rrmi 20.06.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Tomku my tu bezpruderyjni jestesmy a co to chociaz tak anonimowo czasem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 rrmi, zgadzam się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 gorzej jak ktos pomysli , ze to prawda co sie tu pisze no ale nie bede psula zabawy a Ty Tomek zdradzajacy czy poszukujacy towaru? ze tak zapytam , po nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 przepraszam pomylka - mam tez internet expl, i dziala - tzn teraz otwiera sie tylko galeria, bo nad opowiadaniami musze posiedziec, ladnie posklejac i dopiero wtedy P bedzie mogl umiescic na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.06.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 agniesia tyle dziewczat,poruszylo dzisiaj swoje problemy,ze sie chyba pogubilem.przypomnij,jezeli jeszcze masz problem,o co sie rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jestem wprawdzie sam, ale w moim wieku to była by przygoda życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 łomatko z córką, R - jakiego towaru? jesli kolekcji biustonoszy to wszystko w porzadku Tomku, co za wyznanie i Ty tak chcesz sam na Mazurach wypoczywac? Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 agniesiu a jakie Ty tworzysz opowiadania , erotyczne chyba co i ostatnio pewnie o damskim biuscie byl sobie damski biust itepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 To ostatnie moje to odpowiedź do rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Tak mi sie na wesolo skojarzylo: przygoda zycia to zapewne by byla gdyby ktos z duzym biustem przydusil w szale uniesien swojego partnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 na śmierć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 szkoda Tomek , ze tu caly towar zajety , ale moze jutro cos sie przyplacze mam na mysli jakis wieszak na sukienki ale nie trac nadziei a w jakiej okolicy Mazur sie osiedlasz , jesli mozna tak publicznie ? fajnie tam , pod Wegorzewem w takim malym barze maja dobre wegorze ze stawu hodowlanego , znasz moze to miejsce , kupowalismy tam kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.06.2005 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 To ostatnie moje to odpowiedź do rrmi a ja to odebralem bezposrednio do siebie. jestem bowiem zdeklarowanym hetero. ale tak naprawde to ktoz to moze siebie byc pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 TomekTo ostatnie moje to odpowiedź do rrmi zrozumialam , SER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 byloby co opowiadac opowiadania erotyczne to ja mam na okraglo, buzuja w tym nienasyconym umysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.06.2005 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 gdyby ktos z duzym biustem przydusil w szale uniesien swojego partnera ja film o tym widzialem. lawa przysieglych,skladajaca sie w przewadze z facetow,wdowe uniewinnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 szkoda Tomek , ze tu caly towar zajety , ale moze jutro cos sie przyplacze mam na mysli jakis wieszak na sukienki ale nie trac nadziei a w jakiej okolicy Mazur sie osiedlasz , jesli mozna tak publicznie ? fajnie tam , pod Wegorzewem w takim malym barze maja dobre wegorze ze stawu hodowlanego , znasz moze to miejsce , kupowalismy tam kiedys Trochę bliżej. Powiat Giżycki, a gmina Kruklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Tak mi sie na wesolo skojarzylo: przygoda zycia to zapewne by byla gdyby ktos z duzym biustem przydusil w szale uniesien swojego partnera CZY MOZNA SIE USIKAC ZE SMIECHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2005 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 To ostatnie moje to odpowiedź do rrmi a ja to odebralem bezposrednio do siebie. jestem bowiem zdeklarowanym hetero. ale tak naprawde to ktoz to moze siebie byc pewien... Ja też jestem hetero, ale nie mam nic przeciwko, że homo zrobili paradę. Znam kilkoro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ja film o tym widzialem. lawa przysieglych,skladajaca sie w przewadze z facetow,wdowe uniewinnila nie wiem czy sie smiac czy plakac, ze ktos to przede mna wymyslil no nie, zupelnie nie jestem nowatorska, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts