Luc Skywalker 12.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 portfolio zrobie,jak tylko szwagier odbierze aparat foto z naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 witaj agniesia - jak tam ogumienie ? Luc - ależ wierzę : zmniejszasz czy ekhem... nasilasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 cora Kaczkowskiego zapowiedziala wlasnie Kore w Opolu, a Kora spiewa Karuzele z madonnami, rarytas a czy ona,tj Kaczkowska tez jest taka tajemniczo-twarzowa jak tato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 łogumienie penka na zakrentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 12.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ..haj stary gdzie bywales?... Jężdziłem troche w interesach Kiedy jakas imprezka?? Od piatku nic nie piłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ja zwyczajnie lecze.To tyle. jak chcesz efekt odwrotny do zmniejszenia,to stykasz swoje dlonie czubkami palcow i mocno naciskajac mowisz:siup,siup,chce miec duzy biust.To naprawde dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 agniesia jak tam jazda i co z tym dzieciakiem,bo nie powiedzialas?cos powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No to coś dla laryngologa Najpierw klik tutaj , potem tutaj , teraz tutaj , znów tutaj , a także tutaj i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jężdziłem troche w interesach Kiedy jakas imprezka?? Od piatku nic nie piłem ?? Powrót do góry o Boze , to Ty stary biznesmenem jestes? nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 12.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Tak o mnie mówią, ja tam nie wiem.....ale chyba mizerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Kaczkowska twarzowa i sie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Tak o mnie mówią, ja tam nie wiem.....ale chyba mizerny a w czym,ze tak zapytam robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 12.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a w czym,ze tak zapytam robisz? W oknach kolego, tylko że u nas nie ma biznesmenów- są jeno wyrobnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 dopiero teraz ludziska sie bawia w Opolu, cicha woda brzegi rwie... czyli Kurtycz z tym ktorego nazwiska zapomnialam... starosc nie radosc, a wy mi od mlodych wygarniacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 W oknach kolego, tylko że u nas nie ma biznesmenów- są jeno wyrobnicy i tacy sa najlepsi, tzn maja wyrobione paluszki a ten z Kurtyczem to byl Malenczuk, ech ta pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ponury a co bys powiedzial na chinskie na obiad dzisiaj , mamy tu chop suey dobre jest stary mizerny facet czy biznesmen? agniesiu ciesze sie , ze dobrze sie skonczylo, dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to opole jest teraz tak ? - a jakieś dobre leciało coś w ogole ? ponury - coś te lekarstwa mi sie nie otwierają, a może mi już na przewody pada stary - a te okna to takie bardziej zabytkowe, znaczy stare są, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 agniesia to przyslij jak masz jakies jej zdjecie.potracilem kiedys samochodem czlowieka.cala komenda gratulowala mi,ze jednego bedzie mniej.to byl znany w okolicy milosnik tanich alkoholi.z tym dzieckiem,to widzialem kiedys tatusia z dzieckiem,tak zajetym soba[tatus],ze dziecko wskoczyko pod kola sam jadacego tuz za mna.mialem wtedy szczescie,ze to nie ja.Zgromadzona ludnosc chciala kierowce zlinczowac.Zglosilem sie wtedy na swiadka-ochotnika na policji.tata nie dostal nawet mandatu.tu w US przezylem szok,jak tuz po przyjezdzie zobaczylem w tv mame,ktora zapomniala o dziecku zostawionym w zamknietym samochodzie.Dziecko zmarlo.Mama dostala chyba 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 R - dzieki, mam nadzieje, ze psychicznie dam rade Kora dostala grand prix za caloksztalt Rodowicz dostala honorowy zloty mikrofon polskiego radia i zaraz bedzie spiewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a jaka to okolica stary gdzie robisz te okna? lubie kupowac u znajomych to pytam fajnie macie z tym Opolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts