rrmi 17.06.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Rytuniu , ja zle zrozumialam , wiadomo , ze ponury na ang to se sam potlumaczy u mnie murator chodzi wolniej niz slimak czy na piatkowy wieczor przewidziana jest jakas imprezka? warto sie szykowac po robocie czy nie? paproc czy Ty zeszlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 powrócę do zasadniczego wątku z ryp najlepsze jest rypanie a z wielorybów walenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 1950z ryp najlepsze jest rypanie a z wielorybów walenie _________________ tak wulgarnie to ujales, jak tam Panstwo maja sie po poludniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ludzie, wy to jesteście - ja sie jeszcze nie pożegnałam - nie było ostatniej woli i prośby o wybaczenie, dyspozycji i zapisu w testamencie uch - ale dzień - cześć - dobrze jest odpocząć w towarzystwie starych, dobrych pierd.. bedę, będę - tylko zobacze czym żył swiat beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 to Ty naprawde zyjesz? dzieki lekarzu , ktorys Ja ozdrowil i na kwiatach sie oszczedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 no coż - poza letko bleeeze- świat nie miał takich przeżyc jak ja czytaj to jak stronę blogu( a ?) nastolatki, nie zwracaj uwagi na błędy, wpisz się do księgi gości ...etc. Zaczęło się świtem. Siedzę sobie, szósta rano, na balkonie, ćmię mocno opóznionego post(piipii) papierosa, kawa stygnie, słucham jak mgła się podnosi... aż tu nagle ... wzrok przykuwa sąsiad naprzeciwny w oknie. Nago. ( ech... popiersie gołe widzę tylko, ale bujnom wyobrażnie mam, za co, za co ...) i łun w te pendy coś w biceps swój poranny wmasowuje , rozciera i mizia,czochra po szczecinie napierśnej, nie świadom woyeżysty. O, matko, o matko - serce mi mówi - oliwionego bicepsa widzieć z rana - zły znak .... a potem było juz tylko deeper i deeper szefunio się ze mna widział - na brylantyne se kudły pojechał siostrzeniec się na mnie odlał obcas złamał pożegnalene party przedszkolaków oscylowało wokło miłosnych wyznań w sobotę mam ślub - nie mam sukienki , pasujacego lakieru, torebki, gumki od majtek , fryzury i bucików niech mnie któś przytuli a na dodatek po prostu... jestem chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 17.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Paprotka, przytulam Cie mocno do mej piersi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 tak mi sie najbardziej rzucilo na oczeta z tym golym (do Pasa) facetem . Fajnie mialas wiadomo co komu sie we lbie kolebie , tak to sie mowilo? no a dlaczego na shopping nie jedziesz po te gumke i sukienke ? ja mam lepiej , bo na weselach nie bywam to i klopot z glowy , ale co tam... paprocio co my dzisiaj saczyc bedziem i co na suporcik? ja sie przechszcze na rrmi lacrimosa u mnie taki jakby doleczek widze to moze i z grubszej rurki ale to Ty dalej chora czy jaka , bo zanim te kwiaty z aMERYKI DOPLYNA TO wIESZ ...POTRZEBUJE Z WYPRZEDZENIEM WIEDZIEC ups agniesia e Tobie cala nadzieja na dzisiejszy wesoly wieczorek a Ty co???????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 OK - dobrze, że dziś nie ma facetów - jesteście kofane goły tors był szokiem - bo tu porządni ludzie z dziećmi mieszkają ( dobra, dobra, zalewam... ) nienawidzę shoppingu ( ślub za tydzień ) I hate, I hate - agniesia nie mów mi o biuście - bo jak mnie młody olał - to przy przebieraniu zauważyłam, że mi niebezpiecznie się powiększył - kolejny wydatek - co za cios : ta sukienka i w mordę - muszę się wypindrzyć - chłopaki we frakach i Bristol, łał - poszłabym w jeansach, ale nie zrobię tego mamie agniesia - bedzie dobrze , spoko, spoko - przeciez wiesz jak te wajchy przekładać - reszta to medytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 nie wiem dlaczego , ale mi sie bardzo dziwnie cos dzisiaj kojarzy wszystko sama w domu jestem , moi na shoppingu , ja tez hate no to zdrowko przepraszam , ze tak bezposrednio zapytam czy moge zabic ta biedronke z pierwszej strony muratora???? na dodatek chodzi za mna gra w klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 nie będę się wcinał pomiędzy biust i sukienkę... chociaż?...... może?...... i mówisz subtelna roślino, że się powiększył? hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ech, rrimi - a ja jestem zmęczona, kurde, po prostu zmęczona - brak cowieczornego masażysty dokucza,jestem zła, że go nie ma, ja już ma urlop... juz chcę uciec z tego dusznego miejsca, warszawocentryzm mnie tak zubaża, męczy, dusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 no tak, nie zauważa mnie, paproci, na prowincję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ech, ty sto dziewięćset pięć zero - - nawet się uśmiechnęłam a wyobrazasz to sobie ? być przyzwyczajonym do jednego, słusznego rozmiaru - a tu bang ! - ciasno - czujesz dyskomfort - myslisz -co z tobą kobieto ? - dojrzewasz ??? rośniesz ? cos sie zmieniło od wczoraj ?? a ty tego nie zauważyłaś ? gdzie byłas wczoraj ? - ech - starość tak cicho przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 hej, panie piękna sunia - Ty mi lepiej powiedz czym sie róznisz ( forumowo ) od tomka 1950 , bo mam z tym kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 no nie, skąd tyle pesymizmu, kobieto dom też posadzisz (na prowincji), tak swoją drogą cały czas się zastanawiam w jaki sposób sadzi się syna, sam mam dwiuch, ale widocznie z pamięcią coś nie tak bo nie nazwał bym tego sadzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 no tak, nie zauważa mnie, paproci, na prowincję fajnie, fajnie a Bieruń to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ja to jestem andrzej a on Tomek, różnica jest taka że nie mogę mieć poTomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Bieruń to bardzo sympatyczna prowincja i dobrze mi się tu żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 1950 dobry wieczor paprotka Ty chyba przytylas to i biust Ci sie powiekszyl , ot co? to Ty masz osobistego masazyste? fajnie Ci pewnie jest jakies zaproszenie do Bierunia na sadzenie synow czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts