Rytunia 23.06.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ha ! trzy pióra to przeżytek - szkoliłam kadry, planowałam podchody i sie zaprzysiegałam - jednym słowem skonczyłam elitarna szkołe liderów ba, ja się tylko do zastępowej doczołgałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a trzy pióra udało Wam się zdobyć? oczywiscie jak przywiazalismy mocnym sznurkiem klamki u drzwi po przeciwnej stronie klatki schodowej w bloku usmialem sie wtedy jak norka to Wam chyba sąsiad po trzy pióra zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 to Wam chyba sąsiad po trzy pióra zostawił alez nie ja robilem wtedy w Jasnej Stronie Mocy koledzy z Ciemnej robili cos na wycieraczke sasiad latal wtedy wrzeszczac,ze po laboratoryjnym badaniu znajdzie sprawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a sukienke trza bylo wybrac na necie i mi dac namiar to bym Ci wyslala , maialabys taka amerykanska kon by sie usmial temat sukienki powrócił - no sie nie da nie pomacac i na róznych wypukłosciach nie dopasować - będe walczyc jutro - ale dziekuje za gotowość będzie raight !! a Wam jak zwykle dziekuję z miły wieczor - wiankowo - roześmianych snów życzę, ech.. młodość ( ja dobrze że juz za nami ) tomek - no kurk a! - Pan Samochodzik Ci mowił część, co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 23.06.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 sasiad latal wtedy wrzeszczac,ze po laboratoryjnym badaniu znajdzie sprawce obrzydliwy, okropny Luc - ale ja wszystko strawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Pa Paprotko harcerko. Ja tez musze się pożegnać. Rano bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 martwie sie o Ciebie paprotka przeciez Ty pazurki stracilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 23.06.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 to przez tę wulkaniczną skałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 paprotka jak wystroisz sie jeszcze w te kiecke z firanki z takim fajnym kolnierzykiem dookola szyji,robionym na podobienstwo serwetki na telewizorze u mojej stryjecznej cioci Niusi,to koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Rytunia zeby rozladowac napiecie znów pragnę śmierci,to posluchaj: dwoch psychologow na przystanku autobusowym. -czesc,co tu robisz -na autobus czekam-odpowiedzial -jak chcesz,to mozemy o tym porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Rytuniu nie badz taka smiercionosna , jak cos lezy na watrobie to wal na priva , a jak nie to lep w gore nie mazac sie i kto to mowi , hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 coś w tym jest,znam kilku psychologówpowiesz komplement - złyskrytykujesz - źle itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rytunia -R U ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 znowu mam doła,znów pragnę śmierci,brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś Ludzie, to są Kury muzyczka i teksty zabójczenp.ojojoj po co mi chojajajaj nie mam jaj jaja przeszkadzają kobiecie,jaja deformują spodnie itd.reszty nie pamiętam ale to z mojego podpisu to Jesienna deprecha, jak odnajdę, to się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rytunia -R U ok? a co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nie wiem , ale jakas taka zdolowana sie wydajesz , to pytam nie kopie kazdego , spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Znowu mam dołaZnów pragnę śmierciWracają stare lękiI nie mogę w nocy spaćBól przemijaniaChoroby, wojny, rozpaczWszystkie ciemne strony życiaDręczą mnie - a kurwa mać Ref. Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyśNawet sex jest banalny i nie kręci mnie Może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojskuMoże w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Znowu mam dołaZnów pragnę śmierciWszystkie formy samobójaPrzed oczyma stają miSam już nie wiem co robić mamNie chcem dłużej smażyć tłuczonego szkłaMam już dość leżenia pod kałużąRatuj mnie jesienny mały Boże Ref. Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyśNawet sex jest banalny i nie kręci mnieMoże jestem nienormalny, za krótko byłem w wojskuMoże w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 RytuniaNawet sex jest banalny i nie kręci mnie to juz jest niedobrze moze zmien partnera ??? stary sie wysluzyl, to i banalne sie wszystko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 na banal w sex,to ten gosciu od jednostki centralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts