stary 12.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Stary - co z tymi 'niekompletnymi' uslugami? Albo żenię sam towar komuś kto wie co z nim zrobić dalej albo sam dorzucam montaż Narka.... do jutra upsss. do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 mamy już trzynastego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rytuniu a Ty na dyzurku dzisiaj? gladiator w tv ponury warto naprawde zobaczyc , jak okolicznosci pozwalaja ale zyc nie , zero problems , rozum sie wyjalawia dobranoc jako ciekawostka -w moim miescie wszyscy mowia po polsku z eng troche gorzej , moze co 35-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 jeszcze chwilkę się pokręcęzłość mi uszami paruje więc muszę poczekać aż cała wyparuje jedno okno już umyłam, więc i złości trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a co taka zla? okno noca? dobrze sie czujesz czy chyba nie bardzo? oj Rytunia o dzielce chyba dumasz , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rytunia, o polnocy okno mylas? Ty to masz zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pewnie, że o działce - obrzydzili mi ją a okna najlepiej się myje nocą, nie widać zacieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a co za okropni ludzie Ci ja obrzydzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 kto Co obrzydzil? masz racje z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 działkę obrzydziła mi moja osobista rodzina działka boska, ale do mediów pół kilometra, a na taką inwestycję mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 szukaj dzialki,ktora ma prad i wode.Z reszta uzbrojen mozna sobie poradzic.Dzialka,ktora tego minium nie ma nazywa sie szczere pole.I tak tez kosztuje.Czlowiek,ktory za szczere pole chce prawie tyle co za dzialke budowlana,nazywa sie optymista.Inwestor,ktory chce od optymisty kupic szczere pole-to naiwniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 chyba mieli racje , skoro tak , chyba Wiesz ile kosztuja przylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to ta moja to szczere pole, ale kosztuje normalnie i miałabym też drogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rytuniu nie rozpaczaj wiec to bez sensu , ja rozumiem 10 zl za metr , ale tak jak chcesz na polu sie budowac , to ...Wiesz gdzie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rytuniaz litosci nie napisze,jak nazywa sie inwestor,ktoremu chec posiadania dzialki a na niej domu,wszystko przeslania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 rrmi10 zł? brałabym i te media własnymi rękami ciągnęłamoja działka 130m2 Lucdlatego że nie jestem takim nienazwanym inwestorem, rodzinę na działkę zaciągnęłam, bo się zna , szczególnie na przyłączach poza tym mam typ nr 2działka o podobnej cenie, też w pięknej okolicy, w tej samej cenie,aleogrodzona, z mediami przy płocie ( w tym Internet)z wylanymi ławami, projektem, pozwoleniem na budowęale z wjazdem od południa i olbrzymią skarpą na pólnocyprojekt ładny, ale dom większy o 20m2 niż planowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Rytuniu typ 2 lepszy , 20m2 no big deal spadam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to Ty nie jestes jeszcze stracona.kupuj uzbrojona.dzialek jest wbrew pozorom ,cala masa.nie daj sie poniesc emocjom.chlodna kalkulacja-to klucz do wlasnego domu.inaczej kazdy budowlany marketingowiec owinie Cie wokol palca.a przeciez to Ty bedziesz splacac kredyt.wedlug mnie,bardziej liczy sie dojazd do dzialki,lokalizacja wzgledem centrum,niz uroda miejsca.Ladnosc okolicy zastapi Ci landscaping.To chyba najlepiej okreslajace slowo Twoje otoczenie.A raczej to,co mozna zrobic,zeby bylo pieknie.pamietaj tez,ze nieznane sa Twoje losy.A wiec kupuj dzialke i buduj dom tak,zeby mozna go bylo na kase bez wiekszych perypetii zamienic.to tak na wszelki wypadek.Wiesz,ze statystyczny amerykaniec 7 razy w zyciu zmienia dom.To daje do myslenia.Ze PL to nie US?Zobacz,ze buduje sie u nas tak samo jak w US,tzn za kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 12.06.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 mnie też im dłużej myślę wychodzi typ nr 2media sąsąsiedzi sącała robota papierkowo - urzędowa za mnąławy wylane dobrze są - Rodzina sprawdziła a działek jest bardzo mało - szczególnie jak ktoś sobie ograniczy pole poszukiwań tak jak ja ( 10 minut na piechotę od mojego mieszkania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 jak nr2 Ci pasuje,to bierz.odleglosc od aktualnego mieszkania jest taka istotna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts