Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

strata jednych jest zyskiem drugich.

parafrazujac pewnego premiera:ktos musi stracic,by zyskac mogl ktos.

ustepujac wiec osobie ktora kochasz,a wiec idac wbrew sobie na kompromis,uszczesliwiasz ja.A wiec spelniasz sie w szczesciu.No bo czyz milosc na uszczesliwianiu drugiej osoby nie polega?

to przekracza granice przyzwoitosci :evil: :evil: :evil:

nikt nie zdradza ani dzisiaj ani wczoraj :o :o

ludzie, co jest?

a Ty sie juz paprotka wyleczylas , czy gotowac ta kurkowa? :lol: :lol:

agniesia-jak tam jazda..do raportu dawac mie tu

1950 -jak tam ten bagaz , ale pamietliwa jestem , co nie?

ponury63 gra muzyka? :wink:

milego dnia zycze wszystkim :wink:

Agniesia

pomyśl może o gimnastyce oczu, świetnie relaksuje, ale trzeba to robić systematycznie,

nic Ci się nie śni, czy tylko zdrady?

jeśli chodzi o korki, to w Trójmieście też bywają, ale ja nie mam prawa jazdy, więc mnie nie męczą,

wpadam do autobusu taranując wszystkie borostwory - rozsiadam się i spokojnie nadrabiam wszystkie zaległości czytelnicze

to co czytam zależy od tego jaką mam torebkę, jak małą to czytam książkę, jak większą, to gazetę

dzisiaj zaczęłam Wiek ŻelazaJ.M.Coetzee,

ale generalnie czytam co popadnie, taki nawyk

czasami podczytuję innym podróżnym np. w jedną stronę przeczytam zakończenie artykułu, a w drugą początek i środek

niekiedy jest ciekawie, bo trafi się szmatławiec, którego nie kupuję np. NIE lub Fakt

czasami podczytuję książki, ale z tym jest kiepsko, rzadko ktoś czyta książki, które nie są podręcznikami, no i to niebezpieczeństwo, że przeczytany fragment mnie zaciekawi tak, że chciałabym więcej, a współczytacz wysiada nagle, a ja nie zdążę się zapytać o autora