Luc Skywalker 11.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 jezeli tanie i stare to auto-zlomnowe to yahoo-autos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 wyzsza szkola a dalej to az boje sie pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 paprotkastrasznie mi pochlebilo,ze pamietalas o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 selim najciekawszy sam jakim jechalem http://www.prowleronline.com/images/scrapbook/copperprowler.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Eeeeeeee tam wole stare ale jare ....do tego to nawet dwie mi nie wejdą nie mowiac juz o niekontrolowanych ..... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15291&item=4555476689&rd=1 a to jest inwestycja ...jak stare dobre wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 paprotka strasznie mi pochlebilo,ze pamietalas o mnie kobiety są jak słonie - nigdy nie zapominają [ najciekawszy sam jakim jechalem http://www.prowleronline.com/images/scrapbook/copperprowler.jpg prześliczny - pasuje mi do paznokci i na wymiar Ps. Warszawa Samo Centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 ostatnio naszlo mnie na motor,ale moja kobieta sie nie zgadza.mialem kiedys wsk175 czterobiegowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 11.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witamja mam wszystkie autobusy komunikacji miejskiejprawo jazdy jest poza moimi możliwościami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 a ja motorynke i złamany obojczyk ...bardzo skoczna byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 a teraz napisze cos w co nie uwierzycie.Sam ten kupil pewien Wloch dla swego swiezourodzonego syna.Postawil go w garazu.I tam stoi i czeka az szczeniak dorosnie.Jak ja nienawidze Amerykanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam ja mam wszystkie autobusy komunikacji miejskiej prawo jazdy jest poza moimi możliwościami, Rytunia ostroznie z wypowiedziami na temat autobusow. pracowalem kiedys w pks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Rytuniu nie zalamuj sie , dasz rade, ' witam , wieczorowa pora a kto wyjasni dlaczego ludzie o nabijanie postow posadzaja tych z KK i RW , A NAS NIE ? przeciez widac ile ludzi tu podczytuje te mamrolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam ja mam wszystkie autobusy komunikacji miejskiej prawo jazdy jest poza moimi możliwościami, cześć ta, co jej miało nie być przesiadź się na metro - nie stoisz w korkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 prześliczny - pasuje mi do paznokci i na wymiar Ps. Warszawa Samo Centrum jak dbasz o paznokcie,aTwoj men nie moze uszczesliwic Cie,to zrob po amerykansku. Ty zmien mena na nieszczypera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 ostatnio naszlo mnie na motor,ale moja kobieta sie nie zgadza. mialem kiedys wsk175 czterobiegowke no co ty Luc ?? - a mus wozić panienkę ?? - nie bądź mientki - easy raider - mam parę kawałków na motor - włos rozwiany, katanka, Wielki Kanion - jesteś panem przestzreni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 koledzy z muzycznego sie podlamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.06.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 myslalem o takim garnku na glowe.Wlos wiec nierozwiany.chce scigacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 11.06.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 nie podpuszczaj , bo On mi ten Luc znajomo gada , moze sie moim starszym okazac i co wtedy? koledzy z muzycznego sie podlamia nooooooo rrimi wspolnota budowy fizjologicznej ( janiki ) nie upoważnia mnie do tak dalekiej solodarności tutaj nie znajdziesz zrozumienia - ja mam amatora garbatych ( wolno jeżdżą i mały bagażnik mają ) ale żeby chłopakowi zakazać trochu szpanu i frajdy ??? no no no !!! mój kupmpel ( rocznik wojenny ) musiał sprzedac motor - i wiesz co ? - Marysia ma u mnie przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 11.06.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 cześć ta, co jej miało nie być no miało nie być, ale działkę swoją obejrzałam, warunki kupna omówiłam, decyzję opiłam i jestem wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 ale msz ladnego kotka Rytuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts