tomek1950 22.06.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Średnio dojazd zajmuje mi 3,5 godziny, ale początek wakacji lub tzw długi weekend to katorga. By iniknąć takiej jazdy, jadę nocą, co i tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ja tez lubie noca, ale nie musze kierowac mam kogo wykorzystywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 najt najt paproc agniesia- zawsze pamietam , ze ciezko sie tam jezdzilo , bo drogi waskie , te do Gizycka znam , pamietam , a moze soe cos zmienilo? moze chociaz tirowki stoja ??? to zeby w temacie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tirówki stoją od obwodnicy Radzymina do Wyszkowa, ale ostatnio mało, dwie, czasami trzy. Wybudowana jest obwodnica Ostrowii Mazowieckiej, Przejazd przez Łomżę No comments. W ostatnim tygodniu zmienili oznakowanie poziome w Piszu, przed przejazdem kolejowym. Trzeba trzymać się prawego, a nie lewego pasa. Przed Konopkami Wielkimi położono nowy asfalt aż do Miłek. Co dalej nie wiem, bo w Miłkach skręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tomku za mape i informacje dzisiaj robisz? moj dziadek swego czasu znal rozklad wszystkich pociagow w Polsce, gadal jak katarynka i zegarynka w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.06.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 zobaczcie co fajnego znalazlem Pan Władysław, emeryt ze Zduńskiej Woli, nosi sztuczną szczękę po zmarłym bracie. Nową protezę, którą sfinansuje NFZ w Łodzi, 68-latek będzie mógł otrzymać dopiero za 5 lat. „Po bracie zostały mi właściwie dwie protezy, górna i dolna. Ale korzystam tylko z górnej. Dolna nie pasuje. Nie trzyma się dziąseł, bo brat miał jeden ząb, a ja mam dwa” – tłumaczy zduńskowolanin jak ja lubie te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 a w ktorym miejscu jest ten sklepik co mozna po godzinach kupic ? tak mi to zobrazowales , ze juz pamiatam nawey Milki a kiedy przeprowadzka ? musze Cie zagaic , poki agniesia nie wroci , bo zla bedzie gdzie Ty poszedles ? humorek na jutro byc musie tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Agniesiu, tę trasę znam na pamięć. Wszystkie wioski z nazwy, miejsca, gdzie chłopcy radarowcy stoją, gdzie są fotoradary. Uwaga nowe zainstalowane są w Konarzycach i Kolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 zobaczcie co fajnego znalazlem Pan Władysław, emeryt ze Zduńskiej Woli, nosi sztuczną szczękę po zmarłym bracie. Nową protezę, którą sfinansuje NFZ w Łodzi, 68-latek będzie mógł otrzymać dopiero za 5 lat. „Po bracie zostały mi właściwie dwie protezy, górna i dolna. Ale korzystam tylko z górnej. Dolna nie pasuje. Nie trzyma się dziąseł, bo brat miał jeden ząb, a ja mam dwa” – tłumaczy zduńskowolanin jak ja lubie te klimaty tylko czy to ma byc smieszne czy tragiczne? bo niewiadomo jak sie ustosunkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 zobaczcie co fajnego znalazlem Pan Władysław, emeryt ze Zduńskiej Woli, nosi sztuczną szczękę po zmarłym bracie. Nową protezę, którą sfinansuje NFZ w Łodzi, 68-latek będzie mógł otrzymać dopiero za 5 lat. „Po bracie zostały mi właściwie dwie protezy, górna i dolna. Ale korzystam tylko z górnej. Dolna nie pasuje. Nie trzyma się dziąseł, bo brat miał jeden ząb, a ja mam dwa” – tłumaczy zduńskowolanin jak ja lubie te klimaty tylko czy to ma byc smieszne czy tragiczne? bo niewiadomo jak sie ustosunkowac rrmi Chyba życiowe Q.... gdzie ja żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.06.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 widzisz Tomku i juz masz o czym w ,drodze na Mazury, myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ten sklep był w Wydminach, ale już nie istnieje. Opis knajpek przydrożnych znajdziesz w wątku: a może grupa olsztyńska. Zaraz podam Ci adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.06.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Agniesiu, tę trasę znam na pamięć. Wszystkie wioski z nazwy, miejsca, gdzie chłopcy radarowcy stoją, gdzie są fotoradary. Uwaga nowe zainstalowane są w Konarzycach i Kolnie taki informator to skarb czy inne trasy tez masz rozpracowane? A co jutro robisz R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Opis knajpek na trasie Warszawa - Giżycko http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9429&postdays=0&postorder=asc&start=1020 Kiedyś pracowałem w service i jeździłem po całej Polsce. Ale wiele się zmieniło i zmienia więc informacje są przestarzałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Już 2 na zegarze. Muszę spadać, by rano bułeczki były dobrze wyrośnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 teraz masujesz buleczki, khmm tzn ugniatasz ciasto wczesniej jakis serwis, co jeszcze w swoim zyciu porabiales - zawodowo i nie tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jak Ci napiszę, że pracowałem w kopalniach, stoczni, zakładzie ubezpieczeń, na plantacji truskawek, uczelni, instytucie naukowym, galerii sztuki to chyba nie uwierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 to przespij sie z tym i jutro w szczegolach poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 dzieki Tomek jutro agniesiu sie najezdze widzisz i znowu Cie zostawil chopy takie so a Ty masz jeszcze wolne ?? w sobote weslele? shopping by sie przydal... ja wczoraj zaszalalam , ciezko mi sie wybrac , ale jak co to ...mozna sie poodreagowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no tak przydalyby sie zakupy i grubszy portfel, ale w razie czego to pewnie wyciagne cos z tej przepastnej szafy R juz po kolacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts