Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jesli ktos bylby chetny to moge oddac swoja make :roll:

Tomku dla kogokolwiek kto bedzie chcial sluchac, bo pewnie jak bede stara to i tak wszyscy pomysla, ze mi sie w glowie pomieszalo :lol:

To tak jaz pewnym dziadkiem. Kiedy wnuki namawiały go by opowiedział jak to było na wojnie w pewnym momencie powiedział: "No, nie pamiętam, czy dostałem kulką między łopatki, czy łopatka miedzy kulki."

Woda zimna jak ....ra.

Redsik to namiastka piwa. Podobnie jak "pies we mgle" :evil:

dogmi nie podchodzi, ale redsik to jedyne jakie moge pic, poza bezalkoholowym, zawartosc alkoholu jest malutka i dzieki temu nie zasypiam, nie boli mnie glowa - a typ migrenowy jestem,

np jak pije drinka to juz w trakcie zaczyna mnie bolec glowa, organizm mam silny i moge duzo wypic, ale tak z bolem glowy to zadna przyjemnosc, wykorzystuje te zdolnosc jedynie przy specjalnych okazjach :roll:

witam

piwo jest wstrętne

Zależy jakie. Słowo. Niektórych to i mój pies nie chce pić

pomimo ogolnie gloszonej wolnosci picia lub odmowy picia, niektorzy musza wypic dla dobra stosunkow miedzyludzkich, miedzynarodowych, lepiej wtedy pic rowno z adwersarzem, poczekac az padnie a potem spokojnie zrobic swoje :roll: przepraszam, ale szczerzej nie moge, ale to nie sa przyjaciele :roll:

np z Tomkiem to wolalabym wypic specjal w saunie, specjal byl jakims gatunkiem burbona albo whiskey, ktory podawano kiedys w szpitalach w Australii, ogolnie zalecano na upaly, bo podnosila sie temperatura ciala i czlowiek szybciej przyzwyczajal sie do temp otoczenia

pomimo ogolnie gloszonej wolnosci picia lub odmowy picia, niektorzy musza wypic dla dobra stosunkow miedzyludzkich, miedzynarodowych, lepiej wtedy pic rowno z adwersarzem, poczekac az padnie a potem spokojnie zrobic swoje :roll: przepraszam, ale szczerzej nie moge, ale to nie sa przyjaciele :roll:

np z Tomkiem to wolalabym wypic specjal w saunie, specjal byl jakims gatunkiem burbona albo whiskey, ktory podawano kiedys w szpitalach w Australii, ogolnie zalecano na upaly, bo podnosila sie temperatura ciala i czlowiek szybciej przyzwyczajal sie do temp otoczenia

Agniesiu zapraszam, tylko ustal czy to burbon, czy whiskey. Myślę, że dobra szkocka tez nie jest zła.