rrmi 09.06.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 mowilam , o jezu nie moge o wypaleniu plyty , trafki tu nie mozna posluchaj se te 3 razy i powiedz , jestem ciekawa , ...odrobinę, nie wypowiem się przed piątym przesłuchaniem, czyli jeszcze 3 przede mną zeby nie bylo understundingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 no dobra, to czego tera słuchają ?? strasznie niestabilna jestem dzis muzycznie :Ozzy, Boston, Kansas, Nazareth, Anita Baker - ciekawe czy skończę nad Wisłą wrzućcie coś lulanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ..w Trójce Quidam - bardzo ładne..... ooo... Kansas.... pamiętam LP Monolith....... "How My Soul Cries Out For You" próbeczki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.06.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Born to be Wild Steppenwolf czy dzisiaj jest pełnia ? - chyba źle ze mną Quidam juz mi paruje porami, a PK zawsze się podnieca bardziej ode mnie - nie mam przyjemności no to już lepiej : Lynyrd Skynyrd - jedziemy do Alabamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.06.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ..widzę, że playlist z best of 70's jest grany ..lecę... do wyreczka dobrej nocy z hippie rockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 10.06.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 żadne tam the best - gorzej - kilka skocznych numerów na motor i za ciasne w kroku dzwony - Take in on the run, babe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 oj paprocia co Ty taka dzisiaj lekka w du...pce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 10.06.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 no w pewnym sensie tak - mam trudności z przejsciem w stan spoczynku po tygodniach intensywnej pracy - nosi coś i nie moge znależć piosenki przewodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 wyłącz muzykę, bo inaczej nie znajdziesz piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 przewodniej powiadasz a moze stary Yes , jesli chodzi Ci o piosenke w sensie piosenki....? a moze co iine trza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 trzy godziny pracy nad wklejeniem emblematu i dupa widocznie jestem największym tumanem na forum,a człowiek się chwali, że potrafi czytać ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 na pewno nie napisałam "pupa" dno to tak jakby powiedzieć o cholerka jeszcze gorzejczy to mi się zmieniło samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 pomysle gdzie ja znalazlam te linki , poczekaj , poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 10.06.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Rytunia - zmieniło samo - nie ładnie się tak brzydko wyrazać ( spróbuj ze spacją ) , ciekawe czy [kurwa] też zmienia - zmienia wyłączyłam muzykę - no i dalej nie moge znależć nawet nie wiesz jaki spokój możesz znależc w ciszy - kto to powiedział ? rrimi - Yes, Yes - Yesterdays i Yessongs ( dasz wiarę - 30 lat temu ) - ale cos nie podchodzi now nic to - The killer in you Smashing Pe ( cóz za histeria ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 sprawdziłam swój post ja napisałam d..a a coś mi zmieniło na pupa a gdzie wolność słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2005 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ok , masz problem Rytuniu z wklejeniem nie doczytalam a dlaczego tak brzydko napisalas? a ponury to sie uspal? o tej porze ? pewnie co na noc upolowal paproc Ty mi o wieku nie gadaj , bo nerwowa sie robie, po wczorajszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 to od tumanów i debili można się wyzywać, a poczciwą d..ę zmieni i to w dodatku na jakąś infantylną pupę protestuję jutro sprawdzę kategorię obu wyrazów, bo coś mi się wydaje, że one wbrew pozorom są z tej samej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 10.06.2005 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ale geja nie zmienia - sykrypcik political correctness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 a dlaczego tak brzydko napisalas? wcale nie brzydko, poza tym, dopiero po sto którymś poście stałam się ofiarą cenzury, co oznacza, że nie nadużywam poza tym, nie widzę różnicy w odbiorze wulgaryzmów jak są wykropkowane i ciekawi mnie, dlaczego błędów ortograficznych to coś nie poprawia, skoro tak dba o czystość języka oraz mam ochotę sprawdzić na co mi zamieni inne wyrazy np. o kurtyzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 10.06.2005 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 a może by tak coś przypalic ? - pamietam ( rrimi, wybacz, to dawno było ) ze takie jakiś ubogacenia werbalne i doznania były przy słuchaniu płyt - nagle bang ! - i słyszysz smyczki gupaffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts