Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i tej kwestii bede sie przez pol sesji trzymal

a jakie Ty masz pomysly?

a później sprowadzę Cię na złą drogę

o tej godzinie żadnych pomysłów nie mam,

poza tym u mnie katolik się nie otwiera,

pewnie mają jakiś filtr na opętane sexem

dzisiaj mam ważną imprezę rodzinną i muszę coś ze sobą zrobić,

więc pożegnam się

trzepocąc rzęsami raz, ale powłóczyście

z tym wiekiem średnim, to chyba masz rację 1950

ostatnio wyczytałam, że kobieta w wieku średnim,czyli w okolicach 30 - stki

powinna zrobić sobie lifting twarzy, bo wtedy są najlepsze efekty

jezu, przestan, ja mam 32 i wcale nie jestem pomarszczona :wink: a, ostatnio Szopołowska sie wypowiadala, ze ona nic nie ulepszała........a jaka piekna z niej kobita

wiesz, że masz na Forum, w ramach swojego gatunku,

osobnika płci odmiennej

gatunku powiadasz ? - hmm.. - czyli pokrycie w naturze mam :) - ale jak to jest pokolenie bezpłciowego saprofitu ?? :o

ciekawośc, ciekawośc - czy to moze Nephrolepis exaltata, czy łosie rogi

Ps. lekacja botaniki :lol:

paprocie

Delikatne lub skórzaste - ich piękno tkwi w wytwornych, przeginających się i sprężystych liściach. Wiekszośc to typowe rośliny leśne, które najlepiej rosną w nasyconym wilgocią powietrzu, umiarkowanym zacienieniu i zawsze wilgotnym podłożu. W swoim naturalnym środowisku, w wilgotnych lasach tropikalnych, stoją dumne, przypominając ogromne parasole. Poprzez zrozpostarte pęki ich lisci, pod którymi niejeden podróżnik znalazł chwile odpoczynku, przedziera się błękitne niebo, niczym przez najpiękniejsze koronkowe firanki. Ich elegancja i piękno, mimo ograniczonej długości życia i faktu iż są one roślinami niekwitnącymi, sprawia że miłośnicy kwiatów zaliczają je do ulubionych. :D

Paprocie to także "dinozaury" świata roślinnego - paprocie kopalne bowiem znane są od 250 -400 milionów lat, niewiele jednak zmieniły się w tym czasie. Należą one do roślin kosmopolitycznych, występujących w różnych typach siedlisk i strefach klimatycznych.

I jakas piekna osobka sie pojawila na boku ;) - witaj Gosiu :) jak moja pierwsza zonka na imie masz ale mimo wszystko juz cie lubie :)

jareko, ja rozumiem, że nas to już olałeś koncertowo ( cóż, czego się tutaj spodziewać po ludziach , którzy notorycznie zdradzają ), ale jak tylko świeża krew ( pardon, gosiu :) ) się pojawi to Ty myk - bum tarara - jak królik z kapelusza :lol:

miękka kita - no weż Ty ! - jakie nie będzie - toż z czwartku na piątek szukamy kwiatu paproci i puszczamy ...ekhem.. muzykę puszczamy.... i wianki :D - bez brygady RR słabo będzie :(

I jakas piekna osobka sie pojawila na boku ;) - witaj Gosiu :) jak moja pierwsza zonka na imie masz ale mimo wszystko juz cie lubie :)

jareko, ja rozumiem, że nas to już olałeś koncertowo ( cóż, czego się tutaj spodziewać po ludziach , którzy notorycznie zdradzają ), ale jak tylko świeża krew ( pardon, gosiu :) ) się pojawi to Ty myk - bum tarara - jak królik z kapelusza :lol:

miękka kita - no weż Ty ! - jakie nie będzie - toż z czwartku na piątek szukamy kwiatu paproci i puszczamy ...ekhem.. muzykę puszczamy.... i wianki :D - bez brygady RR słabo będzie :(

Słuchajcie, ja nie widze, tego miłego postu jareko, buuu, co jest :-? Jakis filtr mi moderator załozył,czy cóś?

Słuchajcie, ja nie widze, tego miłego postu jareko, buuu, co jest :-? Jakis filtr mi moderator załozył,czy cóś?

gosiu :lol: - strona 50 , patrz w dół, patrz w dół

Wrociłam do Waszych wczesniejszych wiadomosci i ,,,,,,,,,po jakiego diabła ja czas marnowałam na "wymianie doswiadczen" :wink: jak tu, tyle fascynujacych tematów, az sie :oops: czytajac, reszte doczytam wieczorkiem pora :wink:

Gość 1950

no widzisz Gosiu Ty to jesteś małolat, :lol: który tracił czas w wymianie doświadczeń.

my też jesteśmy doświadczeni w średnim wieku, jedynie jareko narzeka

ale to normalne bo on co chwilę się udziela z inną kobietą.

zresztą zgodnie z tematem.

pocieszające jest to że ten średni wiek nie dotyczy tej "gorszej części" ludzkości która potrafi umilić nam życie :wink:

no to ja mam dzisiaj zadanie dla naszej Paproci

prosze ułozyc wiersz jednozwrotkowy, czterowersowy z rymem

sylabowym, z równomiernie rozlozonym akcentem.Podmiot liryczny

wyraza swoje glebokie zadowolenie z otaczajacego go swiata, przepelnia

go kwitnacy stoicyzm i szczescie,które czlowiekowi zyjacemu we

wspólczesnym zamecie, moze dac tylko niejaki selim

:lol:

ps. no Maluszku do roboty :roll:

aaa i prosze zacząć od lapidarnego słowa ktore wyraża wiele uczuć :

zdenerwowanie ...satysfacje...fantazje :wink:

Gosia

Wrociłam do Waszych wczesniejszych wiadomosci i ,,,,,,,,,po jakiego diabła ja czas marnowałam na "wymianie doswiadczen" jak tu, tyle fascynujacych tematów, az sie czytajac, reszte doczytam wieczorkiem pora

dobry wszystkim

reasumujac

masz 32 lata , nie masz zmarszczek , masz ladna witrynke , o ile to Twoja

i juz Wiesz , ze szczescia szuka sie w zdradzie :lol: :lol: :lol:

qrcze , zazdrosna jestem

o wiek ,

brak zmarszczek

o witrynke :o :o :o

zapomnialas powiedziec jaki rozmiar nosisz , bo tu wszyscy wiedza o each other :lol: :lol: :lol:

tylko prosze badz w mojej grupie tych z mniejszym , ale z wiekszym rozumem (selim tak powiedzial, ale chcial dyskutowac

tylko szkoda tego IQ ,

cos tam paproc sie stawiala w tej kwestii , nie wiem o co Jej chodzilo, ze niby pod biustem czy cos..

to w ramach zapoznania

spadam , bo musze honorowo

paprocio jestem juz [/b]

do 1950 uwazaj , bo Tomek nad agniesia pracuje ...sauna , te rzeczy :wink:

Gość 1950

zauważyłem,

ledwo się znalazł w temacie i już się wcina do agnieszki :evil: :wink:

a to ja miałem zaproszenia do jazdy NAGO a on teraz, 110C w saunie :evil:

prawdę mówiąc 108 C to już przerabiałem BYŁO TROCHĘ CIEPŁO, UFF, a on proponuje 110 C,

TO Z CZEGO ONA BĘDZIE SIĘ ROZBIERAĆ? :o :o ZE SKÓRY :o

rrmi ale Ty miałaś nas opuścić na tydzień,

co nie możesz żyć bez nas :D

fajnie!