pozdrawiam wysłałem odpowiedź na prywatną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 18.04.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 proszę podać jakiś kontakt,jeśli zapotrzebowanie jest aktualne,niestety cały weekend spędziłem w szkole i nie mogłem nawiązać kontaktu.Przepraszam,pozdrawiam, Kenogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 18.04.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 proszę podać jakiś kontakt,jeśli zapotrzebowanie jest aktualne,niestety cały weekend spędziłem w szkole i nie mogłem nawiązać kontaktu. Przepraszam,pozdrawiam, Kenogo Zostawiłem wiadomość na Twojej skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts