tomek1950 21.06.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Agniesiu, to ja będę w tej bajce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 a co sobie bede zalowac... juz takie figury w tej bajce uloze ze jakies heksapentagigagony przy tym to proscizna oczywiscie to bedzie kulturalna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dla dzieci i wnuków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dzien dobry , jak widac niehonorowo wracam ale widac , ze jaks zdrada sie szykuje to nie przegapiam ugniatacie juz ciasto na bulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 jesli ktos bylby chetny to moge oddac swoja make Tomku dla kogokolwiek kto bedzie chcial sluchac, bo pewnie jak bede stara to i tak wszyscy pomysla, ze mi sie w glowie pomieszalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Coś bym pougniatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ale agniesia nawet staremu sie cos chyba nalezy a do tej pory wszyscy sie i tak przyzwyczaja do Twoich opowiadan jakie tam przetwory dzisiaj kisisz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ech, zebym ja blizej takiego chetnego miala po wielu latach zrozumialam o co chodzi w tych wakacyjnych milosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 jesli ktos bylby chetny to moge oddac swoja make Tomku dla kogokolwiek kto bedzie chcial sluchac, bo pewnie jak bede stara to i tak wszyscy pomysla, ze mi sie w glowie pomieszalo To tak jaz pewnym dziadkiem. Kiedy wnuki namawiały go by opowiedział jak to było na wojnie w pewnym momencie powiedział: "No, nie pamiętam, czy dostałem kulką między łopatki, czy łopatka miedzy kulki." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.06.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 lepiej o zblizajacym sie egzaminie pomysl, agniesiu to i milosci przejda jak tam woda w jeziorku Tomek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dzisiaj popijam redsika, czyli wlasciwie ukiszony chmiel, slod i co tam jeszcze w tym jest, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Woda zimna jak ....ra. Redsik to namiastka piwa. Podobnie jak "pies we mgle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dogmi nie podchodzi, ale redsik to jedyne jakie moge pic, poza bezalkoholowym, zawartosc alkoholu jest malutka i dzieki temu nie zasypiam, nie boli mnie glowa - a typ migrenowy jestem, np jak pije drinka to juz w trakcie zaczyna mnie bolec glowa, organizm mam silny i moge duzo wypic, ale tak z bolem glowy to zadna przyjemnosc, wykorzystuje te zdolnosc jedynie przy specjalnych okazjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A mogę spytać co to za specjalne okazje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witam piwo jest wstrętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 niedobre i smrodliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witam piwo jest wstrętne Zależy jakie. Słowo. Niektórych to i mój pies nie chce pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 21.06.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co to znaczy, że wybrany temat postów nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.06.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 pomimo ogolnie gloszonej wolnosci picia lub odmowy picia, niektorzy musza wypic dla dobra stosunkow miedzyludzkich, miedzynarodowych, lepiej wtedy pic rowno z adwersarzem, poczekac az padnie a potem spokojnie zrobic swoje przepraszam, ale szczerzej nie moge, ale to nie sa przyjaciele np z Tomkiem to wolalabym wypic specjal w saunie, specjal byl jakims gatunkiem burbona albo whiskey, ktory podawano kiedys w szpitalach w Australii, ogolnie zalecano na upaly, bo podnosila sie temperatura ciala i czlowiek szybciej przyzwyczajal sie do temp otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.06.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 pomimo ogolnie gloszonej wolnosci picia lub odmowy picia, niektorzy musza wypic dla dobra stosunkow miedzyludzkich, miedzynarodowych, lepiej wtedy pic rowno z adwersarzem, poczekac az padnie a potem spokojnie zrobic swoje przepraszam, ale szczerzej nie moge, ale to nie sa przyjaciele np z Tomkiem to wolalabym wypic specjal w saunie, specjal byl jakims gatunkiem burbona albo whiskey, ktory podawano kiedys w szpitalach w Australii, ogolnie zalecano na upaly, bo podnosila sie temperatura ciala i czlowiek szybciej przyzwyczajal sie do temp otoczenia Agniesiu zapraszam, tylko ustal czy to burbon, czy whiskey. Myślę, że dobra szkocka tez nie jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts