ponury63 12.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ponury - coś te lekarstwa mi sie nie otwierają, a może mi już na przewody pada To są pliki wav., jeśli słuchasz czegoś z komputera, to nie słyszysz. RRMI, zalewaj Procziem pan, dobla zupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 hello,wy ludzie nigdy nie śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 O rany, Luc, nie kumam, moje zdjecie? zdjecie zielonej strzalki? Rodowicz? sorry pozno i ja naprwde nie skumalam o jakie zdjecie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 RRMI, zalewaj Procziem pan, dobla zupa. _________________ NO..., ALE TO NIE ZUPA to makaron z miesem ale zupe moge ugotowac , grzybowa , ale bym zjadla bardzo mi sie chce taka z kurek (kurkowa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 12.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a jaka to okolica stary gdzie robisz te okna? lubie kupowac u znajomych to pytam Rozprowadzam towar po całym kraju i jeszcze dalej- jeśli chodzi o kompletną usługę to generalnie mazowieckie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 RRMI, nie płacz Internet ponad granicami http://www.itvp.pl/itvp/rozrywka/opole2005/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 agniesianie pekaj no body is perfectchodzi mi o zdjecie mlodej Kaczkowskiej,bo zdjecia taty nie widzialem witam Rytunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 12.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 To są pliki wav., jeśli słuchasz czegoś z komputera, to nie słyszysz. A ja słyszę ponurymasz to : " mam aparat Zorkę 5, niedawno byłem z żoną w halach mirowskich i zrobiłem kilka zdjęć..."??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Luc nimam, tylko w samograju widzialam przed kwadransem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Stary, mówisz - masz * RRMI, z chińszczyzny to głównie zupki i warzywa na patelnię trenuję Co nałożysz, zjem Rytunia, to city never sleeps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 stary no to ja bede Twoja klientka , wkoncu lepiej znajomemu placic , bede gdzies kolo wawy szukac dzialki, dzieki ponury pozostane jednak wierna jest teraz Cold Play ale jakiby grzyby ktos podeslal expresem haj Rytunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 taty Kaczkowskiego to chyba nikt nie widział, no chyba że był na trójkowym koncercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 stary a w tych ramach okiennych sa szyby,czy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rozprowadzam towar po całym kraju i jeszcze dalej- jeśli chodzi o kompletną usługę to generalnie mazowieckie..... a jakie masz 'niekompletne' uslugi? tzn bez koszuli czy jak? no i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 trzeba było o tych grzybach wcześniejto bym do zupy pół kilograma prawdziwków nie walnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 jak bylam Rytuniu na koncercie Oldfielda w spodku , to sie okazalo , ze siedzial w wozie transmisyjnym i gadal z ludzmi , ale zrobilo sie po ptakach , bo za daleko odjechalismy do hotelu i piwko bylo .... ale przez telefon to jak pisalam mialam niewatpliwa przyjemnosc a jakie masz 'niekompletne' uslugi? tzn bez koszuli czy jak? no i gdzie? _________________ i co to ma znaczyc , juz jest wyjasnione kim jest stary , wiec ...so? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 kiedys Kaczkowskiego o malo nie widzialem.stad ta ciagotka do zdjec jego lub corki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 12.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Koniec imprezki w Opolu -jeszcze "niech żyje bal" ponury dzięki- wiedziałem,że jestes dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ja dalej nie słyszę - na uszy mi się rzuca rrimi - uwarz dla mnie jakiego rosołku, tylko aby kurak dobrze wypasiony był ! - na taką wirusowatą francę rosołek najlepszy brrrr, ale zimno się zrobiło po tym Cold play`u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 placki z rabarbarem i cynamonem oglaszam , ze kocham Piotra u mnie slychac , Ci na uszy padlo czy jak? paprotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts