ponury63 12.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 co do Olki, to Ona siama chyba trzaska zdjęcia... http://www.galeriabezdomna.art.pl/pl/pliki/tekstowa/1108790099.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to wlacz se paprotka na rozgrzewke red hot chili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 rrimi - uwarz dla mnie jakiego rosołku, tylko aby kurak dobrze wypasiony był ! - na taką wirusowatą francę rosołek najlepszy paprociu jak juz zamieszkam u Ciebie w czasie budowy , to bede gotowala a kurki??? to grzyby sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ja Cie ponury przepraszam,ale jaka to ulica,bo nie poznajeznam Newark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 przegapiliście kiedyś swój wymarzony koncert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ona tu w radiu pracowala chyba tez w NY A GDZIE TO ZDJECIE BYLO ROBIONE CIEKAWE? strona pierwsza , utwor drugi slyszales o PF? DLACZEGO NIE TU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rytuniatak.Byl to Marillion w Poznaniu.szwagier powiedzial,ze kicha i nie pojechalem.szkoda.ja ciagle lubie ich pierwsza plyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ten Njułark wyglada mi na reklamę.... nie wiem, to zdjęcie plakatu, samej wystawy nie widzę w Sieci... Olka pracowała w Radiostacji i w radiu BIS. A czy w USA ? Tato tam troszkę siedział Koncert najbardziej nieodżałowany ? Bruce Springsteen z E Street Band w Berlinie, jeszcze za późnej komuny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 tu tez , ale to bylo klika lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ja przegapiłam 21.TSA w Trójce - za późno się dowiedziałam2.czego nie przeżyję Shirley Horn - późno się dowiedziałam i cena biletów - 270zł, 3. nie przegapię, bo nie będzie - kameralny, nie stadionowy Sting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ponurykilka miesiecy temu Newark byl goracy.nie bylo tygodnia,zeby kilku policjantow nie zginelo.burmistrz mowil w tv,ze wojna trwa ale sie nie poddajemy.nie lubie tego miasta.Maja tam bardzo dobry szpital i siedzibe immigration.poza tym absolutnie nic godnego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 12.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 o, wreszcie doktor przyszedł - idę się leczyć -dobranoc wszystkim Ps. I w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Stary - co z tymi 'niekompletnymi' uslugami? A grzybowa tez bym zjadla ''rozmarzona ikonka'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ooo... ...a reklamóweczkę taką ładniutką mają http://www.gonewark.com/ Nie wiedziałem, że to trzecie najstarsze miasto w USA http://www.ci.newark.nj.us/ http://www.virtualnewarknj.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Newark jest przepotwornie brzydki, ale stary..to fakt jezu jaki gorac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ciesz się z tego gorącamy to chyba kurtki zimowe powyciągamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ciekawe czy ON podaje ten Cold Play z lodem czy z lodowki? paproc znaczy sexic poszlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ciesz się z tego gorąca my to chyba kurtki zimowe powyciągamy wlasciwie nie chowalam zmarzlak jestem, a mojego kaloryferka dzisiaj nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ponurydo listy ciekawych miejsc w Newarku dokladam restauracje Iberia.nie wiem,czy uwierzysz,ale tu dobro miasta okresla sie po ilosci kolorowej ludnosci.Jezeli burmistrz,szef policji itd sa niebiali,to wiadomo o co chodzi.Rasizmu tu oficjalnie nie ma.Nikt tez nie chce mieszkac w niebialej okolicy.Jest tam tanio i niebezpiecznie.Jest kilka miast w US,w ktorych biali oddali wladze.Nie zamieszkalbys tam.Czarni,ktorzy przyjechali z Afryki maja dochody duzo wieksze niz afroamerykanie.To daje do myslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Mówisz "the empire strikes black" ? [cytat z Public Enemy] Pewnie że wierzę, w końcu Ty masz tam niemal dwa kroki. Czy wszystko TAM musi być podzielone na getta narodowościowo - rasowe ? Widać musi, ale marzę by kiedyś na własne oczy móc to obejrzeć. Co do pogody - biegam w wiatrówce z polarem, cienkim bo cienkim, ale kurna połowę czerwca mamy !! Idę zobaczyć, czy mnie w łóżku nie ma. Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts