paprotka 11.06.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 o pardonsik- zagadałam się w kąciku zpaleńców ( ale nikt sie na mnie nie zapalił ) rrimi, a co Ty jutro na wyscigi sie wybierasz ?? czy w kinie cos leci dobrego ? znany badaczu lansujący sie na drania, a co cie kręci w piluchach ?? lubisz tak ?? ostatecznie - człowiek wiele widział, cos tam przezył - może byc i w pieluchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 paproci czy Ty spisz? paproci lata z termometrem i czuwa nad snem wojowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 kino to my i na wiosce mamy niezle , tak polatac i statusie moze ostatni raz poobgladac i tak mi sie chce w sukieneczke ubrac , nie moge takie marzenia oj jakie skrzypce piekne , dziekujemy PP NA ROMANTYZM MNIE NASZLO , TAKI WIEK.... obudz starszego , sex jest dobry na wiele rzeczy, a moze na wszystko , kto to dzis wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Przepraszam,czytalem gazete.Strasznie ta polonijna prasa na psy schodzi.Pieluchy czy co innego.Tak was tylko poszturchuje.Dziewczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Te Paprotka Powiedz,co taki czlowiek jak ja moze poczytac na internecie,zeby bylo ciekawe.Moze byc o czym chcesz.Pozniej moglibysmy kulturalnie wymienic sie pogladami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 napkins pliz I'd understand the spaces between friends. If I were alone, I would cry. And if I were with you, I'd be home and dry. And if I go insane, Will you still let me join in with the game? i co to duzo gadac, paproc Wiesz , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Luc - no nie wiem , a jakis swoich pogladów nie masz ? - kupuję Politykę - to taki tygodnik, czasem fajne o kulturze sety dają a zresztą, coś Ty, kurna, taki leniwy - poszukaj se ! rrimi - no wiem junior rozkaszlony, dwie koszule jeszcze wyprasować muszę, lekarz w perspektywie, świta już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Lubilem w Polityce felietony Zanussiego czytac.Byly takie fajnie nadete.Od razu widac,ze czlek znaczny.Te ostatnie Polityki na psy schodza.Dlatego pytam Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Luc - z Zanussim się zgodzę Stomma doprowadzał mnie do apopleksji Pilch- znośny - w zasadzie tylko jego, szcególnie footbolowe ostatnie Polityki ( jekies 10 numerów leżą i czekają - nie czytałam, brak motywacji, czy co ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 moja Rodzicielka mawiala " a co wy zescie z tym dzieciakiem zrobili?" Zanussi jest dobry chyba na trawienie przyspieszone takze sie zgodze z Wami, moim idolem jest Jerzy z uszami i co ja zrobie ? a najbardziej Korwin, z jajami , jak dla mnie a co to salon polityczny czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ostatnio przerzucam sie na Nie.Ale mam problem tak czy siak,bo lubie kilka gazet codziennie przeczytac.Z braku zaczelem czytac nawet Tygodnik Powszechny.Bylem tez na katolikpl.Tam to sa jaja.Miedzy soba rozmawiaja o bogu ludzie z tamtego biznesu.No wiesz klerycy,zakonnice,mlodzi ksieza.Przekonuja sie nawzajem,ze dobrze wybrali.Mam ochote tam troche namieszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Chyba z tym Korwinem to Ci sie wypsnelo.Znasz jego poglady na kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 no na kobiety to nie ale ja nie jestem pospolita mnie interesuja moja poglady o mnie jako o kobiecie , that's it a swiata nie zbawie wiedza o tym co Pan Korwin sobie wydumal o kobietach, przynajmniej , o tym co Ty tam miedzy wierszami Luc wyczytales mnie bardziej z politycznej strony to pociaga, realia mnie interesuja tylko i wylacznie i tu sie wlasnie z Korwinem zgadzam ja juz spadoweczka do lozeczka , wedrowka jutro mnie czeka ale nie duchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Rrmi jak tam pogoda dalej dopisuje ? to zaczyna przypominać kącik łamerykanski Luc Ty jestes badaczem ludzkich osobliwosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 to zaczyna przypominać kącik łamerykanski obiecuje nie wiecej nie gadac o ameryce , bo jeszcze wyjdzie , ze sie chwale , a ja tu zyje i po prostu ciezko tego uniknac pogoda dopisuje , az za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Badam kazda napotkana osobowosc pod katem,co z tego dla mnie wyniknac moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 czy to juz wszyscy spia? czy na pikniku ? czy bo m by szukaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 no ja dyzuruje potrzebujesz porady? jak tam dzionek minal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 aleście mi humor poprawili tymi Korwinami ( rrimi - Korwin gdaka, że miejsce kobiety jest przy garach - ale co ma biedak mówić, jak w domu [chyba] cztery kobiety ma ?? toż chłopaki by go o mientkośc posądzili - a w ogole to strasznie fałszuje i juz najwyzszy czas, zeby przestał tańczyć ) dziś politycznie ?? - no tak, u NAS parada równości była ( a może wolności ) . Nielegalna !!! dacie wiarę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts