Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ha!!!

nie żywam jestem - tylko 6 godzin biegania po CH :evil: - ale.....

MAM!!!!!! :D

(popełniłam błąd starategiczny skupiając się na komponencie pt. sukienka - kupiłam [defraudując się szalenie ] komplecik cacany, lniany i do tego niby gorset na ramiączkach z claire. dk. [ ach te soldy ] - czuję się w tym bosko :D - to taki kompromis pomiędzy podlotkiem a własna matką , acha - nibygorset jest tak boski , że mogę spokojnie zaoszczędzić na nowej beliznie :lol: - klapki i torebeczkę w kolorze gorsetu [ coż za rozpusta ] dokupuję rano, bo rozmiaru nie było :roll: = pełnia szczęścia prawie )

i piję ścierwo - colę, bo mi się spać chce, a jeszcze .... tyle muszę zrobić - na razie maska zastyga :lol:

ps. acha - impreza trwa do poniedziałku, więc wiecie :wink: - w kompleciku wymieniam tylko szczególy i luz :D

agniesia - posłać Ci troche ? bo ja, niestety, kompulsywnie saszetki kupuję :oops:

co chcesz ?? - liftingująca czy fuul relaks ?? na zimno,na ciepło ?? z papayi czy ogórka ??? - śmiało :lol: -- ostatecznie pierdyknij sobie coś z tego co masz w lodówce :wink:

Luc, a Ty myslisz, że jak się pranie ręczne moczy w łazience, to kobieta spokojnie orgazm osiąga ?? - no! - to tak samo jest z sukienką :lol:

no własnie - agniesia - z kawy sobie zrób ekstra pelling antycelulitusowy i wygładzający ( na ciało , na ciało !!!)

truskawki lub inne świeże ( ogórek na ten przykład :lol: ) na pozostałe partie - będzie git !