rrmi 05.08.2005 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 jak selim jutro poczyta, to takiego migacza wrzuci , ze popadamy wszyscy co niektorzy(paprotka)w depresje wpadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 post był lucowy chciał mnie wcisnąć Selimmowi, co by ten go nie potraktował patelnią za wycieczki do Paprotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no przeciez jest te post !!!e tam Ty i prezydentow nie widzialas , a byli na 1 stronie Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 05.08.2005 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ...ale weż nie daj sie prosić - selimma ... weź gonasiebie - on mało ruchawy jest - znieszesz ja mysle paprotka,ze za zdradzanie tajemnic jego alkowy,prosisz sie o klopoty. teraz tylko czekac i patrzec,czy selimm jest honorny ( nie ma miejsca na tym forum,w ktorym moglabys sie przed nim schowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 czy ja wiem ?? paprotka mala jest to wszedzie wlezie i sie schowa satakie watki do chowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 faktycznie jest ten post a Selimm może nie zauważy, bo budową zajęty wspominał wcześniej, że mu się jakieś orgazmy szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 budowlane??? z murarzami kto wie , moze ma murarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 z koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 z koparką ja mysle , ze faceci to tylko jeden wymog maja , aby na drzewo nie uciekalo i nie koza takze obstawiam koparke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a Paproć z Lucjanem poszli chyba spać, albo płetwy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 zdrada??? myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 skoro Selimm może z Koparką,to Paprotka może z Lukiem, wtedy wszystko się zeruje i nie ma mowy o zdradzie tylko te delfiny bidne,tyle osób na płetwy poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no tak , bo to sie tak wyrowna, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 trzeci raz sie wracam z łóżkia - hejka tyle Wam powiem - odpier...ta sie od selcia - gdyby łun chociaz potrafił przejśc do ofensywy lubo marketring bezposredni miał wyższy ... ech kto wie sama jestem do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 sama jestem do niedzieli i co frajera szukasz??? napisz se kartke na plecach i prad odlacza nam Uwaga, możliwe wyłączenia prądu! Panujące na Wschodnim Wybrzeżu upały spowodowały, że zapotrzebowanie na energię elektryczną osiągnęło w czwartek rekordowy poziom. Władze New York ISO i PJM Interconnection - dwóch sieci energetycznych dostarczających prąd w tej części kraju - zaapelowały o oszczędność energii. Przy tym obciążeniu sieci nawet najmniejsza awaria energii elektrycznej może oznaczać przymusowe wyłączenia prądu. W piątek spodziewany jest kolejny rekord zapotrzebowania na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ja pierdziu - chodzi za mną I wanna lose some slieep I wanna scream and shout I wanna know you inside out Tell me everything... puste łozko - no nie nawidzę this Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.08.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 frajera szukasz??? napisz se kartke na plecach piszę : COCOLINO WANTED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a na telefon ?? chyba cos znajdziesz ?? ze tez ten biedny kot spi niewinnie i nie wie jaka Ty potrzebujaca cholera a prosilam go niedalej jak wczoraj, litosci daj swoj telefon , nigdy nie wiesz co bedzie , zawsze moze sie przydac teraz byloby jak znalazl wiem , ze ma samolocik taki malutki , to by i byl za chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 kandydatów do alkowy odstraszasz, to i łóżko puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.08.2005 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 niewinny sen kota jest domniemaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts