Rytunia 20.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 o to wiem Roberta Flack to do Paprotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 i Fuuuuuugeessssss Fu-gi-la u la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ufff..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 zagadka dla dziadka - More than A feeling - no musisz to znać, no musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 i Fuuuuuugeessssss no, ale znacznie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 tylko nie dziadka, tylko nie dziadka, chyba znam ale ja nigdy nie zastanawiałem się kto co śpiewa i tytuły oraz większość wykonawców NIC MI NIE MÓWI niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 i jeszcze w temacie - dla tych co podczytują , a nie maja śmiałości sie ujawnić z dedykacją dla wszystkich zazdrośników Every breath you take Every move you make Every bond you break Every step you take I'll be watching you. Every single day Every word you say Every game you play Every night you stay I'll be watching you. Oh can't you see You belong to me? How my poor heart aches with every step you take. Every move you make Every vow you break Every smile you fake Every claim you stake I'll be watching you. Since you've gone I've been lost without a trace. I dream at night, I can only see your face. I look around but it's you I can't replace. I keep crying baby, baby please.................. tamto to Boston, babe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 to zmieniamy klimaty ...Loreena Mckennitt o! Break It Up ...no ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 uffff..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 to był Sting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ja nawet bardzo i co więcej rozpoznaję jak usłyszę, a to się rzadko zdarza,ale z tytułami kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 mam podobnie, lubię słuchać, nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 no to teraz ja,pewnie dla was będzie to banalnie proste, ale co tamcudna pieśń, jeden z moich ulubionych wykonawców And now, the end is near;And so I face the final curtain.My friend, I'll say it clear,I'll state my case, of which I'm certain. I've lived a life that's full.I've traveled each and ev'ry highway;But more, much more than this,I did it my way. Regrets, I've had a few;But then again, too few to mention.I did what I had to doAnd saw it through without exemption. I planned each charted course;Each careful step along the byway,But more, much more than this,I did it my way. Yes, there were times, I'm sure you knewWhen I bit off more than I could chew.But through it all, when there was doubt,I ate it up and spit it out.I faced it all and I stood tall;And did it my way. I've loved, I've laughed and cried.I've had my fill; my share of losing.And now, as tears subside,I find it all so amusing. To think I did all that;And may I say - not in a shy way,"No, oh no not me,I did it my way". For what is a man, what has he got?If not himself, then he has naught.To say the things he truly feels;And not the words of one who kneels.The record shows I took the blows -And did it my way! u mnie dzisiaj takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 w wersji Sex P. też brzmi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 witam wszystkich , ale sie uczytalam , ze juz zapomnialam wsio co tam dzisiaj w trawce piszczy ?? przyjaznie , Paproc nie czytalam tego co podalas , ale chyba mozliwe sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 cześć rrmi,Ty się uczytałaś?a co my po waszych nocnych eskapadach mamy powiedzieć? może i możliwa, ale jak tu się z takim przyjacielem urżnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ale ta Gosia to fajnie powiedziala o tych ciarkach prawda , prawda zeby tak czas zatrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Franuś Sinatra RIP A u S.P. fajny motyw był na początku, samo takie napuszone rozpoczęcie, potem ostro, i strzelanie do widowni na końcu [sid Vicious żyje ] "The Great Rock'n'roll Swindle" Hello RRMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 PS: Nie walczcie o nowy RW, bo ja nie mam czasu czytać zostawić Was na kilka nocy i co ? nadprodukcja zdrady ciekawe tylko gdzie kolega obcowal???? ze nie zdradzal???? w watku???? i zagrajmy jescze raz dwa slonca o zachodzie haj haj ponury milo kolege widziec troszke mie sie cytata nie udal a no i o lysej dzisiaj myslalam , ale mam na miejscu , kilka takich rodzyneczkowe NIE UMIEM DOCZYTAL ? ROZUMIE? TO CZEGO SIE CZEPIA? wiem tak po kolezensku , okokokok zmeczylam sie , dzieki za dokladnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts