Gość 1950 15.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 bry... agniesia, łapie się na jazdę z tobą nago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 witam ponownie,mój dzisiejszy dzień był kulinarnym samobójstwem,teraz to pewnie powinnam umierać z przejadzenia jak każdy normalny człowiek, a mnie się lody marząOto przykład obżartucha roku: śniadanie - golonka w samotności obiad - niespodziewane zaproszenie na obiad z ojcem - golonka kolacja - to już mnie dobiło - akurat dzisiaj mąż zaprosił mnie na kolację! - golonki nie było - zjadłam pizzę i dowiedziałam się - jak już wszystko zjadłam, że nasza waga odejmuje 5 kg.Za ten tekst o wadze to chyba powinnam go zacząć zdradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ale ta naga przejazdzka dopiero mi sie snila, jeszcze nie wprowadzona w zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 zauważyliście,że nawiązałam do tematu wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Za ten tekst o wadze to chyba powinnam go zacząć zdradzać Rytunia normalnie a Ty w ciazy moze jestes? golonki i lody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 15.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 a to przepraszam może i mnie się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 tu nie ma co tu trzeba sie wybrac na zachod i sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 nie, w ciąży nie miewam zachcianeka z tą zdradą to jeszcze się zastanowię - Pan Waga Odejmuje 5kg ustawił mi 3 przez internetale bosko, nie będę musiała siedzieć w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 1950bry... agniesia, łapie się na jazdę z tobą nago musiales to powiedziec? paprotka zdrowiej , bo w piatek Wiesz .... Rytuniu moze ja zrobie jakies zdjecie , jakiejs sasiadce i Ci wysle ... to powinno pomoc agniesia trzym sie a tu prawko to tak jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 R - czuwasz?leci cos w trojce dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 haj agniesia , czuwam , jezdzilam tylko do sklepu , a po drodz traffic bo gesi przez droge szly .i tak mozna stac i stac do trojki jutro zapraszamy a co to biedula nie spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 a ajk sie bedziesz odstresowywac? agniesiu piffko? plaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 slucham muzyczki, czytam forum, nie pije bo piwo z lodowki jest a mi bardzo zimno, chyba 4 stopnie sa na dworze, znowu musze naszykowac 2 kolderki do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 jutro se Pana Piotrka zapodamy a poki co to ja oszalalm , slucham Lacrimosyno tak mnie wzielo , ze soobie nie wyobrazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 czasem mam faze na jakis zespol albo utwor, slucham tego do szalenstwa, a potem przez jakis czas nie moge tego wlaczac bo mi sie niedobrze robi jak to slysze to tak jak barszcz z uszkami na wigilie, najpierw robie sobie w domu miesiac, kilka tygodni przed wigilia, potem nadchodzi wigilia i jem u mamy, tesciowej, i jak zyla babcia to u niej tez, zabieram zapas uszek do domu, rozmrazam po trochu i jem kilka tygodni barszczyk z uszkami - nie codziennie, tak co kilka dni, a potem mam tego powyzej nomen omen uszu i mam spokoj przez rok do nastepnej wigilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ja tak nie mam , u mnie to od pierwszego i do konca , bardzo rzadko zmieniam ale chyba jesem muzyczny odmieniec rzadko dopuszczam nowosci a u nas tez sie ochlodzilo , tylko 84 degrisy teraz ciesze sie , bo mam Joy Division nie slyszane , wiele lat , tak zeszlo teraz do oporu z filmami podobnie , teraz u nas na wszystkich kanalach pulp fiction no kocham , scena jak oni w restauracji sa- jest super no i na autozlomie , jak oni w tych uzywanych T-shirtach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.06.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 a ja wczoraj ogladalam sincity - straszny jak dla mnie, te problemy, przemoc, ja juz tylko komedie powinnam ogladac, po takich brutalnych horrory mi sie snia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 e tam , pomysl o filmach z Antonim H.NO PASJAMIa dlaczego Ty nie spisz , kiedy masz ten egzamin?tutaj to sie fajnie u nas jezdzi , powiem Ci , ze duzo lepiej niz w Polsceinne wszystko ale tylko tego chyba bedzie mi brakowalo, bo kierowca to ze mnie taki , ze moj Starszy zdrowie na mnie stracil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 16.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 w sobote, moj tez juz nie moze spac spokojnie, bo mu nad uchem wyliczam jakie bledy popelnil podczas jazdy ech, jak wygodnie jest na fotelu pasazera nie trzeba sie o nic martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts