tomek1950 22.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 paprotka - wal smialo - tylko nie za mocno i by sladow nie bylo bo jak sie z nich wytlumacze? Wraca facet do domu, pijany, późno, cały podrapany. Żona na progu go wita i mówi. Kochanie, zebranie było takie długie, zmęczony jesteś. O jak sie podrapalłeś, wpadłeś pewnie w kolczaste krzaki. Chodź, pomogę ci sie rozebrać. Rozbiera go, a on ma na sobie damskie majtki z koronkami. Żona milczy. Facet się odzywa: No, kombinuj bo mi sie spać chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.06.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 zycie agniesiu zycie facet z facetem kobitka z kobitka a niejako standardowe uklady facet z kobitka nie sa juz modne trzeba byc trendy hehehehe no i jeszcze inne konfiguracje - zycie stwarza sporo ciekawych mozliwosci mimo ze tylko dwie plcie na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 paprotka - dzieki za podsuniecie pomyslu na wymowke Od dzis pozwalam sie drapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A K. zabrania i mu spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ale Ty agniesia masz czesto , ze nie widzisz jesli sie nie myle , zdjec?tak? no niestety, chyba rzeczywiscie czesto mi brakuje zdjec, ale dlaczego tego nie wiem a K wywalic z watku i pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 o raaany juz po pierwszej - no coz dziatwa moja w wieku przeroznym czas jakby do lozka ale by sie wyspac bez zadnego tam ten .... teges.... bara bara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.06.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 jak mawial moj kumpel - zona zbyt cenna jest by ja jeszcze wieczorami meczyc . Spadam - kolorowych snow zyczac wszem tu obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 czy kobiety tez moga skorzystac z tej wymowki z drapaniem? czy to nie bedzie dziwnie brzmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 a co to jest K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 AGNIESIU , T y bys nie miala z tym problemu , sasiedztwo lasu ... jest na co zwalic wczoraj czytalam o zdradach i o wymowkach, to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 warunki lokalne mi sprzyjaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 TO MASZ dobrze , ja bym musiala kombinowac panowie widze poznikali i zostalysmy na tzw lodzie paproc sie uspala , albo usypia sie odezwie?moze? u mnie 2 burze byly , sex w czasie burzy podobno jest ciekawy , jak tak te pioruny wala i blyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 a co to jest K Prezydent Warszawy. Zabronił demonstarcji "kochajacych inaczej" a zezwolił na demonstrację Młodzieży Wszechpolskiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 TO MASZ dobrze , ja bym musiala kombinowac panowie widze poznikali i zostalysmy na tzw lodzie paproc sie uspala , albo usypia sie odezwie?moze? u mnie 2 burze byly , sex w czasie burzy podobno jest ciekawy , jak tak te pioruny wala i blyska Zajrzałem. Jeszcze jestem facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.06.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 chyba już jestem ( jestem ? ) a jareko co ?? uciekł ?? to zaocznie : nie uciekaj, jareko, bo .... no nie wiem co powiedziec - zacukałam się - mowę przygotuję na jutro, dobrze ?? a może to już poźno jest, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tomek , ale czy Ty nie masz tej pewnosci zawsze , ze musisz zagladac?? ciekawe co by Freud o tym powiedzial?? byles dzisiaj na Mazurach? fajnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 a ja Cie paprotko posadzalam... pozno , pozno a co w piatek organizujemy??? ja to bankowo impreza odlotowa i morze muzyki och , zeby tak sie mozna bylo troche w czasie przesunac no co pomarzyc nie mozna???? slyszalyscie bresso lacrimosy? super skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Nie, zaglądać nie muszę, syna mam. Na Mazury jadę dopiero w piątek późnym wieczorem jak się zrobi luźniej od niedzielnych kierowców, bo inaczej w Wyszkowie bedzie korek gigant. Zaczynają się wakacje. Jeszcze tydzień i miesiąc urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 my w tamtym roku do Atlantic city na 4th July JECHALISMY 6 ODZIN , A WRACALISMY 5 Z CZEGO 3 TO BYL WYJAZD Z ATLANTIC TYM ROKU -KANAPA , sorry za caps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.06.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 no tak pózno, nawet very ja wysiadam - tempo zdrady juz nie dla mnie - dobranoc - do ranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts