Rytunia 09.06.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Sex Pistols w Polsce? w dodatku z Republiką? no to mnie załamaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ..poczytaj, errata już jest ..ooj wiele... najwazniejsze to chyba Tangerine Dream i Klaus Schulze... ..dało się jednak nagłośnić Torwar.... jeszcze Kraftwerk ! jeden z pierwszych ! ..i Stevie Wonder kołyszący... ..i Iron Maiden..... dużo tego.... wszystkie dobre... .i pierwszy koncert w stanie wojennym w Hali Gwardii: Republika, Oddział Zamknięty, TSA... ZOMO, łomot, itepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 to była pomyłka ....chodziło o uk.subs a sex.....to chyba cos z napadem stulecia mieli wspolnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 niewiele... Ronnie z nimi nagrał pioseneczkę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 http://weather.yahoo.com/forecast/USNJ0015.htmlNA fajne miasto z kasynami , w sobote jade do big apple , powiedz jakie zdjeciuno pstryknac?moze statulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Kraftwerk ! wow ...to byli pioniery na naszych to chyba na wszystkich byłem ale taka perełka to był j.jarre ....fantastyczny gosć , vanessa mae tez była fajna a hicior to yanni był miłej nocki ! .....La Vie En Rose ...zagadka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ? Edytka "Wróbelek" Piaf ? brawo lubiem bardzo dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ja to normalnie ryczalam jak sluchalam 51 TSA ALE POWIEDZ PONURSKI WESOLO U NAS , A TE SZCZATKI TO W TV POKAZALI.ups caps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 51 TSA boskie też ryczałam a ostatnio to na żywo mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ..nie rycz mała nie rycz... ja znam te wasze numery... Franek Kimono - pierwsze disco polo jeszcze w PRL-u ....tak... California i Seven to nie tutaj powstały, o nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 to ja Wam dziś humor będę psuła Księciem Ciemności ( czytam ksiązkę ) "Sabbath to agresywna muzyka dla wkurzonych ludzi" - chyba jestem dziś wkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.06.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 . Franek Kimono - pierwsze disco polo jeszcze w PRL-u. ale jaki boski "teledysk" toto miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 no mi to nie zepsujesz , nie dzisiaj sabaci moga byc , czy ci sami co mysle , czy masz tam jakies inne jeszcze? haj Rytunia How are ya?tak po amerykansku, no kon by sie usmial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 "King Bruce Lee karate miszcz" Paprotka, podmiot liryczny książki kalumnie rzuca na fanów Ozzy'ego - miłośnika świeżego ptactwa Jestem Iron Men Zejdź mi z drogi bo zabiję cię W rękach noże mam Powyrzynam wszystkich, mówię wam Jak kto wkurzy mnie Wtedy ja nie opanuję się W rękach noże mam Powyrzynam wszystkich, mówię wam Piersi, cover z Sabbathowego "Iron man-a" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.06.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 haj Rytunia How are ya?tak po amerykansku, no kon by sie usmial bosko uwielbiam czwartkowe noce wyrównuję sobie wtedy tygodniowy bilans snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 u nas jest super szol z Ozzim i ta cala Rodzinka NO SIKI MIKI cos to ja mialam powiedziec , ale zapomnialam a ,jak tam ponury z Moja Muzyka wygladasz ? oswoil sie troszke czy ani ani? na te chwile stwierdzam , ze sa jednak lepsze rzeczy a w tym schakalu jest watek ze scarface , na A l jest moim idole , znam na pamiec wszystkie filmy oblakaniec ze mnie , trudno , musze z tym zyc a kto lubi jeszcze dr LECTERA? NO PASJAMI UWIELBIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ...odrobinę, nie wypowiem się przed piątym przesłuchaniem, czyli jeszcze 3 przede mną.. ...no, ale ja miałem tylko jeden utworek... ...odeszło Ci wczorajsze Lacrimozostwo ? pamiętam, jak czytałem "Czerwonego Smoka"... no ciary po plerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 PONURY JA szczera jestem- nie wiem jak to sie stalook bankowo probuje teraz, ok?a nie prosciej wypalic 3 dni i masz? debesciaki wszystkie 3czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 PONURY JA szczera jestem- nie wiem jak to sie stalo ok bankowo probuje teraz, ok? a nie prosciej wypalic 3 dni i masz? co się stało ? szczerość czy Lacrimoza ? coś mam klopot z understandingiem PS: ja nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 strasznie śmieszne : Staying alive w wykonaniu Ozzego jeszcze mam Irona żeby się dobić wszystkie cytaty to Ozzy "Serio, gdybym wydał w Ameryce nowa wersję My Way, na pewno ktoś by sie do tego przyczepił - że niby odrażający tekst i tak dalej. Na poczatku numeru Blood bath in paradise jest parę pokręconych dżwięków i dziwaczna gadanina. To jest po prostu żart, a jeśłi puścić ten tekst od tyłu, słychać tam : Twoja matka sprzedaje ślimaki w Hull. Teraz czekam aż jakiś k....s czepi się tego że gadam w ten sposób z szatanem". "Sa tacy co patrzą na mnie i myślą, że noszę przy sobie torbę z nietoperzami : Może nietoperza, panowie ? A to, k.... wcale nie jest na serio. To jest tak zwana rozrywka." Ps. a ja nie widziałm Rodzinki, jakoś mnie to nie teges ( tewe w sensie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts