Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

tez brode nosisz? Z lenistwa jak ja czy inne powody tego sa?

Golenie brody zajmowało mi około 4 minut. Czasy były ciężkie, o żyletkę trudno. Była głównie "Krwawa Rawa" czyli Rawa Lux.

3 minuty dziennie to tygodniowo 3 x 7 = 28 minut + 2 minuty tygodniowo na nabycie onej "Krwawej Rawy" i innych utensyliów jak mydło do golenia, ałun. w ciągu miesiąca 4 x 30 = 120 czyli 2 godziny. W ciągu roku 24 godziny kiedy ja mogę spać, a inni się golą. :wink:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tomku, ja doskonale znam Twe oblicze :D ogladalam te zdjecia ze 100 razy i nie przestaje wam zazdroscic,ze mieliscie okazje sie zobaczyc i naocznie przekonac czy te 'prundy' sa takze na zywo :oops:

Agniesiu, w przyszłym roku też będzie spotkanie. A może Redakcja zorganizuje jakiegoś grila latem?

Jareko, o tym nie pisałem. To rozumie samo przez się :D Tamto wytłumaczenie to oficjalne. Dla żony :wink:

Jareko, teraz to mądry jesteś i jak chcesz się piwa napić to idziesz do sklepu i kupujesz butelkę, a kiedyś to byś cały browar kupił. :wink:

ufff

a czy 2 strony temu Tomku nie napisales zes sam? bez przedstawicielki pci pieknej?

Uważnie czytasz :D

i najlepiej mu sie zyje jak sadze - a po coz zona?

Czyz nie lepiej miec:

- sprzataczke

- kucharke

- kochanke

a nie tak od razu trzy w jednym - to sie nie uda :(

i zawsze cos jest tylko namiastka ;)

jesli kucharka to mozna pojsc do knajpy

jesli sprzataczka - mozna samemu za sciere sie wziac

ale jesli kochanka namiastka jest - trzeba zmienic na inny model ;) - swiezszy, moze i mlodszy oby nie po face liftingu bo jakos hmmm.....gooopio ;)

per saldo chyba o wiele taniej wychodzi ;) a i uszy jakby mniej sluchaly gderania co dla zdrowia psychicznego chyba waznym jest ;)

Tomku :lol: jak pieknie napisane, browar...

hihi uwaznie czytam i ksiazke pisze, ja tez sobie pozakladam teczki i na starosc bede bajki opowiadac :wink:

O ile się nie mylę to piwo warzy się w browarze :o Jęczmień, woda, chmiel, i drożdże.

ale ja nie napisalam, ze bajki opowiadasz tylko, ze zakonotowalam sobie informationen o fajnych menach i na starosc bede bajki opowiadac, czego to ja nie przezylam :roll:

Tomku, dzisiaj znowu podrozowales? czesto tak jezdzisz?

samolotem to pewnie byloby przyjemnie, ale na zatloczonych trasach i 5 autostradach na krzyz chyba ciezko jezdzic?

i najlepiej mu sie zyje jak sadze - a po coz zona?

Czyz nie lepiej miec:

- sprzataczke

- kucharke

- kochanke

a nie tak od razu trzy w jednym - to sie nie uda :(

i zawsze cos jest tylko namiastka ;)

jesli kucharka to mozna pojsc do knajpy

jesli sprzataczka - mozna samemu za sciere sie wziac

ale jesli kochanka namiastka jest - trzeba zmienic na inny model ;) - swiezszy, moze i mlodszy oby nie po face liftingu bo jakos hmmm.....gooopio ;)

per saldo chyba o wiele taniej wychodzi ;) a i uszy jakby mniej sluchaly gderania co dla zdrowia psychicznego chyba waznym jest ;)

Tylko jak na te kobitki: kucharka, sprzątaczka, kochanka zarobić. Wiesz ile kosztuje dobra sprzątaczka. :D

Wiesz w pewnym momencie to już nie zwraca się uwagi na takie drobiazgi jak bieżnikowanie.