rrmi 23.06.2005 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a co to jest kolacja? jeszcze nie , ale kupilam dzis na obiad placki z jablkami i tak caly czas dojadam, o zgrozo ale jak widac panowie to i owszem lubia polchne ...to co se bede zalowac, tak? podsmiewaja sie tylko , a potem to zasuwaj stara na aerobik, takie zycie pulchna ogrzeje i cien da latem , ladne kwiatki ale tu narodu dzisiaj bylo duzo u nas miękka kita - no weż Ty ! - jakie nie będzie - toż z czwartku na piątek szukamy kwiatu paproci i puszczamy ...ekhem.. muzykę puszczamy.... i wianki - bez brygady RR słabo będzie problem jest widzisz paprotka nie w puszczaniu ,bo od biedy to i ta muzyke mozna puscic chyba tak mialam odpowiedziec problem widzisz z wiankiem jest bo o jaki rodzaj wianka Tobie chodzi ? jezeli ze stokrotek to ok , mozna kupic jezeli z paproci to dzien chyba odpowiedni gorzej z tym wiankiem i z tym puszczaniem co sobie pomyslalas chyba , ze moje zdolnosci kojarzace sa dalej ograniczone to mnie popraw kojarzace -problemy z percepcja , koncepcja , koncentracja to w moim wieku norma , wiec wal milego dnia zycze wszystkim stalym bywalcom , a takze podczytujacym typu Whisper i Przekorek ze Przekorek to rozumiem , bo przekorny bajdelej-to fajnie miales Przekorku , bo wybor duzy i dorodny chyba i trzeba bylo wpasc ale co ta Luska znowu musiala sama spac? co Ona komu zlego zrobila?? , oj Prezes co z Ciebie za Prezes??? chyba za kare to nas wszystkich na sobotniego grilla musisz zaprosic , bo jak nie to wysypiemy _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no jak tam , kochaniutcy ??? szukamy, szukamy ??? ( ja w każdym razie - tkwię w punkcie wyjścia - stylizacji garderobianej na sobotę brak - zbliża się załamanie nerwowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Moze Ci pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 myslalam , ze spicie dobra selim nie bede Ci sie wcinac , zapytam tylko paprotke jak tam junior sie dzis zapowiada ??? a co Ty masz z jakas kiecka za problem ?? do soboty jeszcze duzo czasu , caly piatek , to czego ryczysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wiesz co selimm- jestem maksymalnie zdesperowana - dawaj namiary rrimi - wcinaj się , buforuj , junior prrrawie ok zjadłabym coś - popiszcie o jakis pysznościach, co ? -to mi chętka odejdzie nic to - tzreba te cholery wypłoszyć z krzaków halo halo - gdzie jesteście ?? siedzę sobie sama w domu, haloooo ?? kwitnę , głodna jestem, haloooo ??? przeczytałam w gazecie, że w Gdyni fajny festiwal będzie - kto się wybiera ?? na obiad była cielęcina i młode ziemniaki oraz kapustka halloo ?? ( wczoraj też gotowałam ) mam urlop ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 23.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 schabowy, młoda kapusta, młode ziemniaki, potem zimny browar, albo karczek marynowany 24 godziny przed, potem zgrilowany (brrr, jak to brzmi) do tego browarek lub czysta, taka że jak ją lejesz to kieliszek się poci i najważniejsze - towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 23.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a tak w ogóle to ...bry ...czór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 chyba musze isc jutro po jakas kiecke. nic z szafy mi sie juz nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ja tretuje ptasie mleczko zaraz kosmetyczka ma przyjechac , mam dzisiaj z dowozem , i mam pryszcza , czyli czuje sie jak podlotek znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 schabowy, młoda kapusta, młode ziemniaki, potem zimny browar, albo karczek marynowany 24 godziny przed, potem zgrilowany (brrr, jak to brzmi) do tego browarek lub czysta, taka że jak ją lejesz to kieliszek się poci i najważniejsze - towarzystwo dlaczego mi to zrobiles???? bede sie meczyla i juz nigdy nie bede wieszakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 paprotka a jakie Ty masz problemy,bo chyba nie zalapalem fajna historyjka przydarzyla mi sie dzisiajbudowa+muzyka+sex acha,jaszcze centralny odkurzacz w tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Ale zeby dac namiary to musze znać rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 tak dzisiaj byl schabowy do tego mlode ziemniaczki ale zamiast kapusty byla salata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no ! ( ale czy musicie hurtowo z tych krzaków wychodzic ? ) agniesia - ja rozwazam opcję Scarlet - chyba sobie pierdyknę kieckę z firanki - masakra w sklepach matko, selimm - chyba nie chcesz mi pozyczyc swego slubnego gajeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 paproc pisz , pisz ,pisz , zaraz bedziesz DOMOWNIK, nie wiem po co to jest ale bedziesz witam tych co dobawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Paprotka, ubierz starą kieckę, taką w której się dobrze czujeszdorzuć do niej jakiś nowy dodatek (szal, magamotyla, kapelusz z paproci itp)i będzie ok a czas, który zaoszczędzisz na lataniu z wywalonym jęzorem po wszystkich szmatshopach, przeznacz na kąpiel w pachnącej pianie, zrobienie pazurków i wypróbowanie nowego makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 23.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 i to mi się podoba, bo nie ważny jest ciuch ale jak sie go nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 agniesia - ja rozwazam opcję Scarlet - chyba sobie pierdyknę kieckę z firanki - masakra w sklepach hihi, tylko ja mam firanki bialutkie, a na bialo bedzie mloda, to nie wyskocze w firankowej bieli moze rzeczywiscie zaloze sprzed miesiaca a nowe buty kupie i torebke i szal i wskocze w te piane i te pazurki ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no ! ( ale czy musicie hurtowo z tych krzaków wychodzic ? ) agniesia - ja rozwazam opcję Scarlet - chyba sobie pierdyknę kieckę z firanki - masakra w sklepach matko, selimm - chyba nie chcesz mi pozyczyc swego slubnego gajeru Jasne że nie ...nie zmiesciłabys sie ...upssss co to ja mowiłem .ała!ałaała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 23.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 pazurki agniesiu to w krwistej czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts