jareko 08.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a juz totalny odlot jak natknalem sie na Emersona i ciotka przyslala mi ich koncetr - pelny orgazm wielokrotny jak u kobiety (o ile na dobrego kochanka trafi hehehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jareko czy Ty cos sugerujesz z tym kochankiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja???? nieee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 to skąd znasz ten wielokrotny ........... Oh Yes, Oh Yes, Oh Yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Spójrz nadchodzi nocKilimem mroku z nieba spływaI dom mój i ścieżkęNa której czekam w sobie chowaWięc nie każ mi już dłużej takNa siebie czekać w chłodzie nocy Spójrz, już przyszła nocZakrywa sobą szyby okienJej mrokiem twarz otulNikt cię nie pozna w szalu, w szalu mrokuWięc uchyl drzwi i nie każ miNa siebie czekać w chłodzie nocy i coz to za tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 to skąd znasz ten wielokrotny ........... Oh Yes, Oh Yes, Oh Yes no wiesz...tajemnic alkowy tutaj zdradzac nie bede czytalem i na filmach widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Spróbujmy raz, spróbujmy chociaż razpowiedzmy to co myśli każde z nasmoże wszystko runiena ten piękny ogród kłamstw Powiedzmy to, powiedzmy sobie toniełatwo, wiem, powiedzieć prawdę wprostmoże nie dziś jeszczejaki piękny ogród kłamstw spróbujmy raz, spróbujmy chociaż razpowiedzmy to, co myśli każde z naszawsze tylko z tobąjaki słodki ogród kłamstw kolejne slowa jakze bliskie memu zyciu - echhhh...gdyby moc cofnac czassorki - dzis mam dzwiny nastroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 dzieki bardzo nie moglam byc , ale dziekuje Tolu -Ty tez Wiesz..... selimku powaznie moge wybrac? tak se zachod slonca przez chwilke popatrzylam prezent dostalam oficjalnie ok.party w piatek agniesia no i co z tym dzieciakiem? poczytajcie tak z ciekawosci moje lokalne newsy , fajnie mamy , co? http://www.dziennik.com/www/dziennik/wiad/lok.htm#1 i jeszcze pogoda , tak na zazdrosc lub znienawidzenie dobra , dodam , ze pogoda jest dla wsi czy miasta gdzie mieszka Al Pacino, wlasciwe to w NJ wszedzie wies http://weather.yahoo.com/forecast/USNJ0009.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ok.party w piatek jasne, jasne czuję się wproszona tylko załatwcie jakąś fajną muzyczkę, bo będę katować Ozzim "nie piję i nie biorę dragów, a teraz mój terapeuta mówi, że nie mam też pić napojów gazowanych. Po prostu sie zastrzelić ! Nic mi, k... , nie zostało " Ps. wczoraj też świętowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 to skąd znasz ten wielokrotny ........... Oh Yes, Oh Yes, Oh Yes no wiesz...tajemnic alkowy tutaj zdradzac nie bede czytalem i na filmach widzialem o, dżizasss, to Wy z tych krzyczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 nie piję i nie biorę dragów, a teraz mój terapeuta mówi, że nie mam też pić napojów gazowanych. Po prostu sie zastrzelić ! Nic mi, k... , nie zostało " Ps. wczoraj też świętowałam to tylko cytat? bo jak nie toz Ty uschniesz!!!!!! a co to za swieto? '"TELL ME TRUTH , TELL ME WHY..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jareko wczoraj słyszałem że uczeni angielscy odkryli że to nie mężczyźni są winni że kobiety nie mają orgazmu. TO SĄ ICH OBCIĄŻENIA GENETYCZNE, zależy to dokładnie od ICH genów, a one się nas czepiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jareko wczoraj słyszałem że uczeni angielscy odkryli że to nie mężczyźni są winni że kobiety nie mają orgazmu. TO SĄ ICH OBCIĄŻENIA GENETYCZNE, zależy to dokładnie od ICH genów, a one się nas czepiają tak? Hmmm.....ciekawe spostrzezenie ale jakos nie moge w nie uwierzyc hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 09.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jareko wczoraj słyszałem że uczeni angielscy odkryli że to nie mężczyźni są winni że kobiety nie mają orgazmu. TO SĄ ICH OBCIĄŻENIA GENETYCZNE, zależy to dokładnie od ICH genów, a one się nas czepiają tak? Hmmm.....ciekawe spostrzezenie ale jakos nie moge w nie uwierzyc hehehehe dobre, 1950! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 to tylko cytat? bo jak nie toz Ty uschniesz!!!!!! wpadnę z kolegami - będzie fajowo tu patrz jak juz zrobieni może Ozzy też sie zgodzi - schowaj gołąbki i flaszkę, ja Cię proszę a co to za swieto? a tam takie, złote gody , czy jakoś coś , zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jareko wczoraj słyszałem że uczeni angielscy odkryli że to nie mężczyźni są winni że kobiety nie mają orgazmu. no to gratulacje dla brytujskiej nauki - duży postęp od czasów królowej Wiktorii - patrz, kaziu - wczesniej leżały ( bo je przygniatała racja stanu ) i myslały o Anglii, a teraz są obciążone, nio nio nio a też ciekawość jaki wskażnik badawczy zastosowali ?? - sałata Meg Rayan, czy szmpon Herbal essence ? ta chemia i modyfikowana żywnośc nas wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.06.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 na mój dusiu!!! tak wczoraj na Polsacie prawili podobno 10-15% kobiet jest tym dotknięte za pozostałość nie ręczę można by się zastanowić?! może to i też te męskie osobniki coś z tym mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.06.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 muszę sobie ulżyć na tamtym forum nie wypadało, przeczytajcie tytuł, http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48760 od razu nasunęła mi się odpowiedź XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Czesc Dziadki jak tam Żaba sie miewa ? ....1950 skrzynke Ci skasowali czy co ? Paprotka to pewnie facet badał ..... 1950 tak sie zastanawiałem nad Twoim nickiem , chyba nie da sie go z małej litery pisać ...spryciarzu no patrzcie jaki cwany ten dziadek rrmi - mozesz sobie wybrać ... - ...ale w zamian podesli troche tego słońca Ponury z merytoryczną małzonką juz nas porzucił ? Ponury bym zapomniał gdzies na Twoim watku ktos pisał ze ma Yanniego ileś tam płyt ....coś Ci swita hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Eeee tam, wyspać się musiałem. Dziś znowu nockę wypada zarwać [czwartek, zusamen z RRMI na posterunku]. No sam pytałeś chyba jakie ktoś tam ma płytki. Ja nic z Yanniego nie mam - a szkoda bo trochę tego natłukł I nie mój wątek, tylko jeden Emsika [hush now baby, don't you cry ], a drugi Elli. Ja tylko tam trochę pisałem. Merytoryczna chyba była dzisiaj, aleśmy się minęli. Takie czasy, że pogadać nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts