rrmi 23.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 to Paproć w dzieciństwie a to dobre, ciekawe jak teraz sie jako stara wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 widziałam jak Cię polubili w innym wątku taka jest cena kariery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Rytunia a widzialas krotka charakterystyka stosunkow rodzinnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wzruszcie mnię .... - taka rachityczna paproć wyrosła na wulkanicznej skale..... ( to trudne dziecinstwo, of cors ) no dobra, everybody !!!! - bar dla wszystkich OPEN - chlać ile wlezie, bo po pólnocy zamykajo rrimi, cna rrimi - paproć sie trzyma - żadne tsunami jej nie zniszczy - bo to gatunek kopalniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 mam bardzo wazne pytanie, jak sie zaczynaliscie budowac to czy.. hmm. pozycie bylo skromniejsze czy wrecz przeciwnie? tzn czy czlowiek jeszcze ma sily myslec o tym i owym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wzruszcie mnię .... - taka rachityczna paproć wyrosła na wulkanicznej skale..... ( to trudne dziecinstwo, of cors ) no dobra, everybody !!!! - bar dla wszystkich OPEN - chlać ile wlezie, bo po pólnocy zamykajo rrimi, cna rrimi - paproć sie trzyma - żadne tsunami jej nie zniszczy - bo to gatunek kopalniany z ta cna to tak pozorujesz , moge miec takie zdanie ? a czasami to z kazdego wylazi , e tym wieku whisky z lodem i ginger prosze jak rocznica to rocznica 'jutro to ja stawiam, przy piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 widziałam jak Cię polubili w innym wątku taka jest cena kariery Lucek, a Ty jesteś ! tak się w trabę zrobić - ale z tym piwem to , kurde, mi zaimponowałeś - twardyś, nie mientkiś - ale w kwestii carów mocno nie masz racji - over rrimi - `cna` to mój skrót od zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 mam bardzo wazne pytanie, jak sie zaczynaliscie budowac to czy.. hmm. pozycie bylo skromniejsze czy wrecz przeciwnie? tzn czy czlowiek jeszcze ma sily myslec o tym i owym? agniesia czy Wiesz jak fajnie jest tak w surowym stanie??? zobaczysz i jeszcze jak drzwi nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 jak sie zaczynaliscie budowac to czy.. hmm. pozycie bylo skromniejsze czy wrecz przeciwnie? Tobie chodzi o to co lepsze do tego:ceramika czy beton komorkowy? mam podklad na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no a do stanu surowego to jak? celibat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no a do stanu surowego to jak? celibat? jak sie kiedys napije to Ci powiem lepszy numer o stosunkach malzenskich w ameryce 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 kelner! 3 kolejki dla R prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/631/papro.jpeg podlewać obficie 2 -3 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Lucek[/b], a Ty jesteś ! tak się w trabę zrobić - ale z tym piwem to , kurde, mi zaimponowałeś - twardyś, nie mientkiś - ale w kwestii carów mocno nie masz racji - over tego carow nie kojarze a za Lucka,to jeszcze na gole klaty wyjdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 podklad to ja mam wygodny w domu na gole klaty ci sie marzy, marzenia, te duze i te malenkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 widziałam jak Cię polubili w innym wątku taka jest cena kariery Lucek, a Ty jesteś ! tak się w trabę zrobić - ale z tym piwem to , kurde, mi zaimponowałeś - twardyś, nie mientkiś - ale w kwestii carów mocno nie masz racji - over rrimi - `cna` to mój skrót od zacna zrozumialam ze cyniczna zacna pasuje mi bardziej , dlatego pytalam czy moge miec swoje zdanie Luc -to chyba Ciebie w tym szol widzialam o gawedziarzach , co? w piatej leci na WB11, TAK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wyjdźcie, wyjdźciechętnie popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Rytunia zrob cos z tym jezykiem z podpisu,bo to nieladnie sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 mam bardzo wazne pytanie, jak sie zaczynaliscie budowac to czy.. hmm. pozycie bylo skromniejsze czy wrecz przeciwnie? tzn czy czlowiek jeszcze ma sily myslec o tym i owym? sie nie budowałam, ale sie wykańczałam : na etapie przedwstępnym :projektu i kupownia materiałów - wióry i piły tarczowe - znaczy norma , po wejsciu ekipy - równia pochyła ( względy pozamerytoryczne ) - mocno kiepsko - przeprowadzka : very spójność ( pierwsza noc we trojkę w łożku), potem powolne wracanie do normy, uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 kelner! 3 kolejki dla R prosze WYSLE KAWAL(?) na priva , przy okazji , bo za prawdziwy zeby tu cytowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts