selimm 09.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ja Ci zaraz natłuke ....kiedys miałem podpisaną płytke przez niego ale wcieło ....co innego na zywo a co innego na płycie ps. pamietasz kto to miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 no tak, jak będę musiał niedługo spadać to Wy się pojawiacie młody schowaj pazury, dostałem od Ciebie privy ale to jest jeszcze mało, więcej wiadomości proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Użyj funkcji 'szukaj' mdzalewscy, strona 4 oraz Scarab, str. 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 spadam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Wielkie dzieki To był Scarab ...zaraz go budze ! ps. to moze dasz liste 5 Twoich hitow ..posłucham ps. tylko zadne takie blum klap blum klap wyryczane przez kolesia w czapeczce do tyłu z tekstami twoja mać ...jak sie ma nasza brać , albo jakies warkoty jakby ktos z 10 pietra lał do ocynkowanego wiadra To ma byc jakies ponure indywiduum w podartych dzinsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 haj guys wszyscy spia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Welcome girl [jak tak patrzę na Twojego tygrysa, to mi chodzą po łbie słowa MUD "Tiger Feet" (pamięta ktoś ???)] ps. to moze dasz liste 5 Twoich hitow ..posłucham [...] To ma byc jakies ponure indywiduum w podartych dzinsach Nie wiem, czy Artyści się nie obrażą za te indywidua Aktualnie 1. Alanis Morissette [i-sza, Jagged little pill] 2. Bjork - Vespertine [znowu, kręci mnie na maxa] 3. Mozart - Requiem [w 3 różnych interpretacjach] 4. Beady Belle - "Cewbeagappic" 5. Astor Piazzolla - "Adios nonino" 6. Rilke - Projekt [opis tutaj] To nie hity, tego słucham ostatnio. ps. tylko zadne takie blum klap blum klap wyryczane przez kolesia w czapeczce do tyłu z tekstami twoja mać ...jak sie ma nasza brać , albo jakies warkoty jakby ktos z 10 pietra lał do ocynkowanego wiadra Nie lubisz hadohadoha ? ani punka ? niedobrze... 1. System of a down [coś jak Rage Against the Machine, tylko jeszcze szybsze] 2. Starszy hiphop polski i USA-ński [ice Cube, NWA, Public Enemy...] 3. Ramones, Biohazard... takie tam.. młockarnia na jałowym biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 system of a down to bym polecila toxicity normalnie odlocik chop suey no nie wypada publicznie , ponury co Piotr zapodal dzisiaj? prawie dopiero wpadlam z roboty ja to i tak z schakalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 zaraz odpale misia i posłucham ps. kiedys byłem na koncercie sex pistols i chyba mam za powolną czaszke do tej muzy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Eeee to Ty nie taki młody kot jesteś... Sex Pistols nie mogę słuchać całych płyt, chyba jednak nie przetrwali próby czasu; za to Ramones bez problemu. Aaaa, w hitach "The Clash" - niemal wszystko, zwłaszcza 'London Calling', 'Combat Rock' i rzecz jasna 'Sandinista!' [mniam]. RRMI.. ach... Toxicity... zawsze mnie ratuje od złości.... puszczam to i nie mam żalu do nikogo Nie wiem, co zapowiedział.... ...wrzuć Trójkę już teraz, Niedźwiedź smęci klubowe granie.... fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 najgorzej , ze ja z schakalem na powaznie no nie moge normalnie doczytales moje linki zanim je wyrzucili? pogoda i newsy , byly super , chcialam tylko pokazac jak tu wesolo kobieta znalazla ludzkie szczatki w ogrodku , ktos wypadl z samolotu to nasze malenstwo nie spi i muzyki slucha the clash? haj selimek gdzie ten facet dla mnie? co to niby mial przyleciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 doczytales moje linki zanim je wyrzucili? wyrzucili ??? kto śmiał ?? zerknąłem, miałem sobie teraz looknąć... eee nieładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 za mna dzisiaj tez caly dzien cos znowu chodzi i nie wiem co? nucic nie umiem , bo jakbym umiala toby mi starszy moze pomogl , ale jak juz tak dobrze pomysle to bede wiedziala , tak jak z Joy D =the cure buhahahaha gdziez nasza paproc zbladzila? a ponury nie mam ogonkow , jakbym miala tobym uzywala jak chcesz to dam te linki , ale to tak wogole to niewazne , taka wycieczka przyrodnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 niestety moj miso poległ na tej Twojej muzie ...musze wytoczyć lepsze działa , ale to już jutro ps. sex pistols był kiedyś razem republiką (chyba ) w kazdym bądz razie wokalista dostał butelką w łeb bo smęcił strasznie ....podobną kiłe kiedys zz top odstawiło w spodku ps. no ja od kołyski po koncertach chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ps. no ja od kołyski po koncertach chodził ze niby starsi Cie zabierali? jak tam ekipa , masz juz jakies wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ...możesz dać, strasznie i sie tam spodobało określenie burz od czasu do czasu ....no i ten urodzony morderca from Canada to United Sts. ...a, urodziło mi się kilka pomysłów po lekturze tamtego, ale to potem... ..maybe tomorrow.. Selim, z Republiką to UK Subs, Warszawa, Torwar, rok ??? Koncert za dnia, idiotycznie oświetlony. Ale nieźle dawali.. Masz linka tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 mam i nie mam ...z nimi gadać to trza max 7 klas skonczyc bo mozna nie zrozumiec ich koncepcji założen .....we wtorek mam miec odpowiedz od 3 firm i mam nadzieje ze cos konkretnego usłysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ponury Ty masz racje , ale to był nie tylko Torwar ......no normalnie pod wrazeniem jestem , masz łeb kolego ps. mi sie juz od tego budowania wszystko kiełbasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ..looknij na mój post wyżej, dokleiłem tam linka o tych koncertach... ..ja tam byłem !! był czas, że byłem na WSZYSTKIM co było w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 no to było nas dwoch jeden w wa-wie a drugi na dole najlepszy koncert to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts