paprotka 20.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ponury - dobrze że nie rozumiem, bo tam pewnie jakieś brzydkie wyrazy są 1950 - nieładnie się dziś do mnie odzywasz , też pytanie : po co instatalor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 paprotko wybacz ale nie lubię zdrobnień, ja wiem że kobieta z racji swej pozycji społecznej lubi jak jej się zdrabnia. ja lubię zgrubienia i osoby do których się zwracam w ten sposób jeśli mnie znają to się cieszą że dażę je atencją. ale jeżeli chcesz to będę Ci zdrabniał przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jeszcze proszę się pokajać, jeszcze, za tą okropną i zaborczą, more podnóżek, juz! szybciutko !!! bo jeszcze dąs mi nie przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ponury jakie typy muzyczne dzisiaj obstawiasz ? Żadne A Ty po bliskim spotkaniu III st. z patelnią słyszysz coś jeszcze ? Od kiedy Paprotka mnie potraktowała tymi słowy: ponury ( pod warunkiem ze z radyjkiem) czuję się jak... jak bateryjka ! [o żesz ty upodmiotowiony ] PS: Nie walczcie o nowy RW, bo ja nie mam czasu czytać zostawić Was na kilka nocy i co ? nadprodukcja zdrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 nosek sobie pewnie tentego nie nosek, tylko biust ty Selimm masz zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 paprotko!!!!! KAJAM SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 widzisz ponury ..wszystko przez te kobiety i jak tu nie kochac kobiet zwłaszcza gdy sa ładne i uległe Rutynia podobno kobieta im mniejszy ma biust tym większy rozum ...ale ja bym z tym polemizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ps. jakby tu zagadać hmmm duzo miałaś tego poprawiania hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 no co wy (my Królowa też ) tacy bezjajeczni i wrażliwi dzisiaj Jędruch - kajanki przyjete, możesz wstać z kolan ( następnym razem obatożę ) ponur - kaman ! - jako jedyny wystepujesz z atrybutem nie zgadzam sie na - bez muzyczki - wrzućcie coś bo przykatuję Seven days in sunny june ( niestety, juz nie w całości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 o ile pamiętam to 75D miała agniesia, tak to kojarzę, ktoś narzekał że jak staje na rękach to dostaje po oczach a jak siada gwałtowie to ma potłuczone kolana, czy tak jakoś, chyba że mi się zdawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 1950 ja się tak zbieram od kilku dni na odwagę, aż się zebrałam wychodzi mi jak nic, że Ty moim teściem jesteś i rok się zgadza i psina z fotografii identyczna z teściem o zdradzie.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 P.S. paprotko to nie było tąpnięcie to kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 o ile pamiętam to 75D miała agniesia, tak to kojarzę, ktoś narzekał że jak staje na rękach to dostaje po oczach a jak siada gwałtowie to ma potłuczone kolana, czy tak jakoś, chyba że mi się zdawało pj słabiutko z pamięcią, słabiutko Agniesia miała E na oczy żadnej się nie rzucało, tylko Paprotce trzepotało, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Rytuniu czy znowu mam się pokajać, jeżeli tak piszesz to chyba tak było nie będę dyskutował, za dużo zaległości się przez te parę godzin zrobiło. ale komuś tam rzucało się na oczy?! czy nie? przeczytałem jeszcze raz Twój post i już wiem dlaczego Tomek1950 podszywał się pode mnie, ja też łapię taki rozmiar a nie jestem piekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dobra to ja rozdaje na poczatek hmm......Brothers In Arms ..przedstawiać nie trzeba Aaliyha - Try agian too shy ....kto zgadnie ? bez przegladarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Kajagoogoo ???? Człowieku............ A, z tą zmianą z D na A czy B... ...taka AUTODESTRUKCJA powinna być prawnie zabroniona.. [kto zamienia Mesia na Malucha ?] ponur - kaman ! - jako jedyny wystepujesz z atrybutem Hmmm.... ale jeśli jest to conditio sine qua non mego być albo nie być, to ten atrybut mnie pogrąża i zesmuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 no nie ja z Wami nie mam najmniejszych szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 widze ze mamy fana ...choć ten utworek mi sie osobiscie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jeny.....killing me softly, selimm Hmmm.... ale jeśli jest to conditio sine qua non mego być albo nie być, to ten atrybut mnie pogrąża i zesmuca killing me too - prosisz się jeszcze o lyre czy kelnię ?? - co za pazerność, panie, coż za nienasycenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 nie, to z tym UK Subs tak niebywale połączenie ale do topicu pasi jak ulał [eye to eye ] Tongue-tied, (I'm) short of breath, don't even try Try a little harder Something's wrong, you're not naive, you must be strong Ooh, baby, try Hey girl, move a little closer. You're CHORUS: Too shy shy Hush hush, eye to eye Too shy shy Hush hush, eye to eye Too shy shy Hush hush, eye to eye Too shy shy Hush hush Modern medicine falls short of your complaints Ooh, try a little harder You're moving in circles, won't you dilate Baby try Hey girl, move a little closer 'Cause, you're (Chorus) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts