Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

.. wszystko fajnie, żeby tylko jeszcze mówił : kocham cię :D

A po co? Malo to klopotow na codzien czlowiek ma? Echhh....te kobitki i te slowka ktorych tak spragnione sa - a to w wiekszosci tylko slowa do celu jakze innego prowadzace :)

https://forum.murator.pl/topic/31577-o-krok-od-zdrady/page/209/#findComment-721282

a propos porannych historyjek,

jestem na wakacjach ze znajomymi, wstajemy raniutko po bulki - (osrodek ale prowiant trzeba bylo sobie samemu zalatwic i zawsze braklo pieczywa)

patrze co to za zbiegowisko pod jednym z budynkow, panowie robotnicy stoja i sluchaja, stoja z powaznymi minami, napiete twarze do granic wytrzymalosci

bruzdy na czolach, skupienie ogromne, zyly na skroniach wyszly,

podeszlam zobaczyc co sie stalo, moze wiadomosci podsluchuja czy co :lol:

podchodze, ale nic nie slychac, za chwile ''mam!!!, mam!!!'' wola kobieta,

panowie szczesliwi odetchneli z ulga, pytam o co chodzilo?

jeden uczynny murarz mowi: ''bo ta pani ma meza w budynku obok, a ten pan ma zone 2 domki dalej, i oni sie spotkali zeby troszke sie pomietolic,

ale oni wie pani, uzywali prezerwatyw, no rozumie pani, srodek niezbyt odpowiedni, bo wie pani, ta gumka pekla i jej zostala w srodku, i ten pan nie siega w srodku i ta pani pol godziny szukala tej gumki, na szczescie znalazla''

i na koniec jeszcze dodal: '' taka przygoda moze sie zdarzyc kazdemu, niech pani uwaza, durex, tylko durex'' :lol: :lol: :lol:

https://forum.murator.pl/topic/31577-o-krok-od-zdrady/page/209/#findComment-721283