Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wzruszcie mnię :-?.... - taka rachityczna paproć wyrosła na wulkanicznej skale..... :-? ( to trudne dziecinstwo, of cors )

no dobra, everybody !!!! 8) - bar dla wszystkich OPEN - chlać ile wlezie, bo po pólnocy zamykajo

rrimi, cna rrimi - paproć sie trzyma - żadne tsunami jej nie zniszczy - bo to gatunek kopalniany :D

wzruszcie mnię :-?.... - taka rachityczna paproć wyrosła na wulkanicznej skale..... :-? ( to trudne dziecinstwo, of cors )

no dobra, everybody !!!! 8) - bar dla wszystkich OPEN - chlać ile wlezie, bo po pólnocy zamykajo

rrimi, cna rrimi - paproć sie trzyma - żadne tsunami jej nie zniszczy - bo to gatunek kopalniany :D

z ta cna to tak pozorujesz , moge miec takie zdanie ?

a czasami to z kazdego wylazi ,

e tym wieku :o :o

whisky z lodem i ginger prosze

jak rocznica to rocznica 'jutro to ja stawiam, przy piatku :lol: :lol:

mam bardzo wazne pytanie, jak sie zaczynaliscie budowac to czy.. hmm. pozycie bylo skromniejsze czy wrecz przeciwnie? tzn czy czlowiek jeszcze ma sily myslec o tym i owym?

agniesia czy Wiesz jak fajnie jest tak w surowym stanie???

zobaczysz :wink: :oops: :oops: :oops:

i jeszcze jak drzwi nie ma....

widziałam jak Cię polubili w innym wątku

taka jest cena kariery

Lucek, a Ty jesteś ! tak się w trabę zrobić :lol: - ale z tym piwem to , kurde, mi zaimponowałeś - twardyś, nie mientkiś :lol: - ale w kwestii carów mocno nie masz racji - over

rrimi - `cna` to mój skrót od zacna :lol:

zrozumialam ze cyniczna

zacna pasuje mi bardziej , dlatego pytalam czy moge miec swoje zdanie

Luc -to chyba Ciebie w tym szol widzialam o gawedziarzach , co?

w piatej leci na WB11, TAK? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mam bardzo wazne pytanie, jak sie zaczynaliscie budowac to czy.. hmm. pozycie bylo skromniejsze czy wrecz przeciwnie? tzn czy czlowiek jeszcze ma sily myslec o tym i owym?

sie nie budowałam, ale sie wykańczałam : na etapie przedwstępnym :projektu i kupownia materiałów - wióry i piły tarczowe - znaczy norma :oops: , po wejsciu ekipy - równia pochyła ( względy pozamerytoryczne :-? ) - mocno kiepsko :-? - przeprowadzka : very spójność ( pierwsza noc we trojkę w łożku), potem powolne wracanie do normy, uff