Gość 1950 20.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 no tak agniesiu ledwo mnie nie było chwilkę a ty już następne 1950 uwodzisz w ogóle to narzuciłyście takie tempo że musiałem 20 min. czytać żeby być na bieżąco agniesia napisałaczy jak sobie ktos zrobi taki tatuaz to on sie powiekszy w odpowiednim momencie jak sie skora rozciagnie, moze mi powiecie, bo naprawde mnie to ciekawi przypomniał mi się kawał na temat: pani z panem w intymnej sytuacji i w pewnej chwili pani pyta pana, a co to za napis PAOLA, pan mówi chcesz wiedzieć to posmyraj tak od dołu, zrobiła to i patrzy a ta skóra się rozciąga, rozciąga, rozciąga i ukazuje się napis PAMIĄTKA Z KONSTANTYNOPOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 własnie..... bea ma racje.....sama pomyśl co i jak.... Jareko ma racje.....taka chemia.....mi kiedys kolana sie trzesły i nie mogłam słowa wykrztusic....wiec rozumiem donne. Hmm, a nie lepiej zostawic sobie wspomnienie tej chemii jak znam zycie, juz w trakcie albo moze byc cuuuudownie, albo totalna klapa i kiepski kochanek o pzrerosnietym ego i co wtedy.......niesmak, a gdyby jednak miało byc inaczej, to czy wtedy same wspomnienia wystarcza?czy bedziesz wstanie wrocic do meza?czy kochajac sie z nim bedziesz wspominała tamtego?pytan jest całe mnostwo,a tak naprawde mysle.......ze jak przyjdzie do Waszego spotkania, to te nasze rozwazania beda warte, tyle co nic Zadziała po prostu CHEMIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 miła gosiu ten temat już dawno nie dotyczy donny z tego zrobiła się miła pogaducha o wszystkim i o niczym ale zawsze o zdradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 wprowadzamy ludzi w błądzdrada - towar chodliwypierwsze strony wątku - dramatyczneo krok od zdrady? - wątek o największej ilości stron w Psychologuitditdmoże co kilka ston powinniśmy zamieszczać jako Goście dramatyczny post, w odpowiedzi na który udzielalibyśmy życiowych rad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 no, bardzo piękny wczoraj areopag czy inne kwo - kwo -kwo- rum się zebrało a tak - trzymajmy się zdrad ! przydałaby się donna,.... ech gdzie te czasy ( chyba w delegacji jest ) - mogłaby zmienić tytuł wątku na mniej mylący w kazdym razie ja lekcje odrobiłam - gdzies ktos ( na stronie moze 12 ?? albo 25 ?) pytał czy mozliwa jest przyjźń.... - a to proszę - lekturka miedzy kobieta a mężczyzną ? Ps. jeszcze mam gdzies dobre( w temacie, w temacie !!!) - tylko poszukam w sieci, bo u fryzjera ekstarprasówkę dzis zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 o tu tu same dobre, same dobre, np. Zdrada... czasem pomaga Przeżyj wakacyjny romans... z własnym mężem! Czego pragnie mężczyzna Puszyści panowie są wierni Wściekłość za kółkiem Obcasy i mini świadczą o płodności jak widać prasa kobieca nas podczytuje Ps. ale o zmniejszaniu , Rytuniu, to nie napisali - mało tryndy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 miła gosiu ten temat już dawno nie dotyczy donny z tego zrobiła się miła pogaducha o wszystkim i o niczym ale zawsze o zdradzie Upsss przepraszam, ja zakrecona jestem,ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 kobiecie nie jest potrzebny przyjaciel, tylko adorator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a ideałem faceta jest kobieta ktorej nie moze znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 kobiecie nie jest potrzebny przyjaciel, tylko adorator oczywista ! oraz kierowca, podnóżek, masażysta,bankomat, stylista, hydraulik i ten, cholera... presti,...tfu ! prestiidigator ( no, magik w każdym razie ) a także przyjaciółka ( albo dwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Paprotko,przeglądam tę Twoją prasówkęi już znalazłam coś dla siebie:Puszyści panowie są wierni tytuł mnie zaciekawił, bo mojemu brzuch się pokazał: 182, 70kg i brzuch jak ja w 9 miesiącu ciąży,już mu nawet dzieci dokuczają: Tatuś urodzi nam siostrzyczkę - młodszyTatuś może urodzić najwyżej kamień - starszy a tu się okazuje, że to może zaleta ten brzuszek i dzieci warto by przystopować ruszam do lektury - relacja później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 zapomniałaś o piekarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a co to za napis PAOLA Znam inną wersję: Na plaży nudystów nad Morzem Czarnym dziewczyna zauważa konkretnej wielkości tatuaż w konkretnym miejscu na ciele mężczyzny. Wypisane jest tam "Sasza Pietoczkin". - A zacziem wy dali takoju nadpis ? Szto ona oboznaczajet ? - Eto tolko malienkaja czast' nadpisi... - ??? - Da... Wa wriemia wajny granata otarwała. Połnaja nadpis głasiła: "Wsiem dziewuszkom Sawietskowo Sajuza starszyj liojtnant Sasza Pietoczkin" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 paprota jesteś okropna i zaborcza ale dlaczego potrzebny Ci instalator, to przecież ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 rytunia napisała 182, 70kg i brzuch jak ja w 9 miesiącu ciąży, facet 182 cm wzostu i 70 kg wagi!!!! TY GO GŁODZISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jak można miec 182cm, 70 kg i daszek nad bezrobotnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 daszek nad bezrobotnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ponury jakie typy muzyczne dzisiaj obstawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Panie dzisiaj wybyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 nosek sobie pewnie tentego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts