Rytunia 24.06.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nie wiem , ale jakas taka zdolowana sie wydajesz , to pytam nie kopie kazdego , spoko dzięki Rrmi ja mam po prostu głupawkę, taką ze szczęścia jutro zaczynamy miesięczny urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 na banal w sex,to ten gosciu od jednostki centralnej czyli doczekamy się zakończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nie wiem , ale jakas taka zdolowana sie wydajesz , to pytam nie kopie kazdego , spoko dzięki Rrmi ja mam po prostu głupawkę, taką ze szczęścia jutro zaczynamy miesięczny urlop zazdroszcze wiec urlopu , a nie mowilas co z budowa? bardziej z dzialka?? gadaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 czyli doczekamy się zakończenia to bylo zakonczenie jezeli ktos ma taka wyobraznie,to co musi sie dziac ,gdy swiatlo zgasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 działka wciąż aktualnazbieramy papierystudjujemy projektkombinujemy jak wybudować dom oceniany na 350 za 260ja kombinuję ile okien da się wywalić z projektuitd. mąż uważa na to co mu do jedzenia podaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 a jaki projekt wybraliscie , daj jakiegos linka , ja zaraz wroce , ok? i o ktorej dzialce mowimy teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 http://www.archeton.com.pl/projekty/index.asp dom nazywa się Jazondziałka z wjazdem od południa, ok 600m2za kuchnią 1,5m przerwy i 2,5 metrowy mur oporowy, a na nim stroma skarpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 juz patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jezeli ktos ma taka wyobraznie,to co musi sie dziac ,gdy swiatlo zgasnie? nic się może nie dziać może jego wyobraźnia gaśnie razem ze światłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rutuniu projekt jest fajny nawet dla mnie , chociaz nie lubie tych z podaszem .Wazne , ze ma 2 lazienki na gorze , malzenska i dla dzieci .Ja bym ta dziececa powiekszyla , bo 1 pokoj domyslam sie ,z e na goscinny bedzie , czyli , ze jak ja przyjade sie przespac, to moze byc mamy , jak najmniejszy tak na 1 rzut oka .ale mam tez jakas chyba obsesje nt lazeienek , to nie bierz do glowy.POSZUKAJ JESZCZE PROJEKTY http://WWW.BODUCH.PL ja mam tam kilka upatrzonych , a takze podoba mi sie stodola W11 kowalskiego , ale to wszystko parterowki , oj w boduchu nie of course . musisz do bolu ogladac .ja kilka miesiecy wybieralam , mam kilka wybranych , ale dopiero jak dzialke kupimy to sie zdecyduje , bo inaczej niema jak .a czy to ta dzialka o ktorej ostatnio pisalas na Oksywiu (?)??? bo te wszystkie przy obwodnicy to szeregi tam stoja z tego co pamietam .Zastanow sie dobrze nad dzialaka bez przylaczy , zebys nie plakala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 działka jest z przyłączami , dokumentacją, pozwoleniem i ławami do Jazona no i oczywiście na Oksywiu ja lubię jak mi się po łazięca rodzina cała plącze, więc z naszej łazienki zrezygnuję, powiększę garderobę i drugą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 to rezygnujesz ze swojej lazienki i zostawisz jedna dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 zrezygnuję, bez żalumniej sprzątania mniej urządzaniai jak się będę kąpała, to zawsze ktoś do mnie zajrzy znalazłam coś dla Paprotki i dla nas Kobiety są jak kwiat paprociSą jak pierogi u Melchiory, mojej ciociSą jak wietrzyk nad modrym DunajemJak niedzwiedź idący drogi skrajem Kobiety mają mocne charakteryJak komputery naszej ery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 sie paproc ucieszy , ja juz lece , dobranoc , troche doswiadczeniabede nabierac a jutro imprezka? o jak dobrze , ze piatek,uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 miłego wieczorka i podwieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 nabroiło się, nabroiło się.................a to jeszcze nie koniec wierzyć chcę, że jutro ranobędziesz kochał mnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 hej i znowu sama, mloda godzina co prawda, ale przeciez likend nadchodzi i juz powinniscie tu siedziec i zdradzac Paprotka - nie kupilam ciucha nie chce mi sie nigdzie jutro isc z jednej strony to tylko ubranie, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 24.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Nie ma to jak zdrada w piątek, co nie, Agniesia? Pośliniłem sie jak czytalem te Wasze teksty . Tylko, że na ogół (cytuje, to bylo jakos tak) "Kura, która dużo szczeka, daje mało mleka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Przekorku, ja tez sie ze tak powiem wzruszam jak czytam i jak pisze nikt nie jest z kamienia nawet kobieta a po tych nocnych rozmowach jak przyjemnie sie sni... zeby zawsze tak bylo, zeby proza zycia nigdy nie odebrala nam ochoty na swawole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 24.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Gdzie mieszkasz? Przyjemnie pomarzyc, że kiedys na siebie wpadniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts