Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

Gość 1950

no tak agniesiu ledwo mnie nie było chwilkę a ty już następne 1950 uwodzisz :cry:

w ogóle to narzuciłyście takie tempo że musiałem 20 min. czytać żeby być na bieżąco :o

agniesia napisała

czy jak sobie ktos zrobi taki tatuaz to on sie powiekszy w odpowiednim momencie jak sie skora rozciagnie, moze mi powiecie, bo naprawde mnie to ciekawi

przypomniał mi się kawał na temat:

pani z panem w intymnej sytuacji i w pewnej chwili pani pyta pana,

a co to za napis PAOLA, pan mówi chcesz wiedzieć to posmyraj tak od dołu, zrobiła to i patrzy a ta skóra się rozciąga, rozciąga, rozciąga i ukazuje się napis PAMIĄTKA Z KONSTANTYNOPOLA :oops: :lol:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

własnie..... :) bea ma racje.....sama pomyśl co i jak....

Jareko ma racje.....taka chemia.....mi kiedys kolana sie trzesły i nie mogłam słowa wykrztusic....wiec rozumiem donne.

Hmm, a nie lepiej zostawic sobie wspomnienie tej chemii :-? jak znam zycie, juz w trakcie albo moze byc cuuuudownie, albo totalna klapa :oops: i kiepski kochanek o pzrerosnietym ego i co wtedy.......niesmak, a gdyby jednak miało byc inaczej, to czy wtedy same wspomnienia wystarcza?czy bedziesz wstanie wrocic do meza?czy kochajac sie z nim bedziesz wspominała tamtego?pytan jest całe mnostwo,a tak naprawde mysle.......ze jak przyjdzie do Waszego spotkania, to te nasze rozwazania beda warte, tyle co nic :wink: Zadziała po prostu CHEMIA :p

no, bardzo piękny wczoraj areopag czy inne kwo - kwo -kwo- rum się zebrało

a tak :o - trzymajmy się zdrad !

przydałaby się donna,.... ech gdzie te czasy ( chyba w delegacji jest ) - mogłaby zmienić tytuł wątku na mniej mylący :wink:

w kazdym razie ja lekcje odrobiłam :lol: - gdzies ktos ( na stronie moze 12 ?? albo 25 ?) pytał czy mozliwa jest przyjźń.... - a to proszę - lekturka :lol:

miedzy kobieta a mężczyzną ?

Ps. jeszcze mam gdzies dobre( w temacie, w temacie !!!) - tylko poszukam w sieci, bo u fryzjera ekstarprasówkę dzis zrobiłam

o tu tu :lol: same dobre, same dobre, np.

Zdrada... czasem pomaga

Przeżyj wakacyjny romans... z własnym mężem!

Czego pragnie mężczyzna

Puszyści panowie są wierni

Wściekłość za kółkiem

Obcasy i mini świadczą o płodności

jak widać prasa kobieca nas podczytuje 8) :lol:

Ps. ale o zmniejszaniu , Rytuniu, to nie napisali :roll: - mało tryndy widać

Paprotko,

przeglądam tę Twoją prasówkę

i już znalazłam coś dla siebie:Puszyści panowie są wierni

tytuł mnie zaciekawił, bo mojemu brzuch się pokazał:

182, 70kg i brzuch jak ja w 9 miesiącu ciąży,

już mu nawet dzieci dokuczają:

Tatuś urodzi nam siostrzyczkę - młodszy

Tatuś może urodzić najwyżej kamień - starszy

a tu się okazuje, że to może zaleta ten brzuszek i dzieci warto by przystopować

ruszam do lektury - relacja później

a co to za napis PAOLA

Znam inną wersję:

Na plaży nudystów nad Morzem Czarnym dziewczyna zauważa konkretnej wielkości tatuaż w konkretnym miejscu na ciele mężczyzny. Wypisane jest tam "Sasza Pietoczkin".

- A zacziem wy dali takoju nadpis ? Szto ona oboznaczajet ?

- Eto tolko malienkaja czast' nadpisi...

- ???

- Da... Wa wriemia wajny granata otarwała. Połnaja nadpis głasiła: "Wsiem dziewuszkom Sawietskowo Sajuza starszyj liojtnant Sasza Pietoczkin" !

:p