Gość 1950 17.06.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a czemu nie, ja jestem męski krawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 no tak ale jaki zwiazek ma krawiec z ogrodnikiem? chyba nie rozumiem , bo w domu zamieszanie , moi cos podlaczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 z ta prowincją to się nie mylisz - no chyba, że wczesniej ta działeczka, którą mam upatrzoną na żoliborku będzie dostępna dla mnie z tym, że ja żywot swój widzę w tej naprawdę głębokiej prowincji ( dowiadywała się jakie krzyczą ceny w Beskidzie Niskim ) nie wiesz jak się sadzi syna ??? bierzesz nasionko i patrzysz : czy dąb będzie czy bratek - pielęgnujesz i doglądzasz - aż przychodzi ten moment, kiedy już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 rrmi to nie tak, wiadomo od dawna że organy nie używane zanikają, fachowo nazywa to się atrofia, paproć ma osobistego masażystę który spowodował rozrost biustu przez częste i energiczne masaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a wiesz Jędrusiu jak mnie ucieszyło dzis znów, że siostrzeniec też jest chłopcem - łaska pańska - kądziel takich chłopaków wydaje rrimi - tak, przez miesiąc nie paliłam - efekt - + 8 = podobno jak kobieta wygladam wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a swistak siedzi...i sie usika jak to poczyta atrofia ....to sie zdarzea???? skoro nazwa jest... ja to sie na afazjach znam lepiej.bo moaj przyjacioleczka sie tym zajmuje paproc to jaki rozmiarek masz teraz lub dyskretniej w co sie nie miescisz? opowiedz nam o tym ja wole jak sie mowi jedrek tak mesko brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 z tą pcią jest tak że jest zależna od menszczyzn, chodzi o ten nieszczensny chromosom Y, PAPROCI jeśli Ci mówią że wreszcie jesteś kobietą to im postaw pifko, należy się, uczciwie zarobione. ja też uważam że kobieta powinna być kobietą a nie wieszakiem na sukienki, ale może jestem starej daty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 co do jedrka to f końcu jestem men co mi się jeszcze nasuwa odnośnie chudych kobiet, dobrze jest się przytulić do delikatnego ciałka a nie do worka kości to moje spostrzeżenie i stare, "kości zostały rzucone, rzekł mąż rzucając chudą żonę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 75 C - ale polemizowałaby - i spadać juź !!!! - co to jest !!! jak sie uprę to się zmieszczę jaki wieszak ?? zazwyczaj ubierałam sie w 5- 10 - 15 a teraz ? kobieton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 ja jeszcze 3 lata temu bylam wieszakiem , bylo mi z tym baaardzo dobrze paprotka Ty na powaznie z tym beskidem ?tez bym tak chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.06.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 ZAPROSISZ? http://www.dziennik.com/www/dziennik/wiad/lok.htm#1 poczytaj a co tal latasz w te i nazad? chyba ten przybytek w lustereczku ogladasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.06.2005 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 ech, rrimi ja zbyt cyniczna jestem żeby Ci odpowiedać na takie pytania ale mój syn : cyt. nie przejmuj sie, bądź sobą, zobacz jak jest fajnie gdzikolwiek, kiedykolwiek - ech - nadeszła ta chwila zeby sie zdeklarować : ZDRWDZOWICZOM WSTĘP - ups, jareko donna agniesia stary ponury ( pod warunkiem ze z radyjkiem) 1950 Lucuś ara uller trach ( gość honorowy !!) Ew- ka osowa selimmmmmmmmmmmmmmm Przekorek Rytunia and alllll..... boscie mnie ratowali ten krok..... welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 czuje sie urazona , bo mnie na liscie nie ma a zreszta co to jakis grzech zdradzac czy co , ze tak dziekujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.06.2005 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 rrrrrrrrrrimi - urwa w te i nazad - próbuje napisać do Cie liuścik - a Ciebie nie ma w bazie co jest grane ?? - ja Ciebie potrzebuję bardzo, a Tobie niezasłużonego bana dali ????!@!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 nic nie wiem pisz na mail a co Ty bys miala wypisywac? co? cyniczna ? ja tez cyniczna ., ale bardzo sie staram, narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.06.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 paprota to ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.06.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 czesc dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2005 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 haj Luc , fajnie , ze wpadles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Paprotka selimek ps. wiedziałem ze lecisz na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts