Luc Skywalker 19.06.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Rytuniapiekarz wygniata ciasto,ktore ma cielista konsystencje a murarz co wygniata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.06.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 najlepszy rozmiar dloni ma zaprzyjazniony pizzaman w zaprzyjaznionej pizzerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.06.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Rytus moja biedo , jakie Ty te cy...chcesz miec , no powiedz , pada Ci cos faceci lubia duze , to Ty nie Wiesz? zapytaj Lucka paproc wracaj diablico i powiedz jak imprezka? jak po imprezce ? nie pomylily mie sie chyba osoby i imprezki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.06.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ciekawe jakie dłonie mają murarze? zreszta nie oddalbym Cie dla murarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 19.06.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Rytunia piekarz wygniata ciasto,ktore ma cielista konsystencje a murarz co wygniata? zaprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.06.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 najlepszy rozmiar dloni ma zaprzyjazniony pizzaman w zaprzyjaznionej pizzerii zaimponowalas mi dobre bo polskie no a pizza to jaka?nie nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.06.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 a murarz co wygniata? zaprawę? zaprawe ugniata betoniarka nie taka przyszlosc dla Ciebie sobie wymarzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.06.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 nie no dziewczyny ale fajne problemy macie jak powiem chlopakom,to mi nie uwierza problemy moze fajne, ale pomysl jaki to klopot pobiec 100 m do autobusu lub tramwaju, a kiedys na wf - chuda, mala a tuz przodu taaaakie cuda, niektorzy sugerowali zeby je zarzucac na plecy w czasie biegow np na setke, a takie stanie na rekach i bum... masz zasloniete oczy, dla chlopakow to takie male problemy, ale dla kobiet nieco wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.06.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 nie no dziewczyny ale fajne problemy macie jak powiem chlopakom,to mi nie uwierza problemy moze fajne, ale pomysl jaki to klopot pobiec 100 m do autobusu lub tramwaju, a kiedys na wf - chuda, mala a tuz przodu taaaakie cuda, niektorzy sugerowali zeby je zarzucac na plecy w czasie biegow np na setke, a takie stanie na rekach i bum... masz zasloniete oczy, dla chlopakow to takie male problemy, ale dla kobiet nieco wieksze oj agniesia a coz Ty ...uwa wiesz o meskich problemach czy Ty wiesz ,jaki stres chlopcy przezywaja w szatni kazdy by marzyl,zeby mu na lekcji w-f sie machalo a jak nie,to co? juz wy z duzymi macie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.06.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 nie wytrzymam, ale tematy dobrze , ze ja nie mam co dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.06.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 faceci lubia duze , to Ty nie Wiesz? niech se lubią - swoje ja tam wolę żeby mi nic nie łopotało jak biegnę paproc wracaj diablico i powiedz jak imprezka? jak po imprezce ? nie pomylily mie sie chyba osoby i imprezki? a co tak pieszczotliwie ? imprezka , jak imprezka - smooootek i zgrzytek - koleżeństwo śmy żegnali, które na wiele lat zasili szeregi brukselskich urzędali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.06.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 bo ja jestem pieszczotliwa i mietka kita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.06.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ja tam wolę żeby mi nic nie łopotało jak biegnę ze tak powiem,zaintrygowalas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 19.06.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 zaprawe ugniata betoniarka nie taka przyszlosc dla Ciebie sobie wymarzylem człowiek szuka dobrych stron budowy, tego, że trzeba będzie doglądać i tak dalej a tu niektórzy kłody pod nogi rzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.06.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 lomatko Rytunia to Ty?????????????????????????????????????????/przestraszylam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.06.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Luc - pozostań w takim napięciu - bo ja spać idę i koniecznie przyslij fotke - bo nie ma w kogo lotkami rzucac - a w nastroju jestem Rytunia - strasznie rozciągasz stronę ta chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 19.06.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 już sobie piorunami porzucałam i wracam do swojego obrazka to była chwilowa zmiana koloru włosów,a stronę faktycznie rozciągnęło, że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.06.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ja spać idę a w nastroju jestem kosmatych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a małzonek póki co nie narzeka, na rozmiar swojej dłoni też nie kozakuj mnie tu niech zmieni zawod na piekarza ci to maja dlon A wiecie jak się ręcznie robi bułki? Ja wiem, pracuję w piekarni. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj Tomku, piekarzu, zona pewnie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts