Rytunia 21.06.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 no to masz wszystko w jednym jak mój kolejny raz zagłosuje debilnie, to zaprzyjaźnię się z jakimś facetem, wina morze wypiję, zapomnę, że się przyjaźnimy i odpłacę zdradą za zdradę, może być przy muzyce, skoro Agniesiu nalegasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 o masz, a miało być bez polityki w domu nie ma porozumień ponad podziałami ? jeden zły głos raz na pięć lat i od razu faciowi kopa w ąę ? ostro [no niby recydywa... ale... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Rytuniu , poczytaj w Wyborczej o tej przyjazni.. a pomyslec , ze mialam przyjaciela... a ja dalej sama a przyjaciol ani widu... BYLO TAKIE POWIEDZENIE , JEST NOCKA MIJA , A JA NICZYJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 bede czekac z wypiekami na te wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 weź telefon w łapki i.... call now !! słomiana RRMI - tego jeszcze nie było... a jak stęka, zamiast się cieszyć, że ma luzik.. ...bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się... Agniesia - placek czy tort ? jakie wypieki ? PS: tez nie widzę Twojego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 skonczmy juz z ta polityka ale se dziewczyny jaja robia , Cimoszewicz przystojny to ja jestem , jak jej tam ...juz nie wiem Simpson czy jak???? a gdzie zadzwonic ponury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 moga byc buleczki takie ktore piekarz ugniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 wlasciwie to facet jest zawsze przystojny, lub przystojny inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ales mnie kurcze zakrecil ponur i te bulki ...po piekarza? mam na rogu Polska piekarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 bułeczki ? jabłuszka raczej... grapefruity.. arbuzy.... dynie R, jakie dzieczyny ? chociaż, wstydliwe to może i dziewczyny jak to gdzie zadzwonić ? po tych friendsów, czy u nich też słomy nie ma w nadmiarze mam na rogu Polska piekarnie Gerry Rafferty "Baker Street" Windin' your way down on Baker Street Light in your head and dead on your feet Well another crazy day You'll drink the night away And forget about everything This city desert makes you feel so cold. It's got so many people but it's got no soul And it's taking you so long To find out you were wrong When you thought it had everything You used to think that it was so easy You used to say that it was so easy But you're tryin' You're tryin' now Another year and then you'll be happy Just one more year and then you'll be happy But you're cryin' You're cryin' now Way down the street there's a lad in his place He opens the door he's got that look on his face And he asks you where you've been You tell him who you've seen And you talk about anything He's got this dream about buyin' some land He's gonna give up the booze and the one night stands And then he'll settle down there's a quiet little town And forget about everything But you know he'll always keep movin' You know he's never gonna stop movin Cus he's rollin' He's the rollin' stone And when you wake up it's a new mornin' The sun is shinin' it's a new morning You're goin' You're goin' home. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 call on me - prydzteraz jamelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 już dawno jestem po lekturze Wyborczej przyjaciela też miałam, ale się dupkiem okazał a co do wyborów, ja mojemu nie mówię jak się bombki pod samolot podwiesza, co w komputerze montuje, który kabelek w kontakcie jest do czego i na zasadzie wzajemności, w swojej dziedzinie, nie znoszę podważania moich kompetencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ja juz nie wiem o co Ci chodzi przeciez dziewczyny sa wstydliwe , a co TAM to chlopaki , ja tak tylko pobudzam do dyskusji niewierzaca jestem w zasadzie w nic , a juz najmniej w te wybory , tzn ze cos zmienia zdradzajmy , a nie tak na powaznie na mala awanture niech bedzieale zaraz mi starszy dowali moj nie byl dupkiem, Rytuniu , moj byl przyjacielemdzieki ponury za piosenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No przecież go nie ma ? [starszego] A wybory nic nie zmienią, to próba sił elektoratów. Rytunia, nic nie mówisz ale zgody na " zagłosowanie debilne" też nie dajesz ?nie kumam niekonsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 polityka niszczy watrobe, ja wysiadam, pozdrawiam i do jutra jeszcze powinnam dodac: z jedynie slusznym piekarskim pozdrowieniem dla Ponurego z arbuzowym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No przecież go nie ma ? wroci kiedys , wiem , ze juz wraca dajcie spokoj , awoja droga to trzeba chyba zaczac patrzec pod jakim nickim sie wpisuje , bo strach , ja gooopia zaWSZE PISZE I NIE PATRZE , NARAZE SIE WKONCU, ups wyjasnienie: pod jakim poprzednikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 pod swoim najlepiej albo wcale do licha, to niesprawiedliwe że u CIebie jest po ósmej dopiero żuchwa mi z zawiasów wypadnie od ziewania dobronocka Agniesia dzięki za arbuziaki [buziaki ? łobuziaki ??] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ponury ratuj takie cos story , story night... z nocnych audycji , meski cieply glos, taka cicha muzyka plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 na kabelki itd. nie gadam, bo się nie znam na polityce się znam i jak mi ktoś idzie na złość debilnie głosować to 5 lat pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Rytuniu , rozmowa Cie czeka powazna, widze albo wybory -dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts