agniesia 24.06.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ozesz kurde cholera swiety Patryku w morde... o maseczce zapomnialam, Paprotka ale mnie dobilas... pisze do was z podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 froterujesz Agniesia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 fajnie na podlodze tylko chociaz karimate sobie podloz , bo bedzie jutro bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 witam o czym dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 rrmi, myślisz, że to jest agniesiowy reportaż z akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 rrmi, myślisz, że to jest agniesiowy reportaż z akcji? takie odnioslam wrazenie o zdradzie Lucek o zdradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 o! Siostra Maryjannawitamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 myślisz, że to jest agniesiowy reportaż z akcji? o ja Cie przepraszam a gdzie sie podziala ciocia klocia w Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 haha, zeby jakas akcja byla to moze z bioder by ubylo cm, a ja poprostu zostalam dobita informacja o maseczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 agniesiu to na co Ty dziecino czekasz??? paproc to jednak bardziej widac dbajaca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ha!!! nie żywam jestem - tylko 6 godzin biegania po CH - ale..... MAM!!!!!! (popełniłam błąd starategiczny skupiając się na komponencie pt. sukienka - kupiłam [defraudując się szalenie ] komplecik cacany, lniany i do tego niby gorset na ramiączkach z claire. dk. [ ach te soldy ] - czuję się w tym bosko - to taki kompromis pomiędzy podlotkiem a własna matką , acha - nibygorset jest tak boski , że mogę spokojnie zaoszczędzić na nowej beliznie - klapki i torebeczkę w kolorze gorsetu [ coż za rozpusta ] dokupuję rano, bo rozmiaru nie było = pełnia szczęścia prawie ) i piję ścierwo - colę, bo mi się spać chce, a jeszcze .... tyle muszę zrobić - na razie maska zastyga ps. acha - impreza trwa do poniedziałku, więc wiecie - w kompleciku wymieniam tylko szczególy i luz agniesia - posłać Ci troche ? bo ja, niestety, kompulsywnie saszetki kupuję co chcesz ?? - liftingująca czy fuul relaks ?? na zimno,na ciepło ?? z papayi czy ogórka ??? - śmiało -- ostatecznie pierdyknij sobie coś z tego co masz w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 u mnie jest teraz 1 w nocy, nie mam gdzie wyskoczyc po maseczke nawet jogurtu w domu nie mam, ani platkow owsianych ani miodu ani... eee do dupy, nigdzie jutro nie ide, obejrze sobie jakis film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 w firankach jutro będą występowały, to przynajmniej mordeczki sobie na bóstwo zrobią Luc,jaka ciocia Klocia????????? jakieś pantalony tu prezentowałam, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 paprotka moglabys napisac cos z sensem,bo nic z tego nie rozumiemjakie ramiaczkajaki gorsecikjakie szczegoliki chyba kobietom naprawde kiecki tylko w glowie no a gdzie milosca inne wyzsze uczucia chyba troche Was dzisiaj do pionu moralnego przywroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Luc, Wielki Inkwizytor miłość miłościa, seks seksem, a kiecki to dopiero problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 moze byc sex z milosci w sukience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 24.06.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Agniesiajakie masz jedzenie w domuzawsze coś się znajdziena peeling na pewnona maseczkę pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.06.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jaka ciocia Klocia????????? ta ciotunia to surogat kobiecosci za kazdym razem do niej sie zblizasz,jak piszesz tak,jak aktorka Miu Miu sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.06.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Luc, a Ty myslisz, że jak się pranie ręczne moczy w łazience, to kobieta spokojnie orgazm osiąga ?? - no! - to tak samo jest z sukienką no własnie - agniesia - z kawy sobie zrób ekstra pelling antycelulitusowy i wygładzający ( na ciało , na ciało !!!) truskawki lub inne świeże ( ogórek na ten przykład ) na pozostałe partie - będzie git ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 totez lepiej nie moczyc do pralni nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts