ponury63 21.06.2005 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Dobranoc obie R-ki RRMI i Rytunia no i Tomku, piekarzu doskonały... ...już czas na sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 kolorowych snów,chociaż to podobno złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.06.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ale ta Gosia to fajnie powiedziala o tych ciarkach prawda , prawda zeby tak czas zatrzymac Nie da rady ale wspomnienia jak zywe a, ze ja mam "miętki" charakter, to zachowuje szczególna czujnosc, by kolana sie znowy nie ugieły no chyba ze przed własnem mezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 kolorowych snów, chociaż to podobno złudzenie Nieprawda, ja mam zawsze w kolorze, czasami nawet pamietam kolorowe szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 to projekcja i złudzenie, ale co tam, też mi się wydaje, wbrew wszystkim badaniom, że śnię w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.06.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 już ?! - od rana caffe pod donną robi - żesz pięknie - bezsenność nie wybiera - wybierz przyjaciela ide poczytać nocne poszturchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 to projekcja i złudzenie, ale za to jaka przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 już ?! - od rana caffe pod donną robi - żesz pięknie - bezsenność nie wybiera - wybierz przyjaciela ide poczytać nocne poszturchawkiA, tak swoja droga, czy donna, dała znac?strasznie jestem ciekawa, jak tam sprawa sie rozwija coz samemu nie mozna, to chociaz innym sie pozazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 absolutnie protestuję przeciwko takim seksistowskim tekstom (...) dziewczyny protestujcie!!!!!!!! itam, iiitam - nie czyń drugiemu co tobie nie miłe - ja tam lubię szeksistowskim nahajem po plecach przejechać - po 30 człowiek juz nie taki wyrywny : wie na czym siedzi i czym oddycha to co będzie transparentem wywijał : mam wyższe IQ niż obwód pod biustem - co robic - starość to stoik i cyna a na sela - bierz poprawkę - ma trudnośći ze współżyciem społecznym, zeza i patelnią dostał ( wiedziałam! yes! - karząca patelnia sprawiedliwości go dosięgła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donna 21.06.2005 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 donna się nie odzywa ale z przyjemnością podczytuje A co amanta mego,nie uwierzycie ale on dalej sms-y pisze.Nie tak często jak kiedyś ale pisze.To nazywa się wytrwałość,tymbardziej że ja nie odpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A, tak swoja droga, czy donna, dała znac?strasznie jestem ciekawa, jak tam sprawa sie rozwija z tego co pamietam jakieś 15 stron temu - donna napisała że juz jej przeszło i w delegacje nie jedzie martwi mnie trochę - bo wraz z donną zniknął nasz doktor - jareko - czyzby jednak ...? ( wymienili sie telefonami ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 strona 49 very śmieszna - mercie o, helloł Dolly - sms-y mówisz, ...hmmm z bramki ??? dalej takie poetyckie ? - no, ale punkty za wytrwałość, punkty nic to - życzcie mi dziś owocnych łowów - dozoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 paprotka,wiesz, że masz na Forum, w ramach swojego gatunku, osobnika płci odmiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 paprotko to pewnie paproć "narecznica samcza", skoro jest innej pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dobry wieczorek ok , jako ,ze sie zabozylam , ze przez tydzien mnie nie bedzie , to wejde tylko powiedziec , ze zamaist siedziec tu , jade na shopping moze i humorek sie polepszy najwieksza depresja na ziemi ... moze nie moja , ale podobna ale nie mowie , ze nie podczytam , to prosze sie wyrazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Paproc jaki zez ......hm przecie ciemno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 bry... ja też będę jeszcze chwilę. dzisiaj w chwilach wolnych od zajęć, myślałem sobie pracująć na ogrodzie, (ładna ściema ) że w obiegowej opinii, net to raczej domena młodych a tutaj zebrało się towarzystwo wzajemnej adoracji, sądząc z wypowiedzi, w wieku średnim, (chyba się nie mylę, jeżeli tak to wybaczcie) zastanawiałem się też czytając wypowiedź donny czy jest tutaj pod swoim prawdziwym nickiem? pisze że czyta.. ciekawe czy pisze i czyta? acha i jeszce jedno, mam prośbę, piszcie, ale żebym znowu nie spędził pół godziny przed ekranem, żeby być na bieżąco DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 z tym wiekiem średnim, to chyba masz rację 1950 ostatnio wyczytałam, że kobieta w wieku średnim,czyli w okolicach 30 - stkipowinna zrobić sobie lifting twarzy, bo wtedy są najlepsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 W wieku średnim 1950, bo jakże by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 no i znowu skansen sie robi podobno nie wazne ile latek sie ma ,tylko na ile wieosenek sie czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts