Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

już ?! - od rana caffe pod donną robi :o - żesz pięknie - bezsenność nie wybiera - wybierz przyjaciela :)

ide poczytać nocne poszturchawki

A, tak swoja droga, czy donna, dała znac?strasznie jestem ciekawa, jak tam sprawa sie rozwija :-? coz samemu nie mozna, to chociaz innym sie pozazdrosci :D

absolutnie protestuję przeciwko takim seksistowskim tekstom (...) dziewczyny protestujcie!!!!!!!!

itam, iiitam - nie czyń drugiemu co tobie nie miłe - ja tam lubię szeksistowskim nahajem po plecach przejechać - po 30 człowiek juz nie taki wyrywny : wie na czym siedzi i czym oddycha :wink: to co będzie transparentem wywijał : mam wyższe IQ niż obwód pod biustem :lol: - co robic - starość to stoik i cyna

a na sela - bierz poprawkę - ma trudnośći ze współżyciem społecznym, zeza i patelnią dostał ( wiedziałam! yes! - karząca patelnia sprawiedliwości go dosięgła :D )

A, tak swoja droga, czy donna, dała znac?strasznie jestem ciekawa, jak tam sprawa sie rozwija :-?

z tego co pamietam jakieś 15 stron temu - donna napisała że juz jej przeszło i w delegacje nie jedzie

martwi mnie trochę - bo wraz z donną zniknął nasz doktor - jareko - czyzby jednak ...? ( wymienili sie telefonami ? :o )

dobry wieczorek :wink:

ok , jako ,ze sie zabozylam :o , ze przez tydzien mnie nie bedzie , to wejde tylko powiedziec , ze zamaist siedziec tu , jade na shopping

moze i humorek sie polepszy

najwieksza depresja na ziemi ... moze nie moja , ale podobna :lol: :lol:

ale nie mowie , ze nie podczytam , to prosze sie wyrazac :D :D :D

Gość 1950

bry...

ja też będę jeszcze chwilę.

dzisiaj w chwilach wolnych od zajęć, myślałem sobie pracująć na ogrodzie, (ładna ściema :lol: ) że w obiegowej opinii, net to raczej domena młodych a tutaj zebrało się towarzystwo wzajemnej adoracji, sądząc z wypowiedzi, w wieku średnim, (chyba się nie mylę, jeżeli tak to wybaczcie) :o

zastanawiałem się też czytając wypowiedź donny czy jest tutaj pod swoim prawdziwym nickiem?

pisze że czyta.. :o

ciekawe czy pisze i czyta? :o

acha i jeszce jedno, mam prośbę, piszcie, ale żebym znowu nie spędził pół godziny przed ekranem, żeby być na bieżąco

DOBRANOC