tomek1950 20.06.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Chyba DD bym objął Jednorącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.06.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj Tomku, piekarzu, zona pewnie zadowolona no i widzicie ja doradzam z serca,a Rytunia,okoniem staje natury sie nie oszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Matka chrzestna mojej córki to miała DDDD. 36 kg żywej wagi i... Trudno opisać, ale wyjątkowo dorodne. No comments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 czyli zza zakretu wychodzil najpierw biust i potem dopiero ona? czy zapamietales cos jeszcze z tamtego chrztu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Pamiętam, że nie patrzyłem na ksiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 paprotka a masz lotki? pod reka? moze we dwie porzucamy? chociac nie , ja dzisiaj na dobro nastawiona jestem a Ty juz poszlas , dobranoc nowy facet sie pojawil , hoho prosimy prosimy a co Wy dzisiaj tak z tymi zderzaczkami dziewczeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 R - dzisiaj sobie sprawdzilam garderobe - 4 staniki za male, no to i rozpaczam, bo 4 musze teraz sobie kupic, zeby garderobe uzupelnic, a kasa nie rosnie na drzewach, a lubie dobra bielizne, a ciezko takie rozmiary trafic w znanych markach i delikatnych pieknych modelach, chyba niedlugo bede sie zapinac na 3 haftki A nie lepiej bez? Rozumiem, wygoda użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.06.2005 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a kasa nie rosnie na drzewach, a lubie dobra bielizne jezeli jest cos,co moglbym dla Ciebie w tej trudnej sytuacji zrobic,to pisz. to bylo pod gorke dla tych,dla ktorych internetowe kontakty,to bezdusznosc,polaczona z ironia i wysmiewaniem zyciowych problemow.Ja taki nie jestem.Zawsze pochylam sie nad ludzkim nieszczesciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ty agniesia widze na powaznie ?////?ale to co tak Ci teraz ?urosly czy jak , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ...Zawsze pochylam sie nad ludzkim nieszczesciem. R - tego nie wiem, ale sie dowiem, jeszcze w wieku produkcyjnym jestem, moze to cos/ktos inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Agnisiu, nie mogę obejrzeć Twojego kota Moja kocica też by chciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jezeli jest cos,co moglbym dla Ciebie w tej trudnej sytuacji zrobic,to pisz. ... mozesz wyprodukowac nowa markowa bielizne, albo... potrzymac... mnie za reke w ramach dodawania otuchy Tomku - ja widze kota i na mozilli i netscapie, trudno mi powiedziec czemu nie widzisz mojego cudnego Oto zupelnie sie na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ja jak przytylam z wieszaka na troche wiecej to tez mi urosly , niepowiem , ale toz to nie problem 1950 nie smiej sie Luc a Ty to sie nad kazdym nieszczesciem pochylasz? czy tylko tym co ma cos z przodu na klacie i nie mam tu meskich wlosow na mysli????? kota widze i to nie selima , tzn nie tego co sie w Nim paprotka podkochuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ja jak przytylam z wieszaka na troche wiecej to tez mi urosly , niepowiem , ale toz to nie problem 1950 nie smiej sie Luc a Ty to sie nad kazdym nieszczesciem pochylasz? czy tylko tym co ma cos zprzodu na klacie i nie mam tu meskich wlosow na mysli????? Jestem poważny, na 100% i nigdy nie kpię z cudzego niszczęścia nawet jeśli jest ono tylko wyimaginowanym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 R - najlepsze jest to, ze wcale waga mi sie nie zmienila znaczy sie zostala zachowana rownowaga w przyrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 agniesia a czy nie zaszlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ...jeśli jest ono tylko wyimaginowanym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jezeli jest cos,co moglbym dla Ciebie w tej trudnej sytuacji zrobic,to pisz. ... mozesz wyprodukowac nowa markowa bielizne, albo... potrzymac... mnie za reke w ramach dodawania otuchy Tomku - ja widze kota i na mozilli i netscapie, trudno mi powiedziec czemu nie widzisz mojego cudnego Oto zupelnie sie na tym nie znam Ja też się nie znam na komputerach. Używam ... Internet Explorer. Widzę stronę, ale nie mogę jej otworzyć. Pozdrawiam Cię. Mam nadzieję, że nie jesteś urażona moimi uwagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts