Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

z prawa jazdy zrezygnowałam po dwóch kursach, kilkunastu dodatkowych jazdach i trzech egzaminach

jeździłam dobrze po mieście, ale plac był dla mnie nie do przejścia

trzy razy wykonałam wyjazd z rękawa( pierwszy i obowiązkowy element placu) kosząc wszystkie słupki

żebym jeszcze mogła powiedzieć, że mnie złośliwie oblali, ale gdzie tam...

doświadczenia z egzaminów mam bardzo pozytywne( poza tym, że nie zdałam)

za trzecim razem egzaminator podszedł do mnie i powiedział:

Pani zrobi ten plac, jak wyjedziemy na miasto to Pani zda - ktoś musi dzisiaj zdać.

Wsiadłam do samochodu i tradycyjnie skosiłam kilka słupków( dwie próby dały taki sam rezultat).

Facet złapał się za głowę i powiedział

Nie dała mi pani nawet cienia szansy, żebym mógł to zaliczyć

I na tym postanowiłam zakończyć epizod pt. PRAWO JAZDY

i dobrze, bo mogę sobie czytać w autobusach,

a i z imprezami nie ma problemów, bo wiadomo kto nie pije

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wierze Rytunia

powiem Ci ,ze jak po 3 miesiacach kupilam w tym nowym miejscu auto , maz powiedzial , ze jedziemy , a ja mam prowadzic

byla to czarna scena , ktora dlugo bede pamietac, ale jezdzilam bardzo dlugo, tutaj

w polsce prawie wcale , wiadomo kierowca pod reka zawsze byl

powiem Ci , ze jak sie musi to sie da

cofac i parkowac tez sie nauczylam , ale kijowo , a jak ja jechalam z Mezem i trzeba bylo to ja raczki w gore a On z boku robil co trzeba

tyle , ze se pogadal jaka ja ciemnai goooopia, ale co tam :lol: :lol: :lol:

autobusem? chyba paniusia ze mnie , ale dziekuje

co tam ??? what's up?

I na tym postanowiłam zakończyć epizod pt. PRAWO JAZDY

Rytunia, nie rezygnuj w żadnym wypadku.

Zaprzyj się kolejny raz i ne daj za wygraną.

O swoich auto-perypetiach wspominałam już kiedyś.

Samochodu, a raczej kierownicy bałam sie jak diabeł święconej wody. Jeszcze dobrze nie wsiadłam do auta, a już oblewały mnie siódme poty. :oops:

Nazdawałam się w życiu trochę, lecz egzaminy na prawo jazdy to była niezła trauma.

A dziś ? Prawko mam w kieszeni . Hi,hi,hi, pomykam swoją strzałą aż się kurzy :p

Mówię ci dziewczyno, warto było!!

witaj ara

Ty tutaj? :o :o :o :o :o

zbladzilas ???????????

Rytunia sie nie poddaje , Rytuni sie nie chce :o

pozdrawiam :lol:

Rytuniu ja juz drugi dzien na wagarach jestem

a co tam ? :lol: :lol: :lol:

spac nie moge , w dzien jest upal to sie nic nie chce

tak wiec 6 godz odejmij od swojego czasu :D

Rytunia

a moglabys tak specjalnie dla mnie ,wyjasnic dlaczego jest tyle niejezdzacych kobiet.Sam znam kilka.Sam tez spotkalem sie z okresleniem baba za kierownica.O co tu u licha chodzi.Podkresle w tym miejscu,ze ruch feministyczny szczegolnie z pewnych wzgledow bliski jest mojemu sercu.

Dodam,ze moja zona jezdzi.

hi,hi, ocierałam sie o ten kącik, jak ty bujałaś zapewne w całkiem innych konstelacjach

ze niby zdradzalas swojego starego? :o :o :o

w innych konstelacjach?

ja dusza zawsze tam , gorzej z cielskiem :D :D :D

Rytuniu

ja mam problem z jedzeniem, w tamtym tygodniu nic prawie nie jadlam , ale maz sie nade mna w piatek zlitowal? :o :o :o

poszedl kupil obiad i jesc kazal!!! :evil: :evil:

dodam , ze glosem nie znoszacym...

i tak powrocilam do nalogu...

o rany, Rytunia, masz niebezpieczne sporty - czytanie :lol: przez ramie wspolpasazerow, kiedys tez czytalam, ale jezdzilam sama a teraz z dzieckiem, nie ma czasu na lektury - przynajmniej na moje :wink:

znam faceta, ktory zdawal 17 razy, i nie zdal, jezdzi super - sam i z instruktorem, ale jak slyszy 'egzamin' to jakiejs drżączki dostaje, paralizuje mu rece i proooosto.......... po slupkach, znajomi poradzili mu zeby kupil skuter i bedzie mial spokoj, ciekawe czy kupi

ja zapominam o zjezdzaniu na prawa strone :( no zapominam i sie orientuje jak instruktor buzie otwiera zeby mi o tym przypomniec :roll:

Ha - nareszcie mam antene i moge sluchac trojki :D

hmmmm....zdrada zahacza o prawo jazdy? :lol: NO coz - wiekszosc z nas zapewne miala taki epizod w swym zyciu - seksik w autku :lol: :lol: :lol:

Ja swoja kariere zaczynalem od kat.A znaczy motocykl. Pozniej na eksternistyczne na B przyjezdzalem swoja MZta i calkiem fajnie to wygladalo. Mam za soba juz prawie milion kilometrow i ciagle jazda sprawia mi przyjemnosc choc chamstwa na drodze coraz wiecej

R - czuwasz?

uslyszalam piekna historie - pewien facet pojechal do texasu, poniewaz mial tam pracowac to wg tamtejszego prawa musial zrobic tex prawo jazdy w ciagu 2 tygodni,

poszedl zapisal sie zaplacil, przejechal kilka przecznic jak emeryt i po sprawie

zeby u nas tak bylo... ale sie rozmarzylam 8)

o rany Paprotka, ale Cie wzielo, masz coldreksa, mi pomaga prawie na wszystko :roll: plus np paczka wafli torcikowych Wedla :lol:

ten tatuaz to niezly pomysl, nawet sobie myslalam, zeby sobie cos namalowac przed egz ale ja chodze zawsze w spodniach, ubrana od stop do glow, w ciasno zasznurowanych adidasach, zapieta pod szyje, w makijazu i okularach, w ogole mnie nie widac w tym wszystkim :lol:

jedyne ustepstwo to krotki rekawek, i tam na prawej rece moge cos sobie pomalowac

ps - takie weza oplatajacego sie od dolu w kierunku... wlasciwym to zawsze chcialam miec, ale niestety pogladow na igly nie zmienie