ponury63 20.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 popraw, po 63 musi być jeszcze >> "] [koniecznie bez spacji] Gdzie byłem ? Zdradzałem Was w realu z wymagającą laską zwaną "Praca" Who is baldhead ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Rutynia podobno kobieta im mniejszy ma biust tym większy rozum ...ale ja bym z tym polemizował dzieki kocie , juz zaczynam zalowac , ze nie mam 75d ozesztywmorde szinedka okonorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ja żałuję, że mam, i absolutnie protestuję przeciwko takim seksistowskim tekstomno wiesz rmmi, że niby co, Paprotka, Agusia i ja , to niby coś nie tego jesteśmy? dziewczyny protestujcie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 RRMI, jeszcze nawias zamknij - po 63 wstaw " Rytunia, no coś Ty. Taka np. Wenus z Milo to klasyka, ale chciałbym zobaczyć te dłonie... A ktos odrąbał i ni mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ja żałuję, że mam, i absolutnie protestuję przeciwko takim seksistowskim tekstom no wiesz rmmi, że niby co, Paprotka, Agusia i ja , to niby coś nie tego jesteśmy? dziewczyny protestujcie!!!!!!!! selima sie pytaj ,ale ja odwrotnie zrozumialam , a moze komplexy?? kto wie ponury ja mam tu na uszach clouster one , a Ty mi takie tam nawiasy , to normanie jest , Wiesz co sprobuje Rytunia a co o tych piekarzach myslisz ?? moze i ciekawie mogloby byc , szkoda , bo nie znam piekarza , moze wlasnego do takiej szkoly poslac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a dłonie ma typu D ? zmeczylam sie , dzieki za dokladnosc zboczenie zawodowe SORRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYY odlatuj z clusterem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 widzialam takiego budowlanca co to mial lapki jak bochenki to juz wiecie dzieweczki gdzie szukac teraz rozumiem co tu poniektore kolezanki robia sie odlecialo , ale to nie koniec , cala plyta , jak raz dziennie nie poslucham to chora jestem , jak bez ....dowolne wpisac bez motywacji bym tego nie zrobila ponury , to ja dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ..dopadła mnie piosenka... macie tak czasem ? Anna Jantar "Spocząć" O jak przybywa nam lat, aż się czasem boję spojrzeć wstecz, Dziś nie obudzi już nas najgłośniejszy nawet gitar dźwięk. Więc może by tak spocząć, odejść w cień, pobudować dom i dzieci mieć, może: spocząć, odejść w cień, tak jak inni zapaść w wielki sen... Świat dał wykrzyczeć się nam, a sam bez nas poszedł tam gdzie chciał, Następcy stoją u bram, ich gitary mają siłę dział. Więc może by tak spocząć, odejść w cień, pobudować dom i dzieci mieć, może: spocząć, odejść w cień, tak jak inni zapaść w wielki sen... Nim taśmy zmienią się w proch, zanim plastik się rozsypie w pył, Odtworzyć można nasz głos, głos heroldów niespokojnych dni. A teraz czas już spocząć, odejść w cień, pobudować dom i dzieci mieć, może: spocząć, odejść w cień, tak jak inni zapaść w wielki sen... The Observer: Cisza jest złotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 budowlańca, a dokładniej murarza, to wczoraj Luc dyskwalifikował, że tylko betoniarkę potrafi obsługiwać a mnie ten budowlaniec/murarz jakoś po głowie chodzii z tego co pamiętam w tych męskich rozbierańcach, to jeden był budowlańcem, może nawet murarzem, czyli dyskwalifikacja bezpodstawna,robią przecież chyba jakieś badania rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 20.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Siemka Jest juz komplet cudzołożników?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 czesc stary Wiesz ponury , tak czasem mysle , ze fajnie by tak bylo , taka nostalgia ogarnia , takie mysli nachodza , pieknie slimak po altance tylko dlaczego na jedzenie trzeba zarobic , na jakies tam , jakies tam i jeszcze ....takie zycie mi na szczescie Mamusia nie mowila , ze latwe zreszta moje rozwazania nie powinny byc upubliczniane ja sie wogole wczoraj rozmarzylam , bo widziales mielismy tu goscia prawie juz z Mazur i tak chyba dlatego cala ncka byla przespana , na wspomnienie noce pod namiotem itde ite pe oj pieknie mi tu w sluchaweczkach graja ...... oj to i Ciebie meczy stan aktualny a czy Ty stary zawsze tylko poswintuszyc , kultury troche w z cudzoloznilkami , do jasnej.... o sztuce , o murarzach , moga byc moze okiennicy ale to inne maja te problems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 20.06.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Też mnie troche wzrusza ten kawałek, zaczynam sie zastanawiac czy jestem stary tylko z ksywki czy tak wypalony że czas juz zacząć torować miejsce młodszym Zara, zara ,przecie ja podobno młodziak jestem dla was? A pod namiot tez jeżdziłem... na Mazury również dawniej i teraz dosyc często.. Eh, były czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 stary dawaj jakis kawaleczek , bo soe poplaczemy nad swoim biednym losem starych , moj 16 letni syn wakacje dzis zaczal fajnie bylo jak pienidze rozumu nie odbieraly , a raczej ich brak ogloszenie paprotka is needed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 20.06.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Do zadumyPrawdziwe życie wygląda tak: kochasz jedną kobietę, żyjesz z drugą, śpisz z trzecią, dziecko masz z czwartą, a kocha cię piąta. A ta piąta to twoja matka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 a daj spokoj stary z takimi kawalami , ponury pamietasz taka piosenke samsara czy jakos tak? ona byla na takiej plycie , mam ta plyte , zaraz poslucham , niewyroba pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 20.06.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 czy stary jest stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 20.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A to zależy przy kim stoję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 stary jest mlody i calkiem dobrze sie zapowiada do tego biznesmen mi normalnie to imponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Stary sam sie kiedys przyznal, ze jest mlody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.06.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Do zadumy No, Stary, toś dołożył do pieca..... Wiesz ile ja będę miał teraz pytań ? Bynajmniej nie od Matki ? szinedka okonorka Ale co łysej śpiewaczki ? [careful with that axe, Eugene ] "The lion and the cobra" ? mniam mniam Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday przebój ten śpiewał Boney M hali hali oł Pamiętam, Rupert Hine [rzecz jasna Piotr Kaczkowski label] mniam mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts