Luc Skywalker 23.06.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 podklad to ja mam wygodny w domu nie chwal sie jakby bylo jak mowisz,to by z niego wiory do tej pory zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Rytunia zrob cos z tym jezykiem z podpisu,bo to nieladnie sie kojarzy jakieś złe wspomnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 jakieś złe wspomnienia? nie takie najgorsze,tylko mocno wstydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a za Lucka,to jeszcze na gole klaty wyjdziemy Lucuś - ja serce na dłoni i pieszczota a Ty chcesz sie lać ??? zważ na to, że mientkiej gry nie uznaję : ( może nie wyglądam ),ale chłopacy z podwórka ( i nie tylko ) wiedzieli, że lepiej nie zaczynać - szkoda, że nie słyszysz jak mi stawy chrupnęli na wspomnienie podlewac !! podlewac !!! - ach tam - strzele sobie jednego martiniaka z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 bardzo dobry, nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ( pierwsza noc we trojkę w łożku), potem powolne wracanie do normy, uff co tam sie dzialo? jakies szczegoly poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 opowiem wam dziewczeta,co dzisiaj widzialem bylem u goscia,ktoremu niewlasciwie dobrano parametry centralnego odkurzacza.Chodzi o stosunek sily ciagu jednostki centralnej,do dlugosci rury ssacej.Dawalo to efekt grania.Rura wydawala z siebie dzwieki w zaleznosci,jak sie ja wysoko podnioslo.Wiecie,jak w puzonie,kobzie,flecie.Czyli wszedzie tam,gdzie drgajacy slup powietrza powoduje dzwieki.i ten kolo zagral mi,zrecznie rura z wlaczonym zasilaniem,manipulujac,schody do nieba.a najlepsze jest to,ze on wie,jak to na naprawde gruba kase zamienic.i nie mowie teraz o drobnych w postaci willi z basenem na Mokotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 podlewac !! podlewac !!! - ach tam - strzele sobie jednego martiniaka z tej okazji _________________ zrob sobie ta paprotke od Rytuni pod nickiem , plizzz tak na piecsetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 stosunek sily ciagu jednostki centralnej,do dlugosci rury ssacej podobno długość rury ssącej nie jet najistotniejszym parametrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ( pierwsza noc we trojkę w łożku), potem powolne wracanie do normy, uff co tam sie dzialo? jakies szczegoly poprosze dzizasssss we trójkę , w sensie RODZINA !! cuzamen do kupy - wreszcie jestesmy i się nie boimy ciemności - aszekszual totalnie - mocno budujace doświadczenie : zgoda, spokój, jedność = ulotna chwila pełni a rikitiki - to ...... na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Ty paprotka to z chlopem na klaty sex na balkonie ja nie wiem , ale chyba w dobrym watku jestes, znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 nie w bawełnę Rrmi, tylko w odkurzacz centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 no własnie, kurde, Luc, chłopaki tu ostatnio swe parametry podawali : a Ty co ??? jestes w zespole czy outsider ??? ( jak George Michalel ) melduj sie : numer buta, waga, wzrost, wiek, szerokośc kroku etc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Luc uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 nie boimy sie ciemnosci? powiadasz... mi to wygladalo jednak na strach, zeby tak razem w trojke, cuzamen do kupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 stosunek sily ciagu jednostki centralnej,do dlugosci rury ssacej podobno długość rury ssącej nie jet najistotniejszym parametrem tu chodzi o zdolnosc do odtworzenia w wersji live schodow do nieba. no i ten gosc wymyslil sobie,ze po podlaczeniu jednostki centralnej do wzmacniacza o nazwie monster power,zacznie nieprzerwanie grac,az do czasu,gdy sasiedzi wezwa policje. zaraz tez zleca sie sepy z wiadomosci. a chlopaki z MTV news'y ogladaja. no i reklama za darmo. jeszcze tylko kontrakt. i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ludzie to tylko tu mozliweprzyjezdzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 z doswiadczenia wiem , ze to mozliwe w tej hameryce najbardziej bedzie mi brakowalo lokalnych wieczornych wiadomosci jaja jak berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Luc uciekł nie uciekl tylko szukalem tej karteczki,co ja w miejscu o jezyku przykleilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ludzie to tylko tu mozliwe przyjezdzajcie to dobry pomysl , dziewczyny dawajcie do mnie na likend do kasyna mozna do Atlantic sie bryknac , kasy troche dopompowac do kieszonki gorsza wersja z kieszonki u mnie 2 sie sprawdza, zawsze , chociaz raz wygralam z 10 na czysto w black jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts